rista 31 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Giuliano - Sto mi je prodao NAJBOLJI motor na svetu, u savrsenom stanju, po prijateljskoj ceni. Sto me naucio da vozim motor i trpeo me 5 dana nedeljno iako se spremao za iseljenje u Kanadu! Panthocrator - u mom univerzumu poznat i kao Krile - Sto mi je poklonio litar antifriza kad sam presusio, sto me podseca da proveravam nivo ulja, pritisak u gumama, sto me tera da redovno perem motor, sto mi je dao rucicu kvacila za 1 cokoladnu bananicu koju mu jos uvek dugujem... Sto je odma doso da me vidi kad sam pao.... sto me zove "raspala droljo" kad ga iznerviram glupim pitanjem... dobro to bas i nije za bambija Svi Vi - jer bez ovog foruma ne bih nikada imao motor i ne bih znao sta u zivotu propustam ...toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan 5 Bambija Endurcu za svako blejanje u Straje Baje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Aj da i ja udelim nekog bambija. DEKI_BGD,DEXTERZbog pomoci oko slepanja motora od cente do bgd,i za svu salu koju se prebacili na moj i racun mog mopeda!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Avgust 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da ja moram Mikki da dam 3 bambija, ali zaboravila sam zashto , al da me on ne bi opominjao ... eto ! 3 bambija za Mikku ! I 3 bambija za Urosha shto tje da mi nabavi majce! I za Spaveta shto mi je dao plochice za bajk! Za Pakija/Rainman oko pomotji pri registraciji bajka ! Ma ima milion ljudi kojima bih dala bambija....nema shanse da ih sve nabrojim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Avgust 2, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima milion ljudi kojima bih dala....nema shanse da ih sve nabrojim ! 1 vejiki banbi za Minu koja je ovako nesebična, i još jedan veeejiki banbi za lupanje packe panduru!!! ;D ;D ;D [move] Živela kaminakaza[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 2, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E mina ! FALA ;D a sto mi dade bambija ??? Evo i tebi 3 ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Avgust 2, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas sa mojim drugom Firgom otresao karton bambija. 3 Firga, 3 ja a posle smo prešli na laviće.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Avgust 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E mina ! FALA ;D a sto mi dade bambija ??? Setitju se pa tju ti retji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A mi juče pojeli BAMBIJA Tako zovemo lavački paprikaš...i još smo malo "oplakali" uz onu staru pjesmicu :"Lane malo dozivalo majku,ubiše je lovci na proplanku..." ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto bambija, milo, plemenito stvornjce ???Mogli ste nesto drugo, jadan bambi, kako neko moze da ga jede ??? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 4, 2007 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan ajmo jos po 5 kom za najzlija i glistu cimali smo se 5 dana oko vfr-a i na kraju me navukli ko dete na tresnju neskidam se s'motora,da napomenem da su eStra likovi....samo ja slabo baratam sa bambijima kod mene to ide sve kao vinjak al po 5 kom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 4, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto bambija, milo, plemenito stvornjce ???Mogli ste nesto drugo, jadan bambi, kako neko moze da ga jede ??? :'( Ma to je poodavno odrastao bambi,bambi u godinama,u onoj pjesmici se pominje mama od bambija,a mi smo pojeli pradjedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 85 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uf bre Obelixe, odakle nama zubi za tako tvrdu hranu? Ja vidim da mi sa godinama vazda nesto kmladje - sladje, Ti se izgleda drzis kad mozes jesti pradede od Bambija...ili samo tesis Helenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 4, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan 5 Bambija Endurcu za svako blejanje u Straje Baje Hocu i ja sa vama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno samo se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 4, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uf bre Obelixe, odakle nama zubi za tako tvrdu