acim 765 Napisano Jul 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @Mik Jel si ti gledao još koju trku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @Acim Ruku na srce, ne mnogo toga, tek od nedavno imam kablovsku TV pa i tu radost da pratim motosport. Sto, sta sam pogresio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne razumem ovo $$. U zadnjih godinu dana se nešto slično dogodilo 2-3 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @Acim Pa sad sta sam hteo da kazem ... (Al' kao prvo da bi mi bilo drago da se "posvadjamo" onako ko ljudi, uz pivce i po "10 s' lukom", u Pancevu ima jedno mesto sa odlicnim cevapcicima (kafana "Evropa"), i ako si u prolazu ja sam na 064/3295-208. I usput da ti pokazem cime sam dopunio Louis-ov kompletic za krpljenje guma, pa taman da me i za to nagrdis.) Dakle stvarno mi je neverovatno da Stoner zabrljeka bas u 300-toj krivini (ako cela trka ima recimo 12krivina x 25krugova = 300krivina), to je nekako vise manir Pedrose. Stonerov stil voznje mi se izuzetno svidja, ali izgleda da je na nekim stazama poguban po zadnju gumu. Pa je i u Mugellu spalio gumu, ali ga Lorenzo nije obisao bas u zadnjoj krivini. Nego se tu podmicuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Papuče su problem, zakačila plišana papuča sa medvedićima broj 56 o asfalt i ode drugo mesto Hvala na pozivu, gledaću da se odazovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jul 17, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je bila kratka trka danas. Valjda sam se baždario na one dosadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @to crank Nisu bili dosadni. Nego ih uglavnom nisu snimali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jul 17, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, mislio sam na onih par dosadnih trka što smo imali. Poređaju se u 3. krugu i vrte do kraja trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Hondu obožavam , navijam za Stonera (rado bi bio papučar i kod njegove žene ) ali bih voleo da do kraja pevenstva da mu Lorenzo sedi za vratom kao i da Dovi skenja povremeno napaljenka Sica , hobit Pedrosa da vozi dosano i brzo al na prve dve pozicije da im muti račune , a gospodin Spies onako ladno profitira iz njihovih međusobnih duela. To je za mene "GP MUĆKALICA" jedino mi je žao sto sam već otpisao mimo svoje volje Crvene (ne Rosija kao vozača nego Dukca kao neupotrebljivog bar što se ove sezone tiče) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 18, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti utisak kao to crank, kao da je trka trajala 10 min. Gledao sam u jednom dahu i hvala Bogu da je napokon na nesto licila. Ovi Stonerovi problemi sa gumom vracaju malo neizvesnost sto je dobro. Odusevio me Pedrosa pri preticanju Lorenza, sto bi se reklo oduvao ga ili otresao kao slinu. Definitivno je i Horhe napravio gresku ostavsi u pogresnoj brzini ali je bas mocno izgledalo. Jel se zna kako je protumacen gest Spisa sa nogom kada je pretekao Sic-a u poslednjoj krivini? Jedva cekam Lagunu sada, osecam da ce biti bas zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 18, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam skontala Spies je proslavljao pobedu (nad Simonchelijem) mahajuci nogicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, prošli put je Stoner imao problema sa gumom, a Dovicioso nije, a ovoga puta opet Stoner imao probleme, a Dovicioso i Pedrosa nisu. O čemu se tu radi, voleo bih da mi objasnite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marlin 12 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 42 postova Lokacija: West Serbia Motocikl: BMW S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam skontala Spies je proslavljao pobedu (nad Simonchelijem) mahajuci nogicom Nije to... pokazao mu je sa koje strane da ga zaobidje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, prošli put je Stoner imao problema sa gumom, a Dovicioso nije, a ovoga puta opet Stoner imao probleme, a Dovicioso i Pedrosa nisu. O čemu se tu radi, voleo bih da mi objasnite? Što se tiče pritiska u pneumaticima, njega preporučuje snabdevač (pneumatika) tj. Bridgestone. Takođe treba dodati da je pritisak samo jedan od faktora u kompletnom podešavanju mašine koji obično varira od vozača do vozača, i koji je vrlo zavisan od podešenog ogibljenja. Pedrosa, Stoner i Dovizioso nemaju isto podešeno ogibljenje (podešavanja koja su svojstvena za vozače se ne dele u Honda timu) tako da nemaju ni isti pritisak u pneumaticima. U suštini se ide ovim redom, tim prvo podesi mašinu (ogibljenje), zatim kaže Bridgestonu šta im treba, pa onda dobije preporuku. Neki put se desi da pogreše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sta li ce Rosijevci da nadju kao opravdanje? Stomačne tegobe zvuče dobro. Palile su za umišljenog kengura. Nije mi jasno,pa nije...verujem ni drugima....da Simonceli ne bude na pol poziciji mogu da svarim al' da Rossi bude na zadnjoj e to ne mogu nikako... Da je čovek zaboravio da vozi ne verujem,to je kao plivanje,nemoš' da zaboraviš...da Ducati tolko loše ide opet nemoguće jer Hayden nije najgori... Pa šta je onda? I kako li će Lorenzo ovu trku da ''odradi'',u kom li će mislim krugu da pobedi? Ovima je izgleda jasno šta se dešava, pročitaj ako te zanima. MOTOGP: Rossi Reconsidered Ovaj članak je napisan posle kvalifikacija, ima odličan naziv: MOTOGP: Someone Call The Doctor, This Is An Emergency Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam skontala Spies je proslavljao pobedu (nad Simonchelijem) mahajuci nogicom Nije to... pokazao mu je sa koje strane da ga zaobidje! The factory Yamaha rider was then seen waving his right leg to Simoncelli but he said: "Nothing happened between us but to pass him at the final corner at the last two races, I was just letting him know about that." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 18, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam skontala Spies je proslavljao pobedu (nad Simonchelijem) mahajuci nogicom Nije to... pokazao mu je sa koje strane da ga zaobidje! The factory Yamaha rider was then seen waving his right leg to Simoncelli but he said: "Nothing happened between us but to pass him at the final corner at the last two races, I was just letting him know about that." Spies se bas igra glavom, Sic vec dve trke nije nikoga sjebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije, ali je kengur sledeći, Spiesa ne sme ni da takne kod kuće (Spiesove ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije, ali je kengur sledeći, Spiesa ne sme ni da takne kod kuće (Spiesove ). Ne mora više nikog, bar što se mnene tiče. Kengura je već oborio Rossi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 18, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali kolega Acim smatra da Yamaha moze da pobedjuje samo ako se Sic (ili Rosi) malo vise potrude oko drugih vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To šta Yamaha može smo videli na dve poslednje trke. Te Honda superiorna, te kengur najbolji svih vremena i op, cvrc, Lorenzo ga dva puta obrijao Pedrosu ne računam, neka je dečko pobedio, red je bio I bar nije papučić, makar i derpe bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hehehe Acime nasmejao si me. Nego Yamaha skuplja lepo poene... Lorenzo sve opasniji. Kad ste ves spominjali super Sick-a hoce li on i sledece sezone da dobija dobru hondu ili ce morati da jashe nesto drugo .. nekako navikao sam da honda fura nema rezultana , nema mesta ??? Bautista me odusevio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao je neko da postoji mogućnost da SuperSic postane treći vozač fabričkog Ducatija, ko će ga znati. Mislim da se to još uvek ne zna i da Simoncelli ima još uvek šanse da ostane gde jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 18, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kengur nije bas najuspesniji vozac u MotoGP istoriji, ali sa zavrsetkom ove sezone, bice najuspesniji vozac od kad ucestvuje u MotoGP, znaci od 2006-te. Dve titule (predpostavljam, kao i Rosi), najvise pobeda, najvise rekorda staza, najvise pol-pozicija. Evo malo statistike: Winning Percentage 1. Stoner 36% (27 of 76) 2. Lorenzo 35% (15 of 43) 3. Rossi 28% (21 of 75) 4. Pedrosa 15% (11 of 72) Pole Position Percentage 1. Stoner 34% (26 of 76) 2. Lorenzo 30% (13 of 43) 3. Rossi 19% (14 of 75) 4. Pedrosa 18% (13 of 72) Podium Percentage 1. Lorenzo 77% (33 of 43) 2. Stoner 64% (49 of 76) 3. Rossi 64% (48 of 75) 4. Pedrosa 59% (42 of 72) Front Row Percentage 1. Lorenzo 88% (38 of 43) 2. Stoner 72% (55 of 76) 3. Pedrosa 57% (41 of 72) 4. Rossi 51% (38 of 75) Fastest Lap Percentage 1. Stoner 29% (22 of 76) 2. Pedrosa 28% (20 of 72) 3. Rossi 23% (17 of 75) 4. Lorenzo 21% (9 of 43) @Milky: Lorenco je na cetvrtom motoru od sest dozvoljenih, samo da znate. Svi Hondini vozaci su tek na drugom! Ovo ce dati rezultate u drugom delu sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To što je Lorenzo na četvrtom motoru ne znači da je Stoner bolji, može samo da znači da vozi bolji motor, a to mu baš i nije za pohvalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...