firemannikola 0 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: Honda xl125s Prijavi odgovor kao problematičan Problematika je sledeca pukla je neka od karika i narpavila haos.. Morao sam da idem na 3 specijalu jer je mera originalnog klipa malo cudna (65,4mm)tako da sada ide na 65,75.. E sad malo me buni novi klip kote su identicne kao i na starom s tim sto novi ima rupu kroz klip na usisnoj strani.. Znaci cemu sluzi taj otvor??? Postavicu slike da bi me bolje skapirali. Hvala unapred i molim brz odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 9, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovi klipovi nisu isti!!! Obrati paznju i na otvore, imaju razlicit oblik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
firemannikola 0 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: Honda xl125s Prijavi odgovor kao problematičan to je klip za yamahu dt125r tako mi poslao sagmajster... kapiram da nisu isti nije mi problem da napravim otvor kao na originalu samo me buni onaj otvor ispod karika....sve je identicno sem ta dva otvora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlavisaDTR 0 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je rupa za podmazivanje karika.Kako je kod tebe klip 65,4mm????Ja imam DTR standard je 56mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 56 mm je standard za 125 2t motore.... ili si se ti nesto zabunio sa 65.4 ili je tvoj motor 180 kubika moguce da je 55.4 pa da ides na trecu specijalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
firemannikola 0 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 4 postova Motocikl: Honda xl125s Prijavi odgovor kao problematičan Ma zadnja specijala zbog toga je 65.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...