hranu? Ja vidim da mi sa godinama vazda nesto kmladje - sladje, Ti se izgleda drzis kad mozes jesti pradede od Bambija...ili samo tesis Helenu? Držim se ,nego šta,još mogu dobro ujedati. ;) Ja nemam baš sve zube,fali par komada ,ali ovi što imam su svi moji...nisu KUPOVNI ,a i krčkalo se to podugo. Šalu na stranu, naš BAMBI je legalno odstrijeljen srndać iz kontolisanog lovišta .Možda je sada Heleni bar malo lakše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uf bre Obelixe, odakle nama zubi za tako tvrdu hranu? Ja vidim da mi sa godinama vazda nesto kmladje - sladje, Ti se izgleda drzis kad mozes jesti pradede od Bambija...ili samo tesis Helenu? Držim se ,nego šta,još mogu dobro ujedati. ;) Ja nemam baš sve zube,fali par komada ,ali ovi što imam su svi moji...nisu KUPOVNI ,a i krčkalo se to podugo. Šalu na stranu, naš BAMBI je legalno odstrijeljen srndać iz kontolisanog lovišta .Možda je sada Heleni bar malo lakše. Ja sam do sada ubijao samo srndaće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 5, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E, ovako: 5 Bambija za Dextera sto me je vozao na motoru dok sam jurio kabl da osposobim svoj 5 Bambija za forumase koji su mi pomogli da odguramo motor do Lomnice (Lomnica inace zivi na najvisem brdu u Lomnici) 5 Bambija Lomnici sto mi je garazirao motor i pozvao rodjake da ga osposobe 5 Bambija forumasu koji mi je 3 puta davao traku za popravim motor i na kraju mi je svojevoljno poklonio (svojevoljno znaci mojom voljom ) po 3 Bambija za sve koji su me cekali po kisi dok sam ja krpio motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( Ali ukusni. A Bambije uvek čekam da porastu u Jelene pa udri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan E, ovako: 5 Bambija za Dextera sto me je vozao na motoru dok sam jurio kabl da osposobim svoj 5 Bambija za forumase koji su mi pomogli da odguramo motor do Lomnice (Lomnica inace zivi na najvisem brdu u Lomnici) 5 Bambija Lomnici sto mi je garazirao motor i pozvao rodjake da ga osposobe 5 Bambija forumasu koji mi je 3 puta davao traku za popravim motor i na kraju mi je svojevoljno poklonio (svojevoljno znaci mojom voljom ) po 3 Bambija za sve koji su me cekali po kisi dok sam ja krpio motor... He,he,imas ti srece sto ja zivim na samom podnozju tog brda,inace bi gurao jos 500 metara uzbrdo,ali bi onda imao i duzi zalet! I jos si vise srece imao sto mi je jedan od komsija mehanicara bio kuci i sto je onaj autoelektricar prolazio tuda,ne bih mogao da ti pomognem sam nikako,sem da te ugostim dok se neko ne bi pojavio! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 5, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( Pa šta ćemo sad? Jedeš li ti nešto što bleji,grokće,rže,pliva..bilo šta ,a da ti nije žao? Valjda imaš poznanike među lovcima,ribolovcima..družite li se? Nemoj sad da mi bude žao i komaraca i bubica koje mi se zalijepe za vizir,ili ih mljacnem kada vozim bez kacige,ili sa otvorenom kacigom ( vjeruj,dešavalo se ???) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 5, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan E, ovako: 5 Bambija za Dextera sto me je vozao na motoru dok sam jurio kabl da osposobim svoj 5 Bambija za forumase koji su mi pomogli da odguramo motor do Lomnice (Lomnica inace zivi na najvisem brdu u Lomnici) 5 Bambija Lomnici sto mi je garazirao motor i pozvao rodjake da ga osposobe 5 Bambija forumasu koji mi je 3 puta davao traku za popravim motor i na kraju mi je svojevoljno poklonio (svojevoljno znaci mojom voljom ) po 3 Bambija za sve koji su me cekali po kisi dok sam ja krpio motor... Za tebe če admini da otvore nov topik: "Motoristi van druma". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe če admini da otvore nov topik: "Motoristi van druma". Zezas li jos nekoga na forumu sem mene Sto te nema na skajpu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 5, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino tebi se dešava, a ostali, sve jim radi kao sat, kablovi su im ok, gume ne pucaju, živa dosada. Stvarno u poslednje vreme ne komuniciramo preko skajpa, neznam zašto. Evo sad odmah ga palim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...