coolair 14 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekome pretekao stari istrošeni lanac od KLE 500, bio bih mu zahvalan. Potrebno mi je nekoliko "karika" da dodam, jer pokušavam nešto da "sklepam" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Jul 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su Laboranti zamenili jedan lanac na ER5 (valjda je to slično?) pa ako ga nisu bacili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam vise komada starih,a i novih parcica za 520 lance! Javi ako trebaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jul 7, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je 520 pusti PP da ti posaljem lanac 110 karika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7189 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sale, imam i ja jedan, 102 karike, samo što je bez O-ringova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...