philipsu93 11 Napisano Jun 23, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da izbijas. Imace isti zvuk, a gadno ce da izgleda jer cev neces moci da izvadis bez da ga seces celog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimaka... http://www.youtube.com/watch?v=Mw9Zf89H2qU http://www.youtube.com/watch?v=O1N9f_QqNiM Da ga ostavim ovako onda, kao i da lakse dise sada i ima ubrzanje jace, a mozda se i tripujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko sa Keeway-o na ovu bajk turu na Kosovo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi moram da vam se hvalim,danas sam okacio retrovizore,L tablicu i malo se provozao(45 km),nije neka kilometraza ali za mene jeste i bio sam presrecan. :moto3::moto3::moto3::moto3::moto3::moto3: pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svecica za Kivija je NGK D8EA Nosi oznaku 310din u Mass-u na Novom Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim..kao sto sam i rekao da zaa vikend idem po motor ,tako je i bilo...danas sam isao iz Herceg novog za podgoricu..i vratio se nazad sa motorom Keeway Speed 125...plave je boje...presao svega 2 hiljade km..nema tackice prva voznja sa njim nocas,od podgorice preko niksica,pa na lipce i ovamo obalom..nekih 130-140 km odjednom...prelagan je za voznju...prelijepo se vozi...dobar polozaj..dobra svijetla,lijepo se salta...za sad sve kako treba a nadam se i da ce tako biti i u buduce... ovih dana planiram da mu radim neki servis...ulje,svecica,nastelovat ventile,provjerit lanac da li treba zatezivat ili bilo sto...pa me savjetujte koje ulje da sipam,koju svecicu da stavim ?? da sad ne listam 120 strana i trazim odgovore...ako bi par vas reklo neko dobro kvalitetno ulje koje koristite i svecicu..bio bih vam zahvalan slike ubacujem uskoro...a planiram jos da mu stavim i xenon...(bar na kratko jer dugo se i slabo koristi :moto3::moto3: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes na nekoliko nacina 1.Pozovi Keeway vidi mozda imaju neke kljuceve pa probaj sa njima jer kod kineza verovatnoca poklapanja je velika-govorim iz iskustva 2.Kupi novu bravu 3.Uzmes Tanak srafciger gurnes u bravu,uzmes cekic udaris 3-4 puta po njemu brava oblajzne i problem resen-Tako sam ja barem palio jugice... Pa sad vidi sta ti odgovara ...Srecno Hvala pokusacu da resim bez razbijanja. Probacu neke kljuceve ili otici do servisa. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako Svecicu sam vec pisao koja ide..ali ajd opet cu NGK D8EA....Lanac mora da ti seta gore dole 2-3cm je dozvoljeno,Motul je OK..mada ja sipam u njega BARDALH i Extra se pokazalo..prezadovoljan sam malo je ljudi culo za bardal..inace Ulje se koristi u Americi na Trkama INDY Car a svi znamo sta je to....XENON nemozes da stavis jer mu je sijalica PHILIPS DUBLO ili ti TAKOZVANA S2 JEDINO DA LEPIS FAR KAO STO JE VEC JEDAN DECKO RADIO OVDE..mada ja sam nasao HALOGENU S2 SIjalicu Imitacija Xenona Prsti i lepo sija..i da Sasrecom neka te sluzi i uvek pun rezervoar da imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI Ajde da vas Obradujem sve...msm kako se uzme...Vreme je bilo da se napravi prvi SKUP...e sad ne znajuci koliko ce nas biti prvi put u Dogovoru sa Skuter Traveling Timom idemo DO JEZERA TRESNJA kod avale....evo detala..Bice podosta skuterasa u principu od 15-20 pa nadalje..Provereno jer su praivli vec dosta skupova STT ekipa vas poziva na skup uz garantovano dobru voznju i druzenje 01.07.2012 . Skupljamo se u 07:30 kod hoteja Jugoslavija tu ocekujemo i Novosadjane. Kada se cela druzina skupi idemo u ulicu Goce Delceve koje je odmah pored. Tamo imate cuvenin SIS cevap,PIZZA CUT,PONCHO i mnoge druge brze hrane. Tako da mozemo svi lepo da doruckujemo kome je sta po volji. Odatle se formira kolona i krece se ka jezeru. Na