ruske011 601 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nemoj te da me izneverite,ja se nadam da cu da vidim nekoga od speed=asa na akciji MOTO DEDA MRAZOVA 29 tog decembra... Deda videces mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Novembar 26, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, ja sam bio i prosle godine sa ortakom ciji motor sada vozi Stefan Speed! Ako Bog da, idemo i ove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubisazr 0 Napisano Novembar 26, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan molio bi za pomoc prodao bi svoj speed ako znate da nekome treba cena 350e motor je skroz ok ali mi hitno treba novac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš 95 0 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha fzs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me gde mogu da nabavim ručice za kvacilo i kočnicu i onaj deo koji zaključava sedište (nalazi se na sajli ispod sedišta) jer mi se olabavio šraf i taj deo mi je otpao,tako da sada neko može da mi skine sedište.Ako neko prodaje delove ili zna gde mogu to da nabavim neka napiše,bio bih mu vrlo zahvalan...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao sam ja za mog Speed-a rucice,malo da ga pocastim..imas u Biker House 500kinti ti je jedna..tamo imas sve...kucaj na google biker house tosin bunar...on ti se nalazi na novom beogradu blizu sportskog centra 11 april...Moram ovih dana tegice da jurim da kupim,pa ako hoces da idemo zajedno samo da otopli malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan DANAS BESE LEP DAN, KAO I ONAJ PRE, NE VERUJEM DA CE TOPLIJE BITI MOZE SAMO HLADNIJE, OD ponedeljka zahladjenje vece malo sori za velika slova, caps lock, mrzi me da prekucavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan DANAS BESE LEP DAN, KAO I ONAJ PRE, NE VERUJEM DA CE TOPLIJE BITI MOZE SAMO HLADNIJE, OD ponedeljka zahladjenje vece malo sori za velika slova, caps lock, mrzi me da prekucavam Ja se nadah za vikend,medjutim nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš 95 0 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha fzs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao sam ja za mog Speed-a rucice,malo da ga pocastim..imas u Biker House 500kinti ti je jedna..tamo imas sve...kucaj na google biker house tosin bunar...on ti se nalazi na novom beogradu blizu sportskog centra 11 april...Moram ovih dana tegice da jurim da kupim,pa ako hoces da idemo zajedno samo da otopli malo rado bih išao sa tobom ali ja sam iz Zaječara raspitaću se za ručice hvala ti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 3, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko da prodaje speed-a crnog ili plavog, da je presao do 10000km neka mi se javi porukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 3, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam sajlu od sauha, treba je skratiti 7mm da bi do kraja dizala sauh kada se zategne. Znam da je to neko sekao i sastavljao, pa me zanima sta je radio, kako je skratio i sastavio zicu, a da prolazi glatko kroz gumenu izolaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sajla nije skracena, ali kao da jeste. Metalni mali deo koji ulazi u leziste gde se sauh povlaci sam skinuo i pomerio ga 7mm blize kraju zice i tako vratio, sada se sauh dize do kraja i spusta do kraja, ima da krese odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces vrlo rado cu ti pokloniti moju sajlu ,ja sam ionako to drugacije resio.Povlacim sauh direktno na karburatoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces vrlo rado cu ti pokloniti moju sajlu ,ja sam ionako to drugacije resio.Povlacim sauh direktno na karburatoru. Mada mi se sajla malo ostetila, dole kod sauha malo mi je neka zica strcila pa se nije htela vracati, ali sam secnuo to sto je strcalo i stavio malo super lepka na to mesto (da bude glatka zica) i nauljio i sada radi savrseno i dize do kraja sauh. Kostace me vise postarina nego sajla hehe, hvala u svakom slucaju. E zar ti ne predstavlja problem sto rucno vracas sauh, moras da stanes uvek, ne mozes u voznji da vratis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces vrlo rado cu ti pokloniti moju sajlu ,ja sam ionako to drugacije resio.Povlacim sauh direktno na karburatoru. Mada mi se sajla malo ostetila, dole kod sauha malo mi je neka zica strcila pa se nije htela vracati, ali sam secnuo to sto je strcalo i stavio malo super lepka na to mesto (da bude glatka zica) i nauljio i sada radi savrseno i dize do kraja sauh. Kostace me vise postarina nego sajla hehe, hvala u svakom slucaju. E zar ti ne predstavlja problem sto rucno vracas sauh, moras da stanes uvek, ne mozes u voznji da vratis? Jok,ja kad ujutru upalim spidija,zapalim cigaru,spakujem se i u voznju,posle toga ni ne povlacim sauh.Pa dobro dajem ti sajlu prvom prilikom kad se negde sretnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces vrlo rado cu ti pokloniti moju sajlu ,ja sam ionako to drugacije resio.Povlacim sauh direktno na karburatoru. Mada mi se sajla malo ostetila, dole kod sauha malo mi je neka zica strcila pa se nije htela vracati, ali sam secnuo to sto je strcalo i stavio malo super lepka na to mesto (da bude glatka zica) i nauljio i sada radi savrseno i dize do kraja sauh. Kostace me vise postarina nego sajla hehe, hvala u svakom slucaju. E zar ti ne predstavlja problem sto rucno vracas sauh, moras da stanes uvek, ne mozes u voznji da vratis? Jok,ja kad ujutru upalim spidija,zapalim cigaru,spakujem se i u voznju,posle toga ni ne povlacim sauh.Pa dobro dajem ti sajlu prvom prilikom kad se negde sretnemo. Dugo ce ti trajati motor, svaka ti cast, mene mrzi nekada da cekam da se zagreje pa vozim pod sauhom i posle 1km vratim, ali polako vozim pod sauhom, ne dajem mu veliki gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Decembar 6, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, koliko nas ide na Moto Deda Mraz Akciju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Decembar 6, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan "Kiwi" - spreman za zimu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 6, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Kiwi" - spreman za zimu! Haha, a ovaj kauc tu ce i da spava? Ala me nasmeja, car si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Decembar 6, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako! I krevet sam mu spremio! Sve u full - u! Haha! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko ugradio grejace na speed ili planirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka sema za homemade? Koliko bi kostala ta egzibicija i sta je sve potrebno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka sema za homemade? Koliko bi kostala ta egzibicija i sta je sve potrebno? Video sam na internetu kosta 30E (kod jednog prodavca, nisam googlao da nadjem jeftinije ako ima), ALI bih to kako ti kazes napravio. Zna li neko sta je potrebno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Decembar 9, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Ja izguglah nesto vezano za grajace ruku... Mozda i bude od koristi! Pozdrav! http://voices.yahoo....le-4249431.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan I napokon gotov auspuff, zvuk je mnogo dublji nego sa originalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I napokon gotov auspuff, zvuk je mnogo dublji nego sa originalom Imas snimak neki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...