Kiro 153 Napisano Avgust 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ok je ta kaciga ali mislim da su te malo odrali, koliko sam cuo moze da se nadje za oko 5500...Nemoj mi verovati, nisam 100% siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ticma 34 Napisano Avgust 21, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ6 - BMW R1200GS - Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ok je ta kaciga ali mislim da su te malo odrali, koliko sam cuo moze da se nadje za oko 5500...Nemoj mi verovati, nisam 100% siguran. Kada god nesto kupim pojavi se bar jedan koji kaze "ima jeftinije, a bolje tu i tu", ali dok trazim i pitam te iste, nemaju pojma. Salim se, gledao sam cene po netu i radnjama i nisam nasao nista jeftinije da lici na OK kacigu, drugar koji vozi bajk mi je rekao da je to OK cena i OK kaciga, tako da sta je tu je. Ako neko zna gde ima za 5500, znacilo bi za kolegu koji isto sada treba da pazari ozbiljniju kacigu od one rudarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan ticma ostao ulogovan, a ja zaboravih log-off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...