jezeru ce se boraviti neko vreme da se svi lepo odmorimo i ispricamo. Videcemo da se obezbedi neka muzika i mozda neke dodatne aktivnosti. Na jezeru ce se boraviti po nekoj nasoj proceni oko 3 sata odatle se krece natrag ka Beogradu gde cemo se naknadno dogovoriti dali zelite na Kosutnjak da se vozite po krivinama ili hocete na Adu da se okupate i rashladite. Posle Kosutnjaka ili Ade cemo otici do BUCKA na cuvenu GOVEDJU, pa odatle vas vodimo na Bezaniju iliBbatajnicki drum gde mozemo da organizujemo DRAG trke. Nako trka se druzenje se zavrsava jer ce to vec odprilike neko vreme 6-7 popodne. Dakle da rezimiramo 07:30 SKUPLJANJE KOD HOTEL JUGOSLAVIJE 07:45 DORUCAK 08:15 POLAZAK KA JEZERU 09:15 DOLAZAK NA JEZERO 09:20 DRUZENJE NA JEZERU 12:00 DRUZENJE NA JEZERU 12:10 POLAZAK ZA BEOGRAD 13:00 KOSUTNJAK ILI ADA (AKO BUDE KOSUTNJAK ZADRZAVAMO SE SAT VREMENA AKO BUDE ADA DVA SATA DA BIH LJUDI KOJI HOCE DA SE KUPAJU MOGLI DA SE OSUSE ) 14:00 - 15:00 POLAZAK NA KLOOU U BUCKA 15:30 - 16:30 POLAZAK KA BEZANIJI ILI BATAJNICKOM DRUMU PA DOKLE OSTANEMO DALJE. VREME NIJE KONACNO I MOGUCE SU IZMENE STO SE TICE BORAVLJENJA NA ODREDJENIM MESTIMA ! MISLIMO DA JE OVAKO NAJ POSTENIJE PREMA SVIMA DA SE SVI LEPO ISPOSTUJU I DA SVE PRODJE U REDU BEZ PROBLEMA. SVIMA CE BITI UDOVOLJENE ZELJE STO SE TICE HRANE NIKO NECE DA ROBUJE ZA ROSTILJOM I NEMA NEPRAVDE. MI KAO >>STT<< EKIPA ZA DRUZENJE I PUTOVANJA VODIMO VAS DO JEZERA DA SE ETO UPOZNAJU PRIRODNE LEPOTE SRBIJE I BEOGRADSKA IZLETISTA. RUTA JE KONACNA I NEMA ISPRAVKI TAKO DA BIH ZAMOLIO DA SE NASA ODLUKA POSTUJE. GARANTUJEM DOBRU ZABAVU I PROVOD KO JE ZAINTERESOVAN NEKA OSTAVI KOMENTAR ILI NEKA MI PUSTI U PORUCI NA PM DA ZNAM BILO BI LEPO PRVO SA NJIMA DA KRENEMO A ONDA DA SE OSAMOSTALIMO..JER GLUPO BI BILO DA NAS DODJE 2-3je OVAKo kad se podele utisci i shvati da je extra druzina bice nas sve vise i vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je drug stavljo xenon ali samo kratko svijetlo na keeway speed 125 i mogo je bez problema da ga stavi...onaj mali aparat od xenona-valjda se zove balast je stavio odmah iza i ispod fara da se ne vidi i predobro se vidjelo sa njim.. provjericu to ... prije sam se malo prepao i razmisljo zasto m uje na auspuh kao udarena unutrasnja strana ???? tacno gdje dodje onaj saraf...pa sam onda malo guglao i nasao slike neke i vidio da je to i na ostalim motorima tako napravljeno udubljenje sa unutrasnje strane... je li to isto i kod vas ? imam-imao sam problem sa tim ler gasom,bio je mali i onda sam ga povecao i sad je valjda sve uredu,jbg dok je ladan mozda oce nekad malo da se ugusi i ugasi u mjestu...nadam se da nece sadmjer sam ga malo povecao,,znma da mi je prije kad god krenem i nedje pustim gas i izbacim iz brzine on se izgasi... Moram da provjerim lanac jer mi sad dira i guli pomalo onu glavnu stopu i zvecka kao sto je neko vec rekao..pa neznam da li bi trebao da ga dotezem...i da li bi trebao da stelujem ventile jer mislim da do sada nije to radjeno..predjeno je 2200 km ? Hvala na lijepim zeljama...nadam se da ce i to biti najmanji problem i da ce uvjek biti vise od pola goriva u njega,jer ne zelim da ga drzim stalno do cepa napunjenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj nindza Lanac mora da ti seta nekih 2cm gore to je normalno jer kad sednes ti ga zategnes,na kiveju je i normalno da malo kazemo grebucka to nema veze ili da ti lupi lanac ako mu drzis pun gas u 5-toj i da naglo pustis i ako cuijes kao da lanac udara to je okej po meni najbolje uzmes gedoru 19 otpustis zadnji tocak imas ona dva spanera zategni ih ja sam se zezao.naravno otpustis uvijes pa zategnes maticu ja sam se zezao. 