Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Levo, desno sve je to isto :D  Da, sivo je alnaser...Isprati crevca ako jedno ide u filter vazduha a drugo u poklopac ventila onda je to  sto predpostavljam...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 824 postova
2008 je najmladji motor u Srbiji, mladjih nema. Ja sam novog speeda kupio 2010, a godiste je bio 2008, i sadasnji speed mi je 2008, a kupljen nov 2011god. Mislim da kod nas nema takvih motora sa tim farom.

Imam problem sa akumulatorom, kao prvo manji je od fabrickog, kao da je za skutercice neke od 50ccm, mozda ga to zeza.

Problem je kada ga vozim po gradu, cesto stajem, ugasim motor pa posle par minuta upalim, posle 4og stajanja i paljenja akumulator je skroz prazan da moram na kurblu da ga upalim. Punio sam akumulator i ima destilovane vode koliko treba, preko noci nece da se isprazni akumulator, nego samo kada ga cesto gasim i palim. Proveravao sam multimetrom da li legler puni akumulator, sve je normalno, kada radi motor struja se dize preko 13 na akumulatoru.

Sta moze biti, mali akumulator, los legler, sta je u pitanju?

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova

Mislim da ih ima i iz 2007 ili mozda stariji ,ne znam da li je mozda to od 150ccm,oni imaju duguljasto "dugme" za ponistavanje dnevne kilometraze.

Ovaj moj akumulator je preslab, pise 12N5, a za speed treba 9. Zato ga isprazni po gradu svetlo upaljeno na motoru. Ne razumem ljude koji stede na akumulatoru, kupe govance koje zajebava...

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Tako je, za speed treba 9, ali mozda ce ti trebati i dimenzije akumulatora posto je taj tvoj manji. Cini mi se da je kod mene na akumulatoru 12,5cm x 13,5cm x 7cm.

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

Ko kaze da mora 9A? :) Ja na speedu imam od 4A, evo vec 3 god od kako je kod mene ( mislim da je cak i fabricki ), nikad zatajio nije, palio i na -15 bez greske. :)

• U prolazu, 16 postova

I kod mene je bio Yuasa 9..izgleda da je to fabricki. Ocigledno da je dobar i 4A,ali mozda kada ga isforsiras, npr cesto palis, ili imas neki dodatni uredjaj prikopcan na istalaciju, tada potrosi svu struju a ne stigne da se napuni..

Ko kaze da mora 9A? :) Ja na speedu imam od 4A, evo vec 3 god od kako je kod mene ( mislim da je cak i fabricki ), nikad zatajio nije, palio i na -15 bez greske. :)

Meni nema nista nakaceno na akumulator i posle 4og paljenja u gradu akumulator skroz prazan, a i bas je malen. Ako ti je fabricki onda ne moze biti od 4A.

OVO TI JE FABRICKI

post-8374-0-83431300-1437340608.jpg

• U prolazu, 16 postova

I moj je crkao pocetkom ove sezone, pa sam kupio nov marke 'exide' sa dimenzijama koje sam pomenuo pre neki dan i platio sam 2900din. Crni i beli se razlikuju u nekim tehnickim stvarima..hocu reci, drugacije je upitstvo za upotrebu i odrzavanje.

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

,motor je tu s foruma..

Zbog cega je otvoren?

Moja starija slicica, vec kaceno sve komplet u ovoj temi ranije al ajd opet... presek njegove masine :D

DSCN2417.jpg

I moj je crkao pocetkom ove sezone, pa sam kupio nov marke 'exide' sa dimenzijama koje sam pomenuo pre neki dan i platio sam 2900din. Crni i beli se razlikuju u nekim tehnickim stvarima..hocu reci, drugacije je upitstvo za upotrebu i odrzavanje.

Gledao sam njihov sajt, imaju dva od 9Ah, a cena 3500 i valjda 3200 tako nesto. Verovatno je u nekoj radnji jeftinije. Gde si kupio i da li rade zamena staro za novo uz popust, ima nekih radnji sto to rade, imam dva stara akumulatora pa dam jedan i dobijem popust na kupovinu novog?

Milos96 - Meni dodje da rasklopim masinu i detaljno ga operem hehe ali necu sve dok lepo radi, a i da ne zeznem nesto...

Neverovatna potrosnja kivija, vozio sam motor dok nije stao (slavina na Normal bila), sipao tacno 1L goriva i presao 54km dok se opet nije ugasio - potrosnja 1.85L na 100km. To je voznja na otvorenom.

Ponovo sam merio potrosnju ali sa suvozacem (30% grad, 70% otvoreno) i potrosnja malo veca - 2.05L na 100km. Ne mogu da verujem da moze da potrosi tako malo, kao da je tomos.

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Koja brzina i na koliko obrtaja je vozen, ja kad sam rekao da mi je max potrosnja 2.2L napljuvase me, po gradu manje, ovo je na otvorenom gas patos, jedino sto neko rece da km sat nije tacan

E da, gde je okrenuta slavina za normal, meni stoji ona cuculjka za koju se hvata na gore

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja