ruske011 601 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postadoh deo klana! to je lepo. samo ne zuri, a cini mi se da strpljiv bas i nisi sto je i normalno za tvoje godine ali ne ide bas dobro uz motore. i da te dobro sluzi motorce Po cemu si dosao do zakljucka da nisam strpjiv? hm I da prijatelji gde se otvara ''gepek'' na keewayu trazio sam ali ne mogu da nadjem gde i kako kod sedista? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I da prijatelji gde se otvara ''gepek'' na keewayu trazio sam ali ne mogu da nadjem gde i kako kod sedista? Imas sa leve strane pozadi bravicu koju otkljucas i pomeris na dole polugu koje se nalazi odmah iza bravice. Valjda sam dobro objesnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Imas sa leve strane pozadi bravicu koju otkljucas i pomeris na dole polugu koje se nalazi odmah iza bravice. Valjda sam dobro objesnio i da se nadovežem, posle ovih radnji, povučeš sedište na gore, zadnji kraj, i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan 3 of a kind Opasne mašine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama i probacu ujutru da resim tu misteriju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da cujete ovaj trip, istocio sam svo gorivo iz rezervoara i cekao dok se nije motor ugasio. Spricem odmerio 100ml goriva i sipao u rezervoar. Nije hteo motor lepo da radi bez sauha, hoce da se ugasi dok sa sauhom ide i predjem 1km sa 100ml goriva. Sto dolazim do zakljucka da mi na 100km trosi 10litara!!! Hahaha Inace znam kako neki mere potrosnju, sipaju pun rezervoar, predju 100km, opet sipaju pun i pogledaju na pumpi koliko su nasuli litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xopxe87 1 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 6 postova Motocikl: Honda NTV 650 Revere Prijavi odgovor kao problematičan Како стоје ствари са овлашћеним сервисерима и званичним дистрибутерима резервних делова за дотични мотоцикл? Не бих да ми се за годину дана догоди да морам преко интернета да наручујем делове из иностранства или импровизујем... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Момци, да ли је неко скоро подешавао карбуратор и како сте то извели? Никако да успем да нађем онај прави положај оба шрафа (и за смешу и за лер) да би ми на леру радио на неких 1.500-1600 обртаја а опет да се не угуши и угаси кад крећем из места мало наглије? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Момци, да ли је неко скоро подешавао карбуратор и како сте то извели? Никако да успем да нађем онај прави положај оба шрафа (и за смешу и за лер) да би ми на леру радио на неких 1.500-1600 обртаја а опет да се не угуши и угаси кад крећем из места мало наглије? Ima negde u temi detaljno objašnjeno kako se šteluje, sa sve slikama... metoda listaj listaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege jedno pametno pitanje: Kako se restartuje merac razdaljine sto stoji sa leve strane u dnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IKAA 1 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Mostar Motocikl: keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz iz Mostara. Vlasnik sam speeda 150 ccm vec 2g. . Od svih navedenih problemčića koje ste napisali u ovih 100 stranica nisam imo nijedan ))))). Inače motor je 2008g. i platio ga novog 950 eura+90 eura registracija .Vidim vi stavljate druge auspuhe itd... ali najbolje su mu tvorničke postavke i tako ce vam vjerujem najdulje služit.Jedino sto bi mu možda stavljo bila bi 6. brzina , što bi mu dobro pasalo na ovih 15ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan imas onaj ili onu cucku sto strci i nju okreces, ako si miskio na onaj brojcanik ispod ukupne kilometraze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki cenovnik, daj neki sajt, neke modele sa cenom pa da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozz iz Mostara. Vlasnik sam speeda 150 ccm vec 2g. . Od svih navedenih problemčića koje ste napisali u ovih 100 stranica nisam imo nijedan ))))). Inače motor je 2008g. i platio ga novog 950 eura+90 eura registracija .Vidim vi stavljate druge auspuhe itd... ali najbolje su mu tvorničke postavke i tako ce vam vjerujem najdulje služit.Jedino sto bi mu možda stavljo bila bi 6. brzina , što bi mu dobro pasalo na ovih 15ks Pozdrav za Mostar Nemamo ni mi nekih problema sa ljutom masinom, ali i ako ih bude pomazemo se pa ih resimo Ja bih na njemu od fabrickih delova promenio far i gume, a mozda bih uradio udobnije sediste, sto se tice mehanike nista je tu ne bi dirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan 3 of a kind Vlado jel tvoj ovaj crni speed? Vidim da ti je pukla guma na blatobranu sto drzi sajlu brzinometra. Meni je isto pukla pa me mrzelo da namestam i sada imam ostecen branik ! Interesuje me kako si resio taj drzac sajle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 of a kind Vlado jel tvoj ovaj crni speed? Vidim da ti je pukla guma na blatobranu sto drzi sajlu brzinometra. Meni je isto pukla pa me mrzelo da namestam i sada imam ostecen branik ! Interesuje me kako si resio taj drzac sajle? Da to je moj gvozdeni konj Sajla je vezana plasticnom vezicom za desni stap, nije neko najsrecnije resenje ali vrsi posao. Tako je bilo kad sam ga kupio polovnog, presao sam oko 6000km i nista mu ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan i meni je tako resena sajla, plasticnom vezicom, to je najbezbolnije resenje, samo sam je ja vezao za gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta menjaju u servisu na 5000 Km ? i Koliko kodta taj servis da znam koliko da stedim na prvom maju ? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan menjaju ti ulje, mada moze da se desi i da ga ne promene a naplate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan menjaju ti ulje ..a samim tim i filter ulja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano April 26, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nema on filter ulja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema on filter ulja.. Ima filter ulja, u vidu male metalne mrezeice u obliku nekog valjkastog cepa, samo mislim da se taj filter ne menja nego se pere, bar sam ga ja oprao i produvao na kompresoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano April 26, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan To sam hteo reci...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje za iskusnije speedase sta mogu ja da uradim sam da nebi isao u servis ? a sta ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje za iskusnije speedase sta mogu ja da uradim sam da nebi isao u servis ? a sta ne mogu Mozes da zamenis ulje, osicstis filter ulja i vazduha. Za to ti treba da si bar malo vican sa alatom, nista poslebno Mozes i da ocistis ili zamenis filter goriva ako vidis da je prljav, ni to nije neki posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...