15min dok mu nisam nasao neku tacku de je extra i to je to...meni lanac ide gore dole 1.5-2cm i to je okej..i da nemoj da te cudi kad ga upalis ujutro i kad krenes i ubacis u prvu da jako lupi...to je normalno....dok se ulje ne zagreje i ako ti se ugasi u tom trenutku i to je oke...da bi izbegao to lupanje barem ja tako radim sednem na motor.....i odgurujem se nogama nekih 10ak m ubacim u brzinu i udje kao podmazan i necuje se..to samo ispred garaze posle sve normalno kao u sir...inace Za Xenon veruj mi ...radim sa Xenonima i znam Kivi ima specificnu sijalicu moze da se ugradi xenon ali mora da se lepi sijalica za far..a kad crkne sijalica onda ceo far da bacas...S2 sijalice halogene ima jedan decko ako hoces mogu da ti dam njegov br drzi radnju..ali salje postom-aksom- kako hoces i to je to...eda P.S uvek drzi pun rezervoar nekima se desava da korodira i onda mora na elektroliticko otklanjanje i ciscenje..ja moj uvek do cepa prvozam se dospem a i vise volim kad mi je rezervoar na F nego na E nekako se mocno osecam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 25, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha jel se nekako mocno osecam e jesi legenda, nemaju neki para bre da bude stalno na F, meni je stalno blizu rezerve, nekada na pola kada krenem za Obr, ali se potrosi kada se vratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate nije stvar novca..nego ga jednom napunis i onda ga drzis tako..a i do obrenovca nebi trebo da ti potrosi vise od 2.5L pa sve da ga kidas 3L plafon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne radim, studiram, pa kada potrosim malo goriva u rezervoaru nemam para trenutno da ga natocim opet do vrha i tako padne do rezerve pa onda sipam za 300 do 500din, a i otezava mi motor kada je pun, sta ce mi pun. Do Obr i nazad 3.5 do 4l potrosim, jer se i tamo provozam malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Oce li mi neko reci da li treba da vodim motor kod majstora na stelovanje ventila ili to za sada ne treba...jer je presao svega 2300 km danas mu mijenjam ulje i mozda svijecicu ako bude potrebno,koliko sam vidio neka Boschova je na njega... ? da li je i vama kao i meni pretvrda zadnja kocnica-nozica od kocnice...treba da legnem na nju da bi uhvatila.. ? motor mi se do 80 lijepo cuje,a poslije dreci kao da ce da explodira,je lo tak oi kod vas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, ja sam presao 24.100 i nisam stelovao ventile jos, zato je posle 80 crvena linija jel imas ulja u zadnjoj kocnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Imam ulja u zadnjoj kocnici,neko mi rece da ima mozda i vise nego sto je dovoljno,pa mozda zbog toga tako tesko koci ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takva je napravljena, da treba muski da se stisne, to se i meni ne svidja ali lepo koci i u mestu kada se stisne lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan A za ovo stelovanje ventila kad bi trebalo da se radi ??? na koliko predjenih km ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni serviser rekao da ni nema ventile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Mislim nije da se hvalim,ustvari da hvalim se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan E konacno sam skontao kako da ubacim slike,evo sta sam radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Jun 28, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim nije da se hvalim,ustvari da hvalim se Zovni, sledeci put, kada ides na Avalu! Ja sam tu, blizu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sad za vikend,ali napomena ja sam jos u fazi obuke i vozim sporije,ako jos neko hoce ajd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za skup,Nedelja 01.07.2012 u 7:30 kod Hotela Yugoslavija zbg vrucine krecemo ranije do Jezera tresnja neka se javi u Inbox zbog spiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...