rbdesign 8 Napisano Jul 5, 2011 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri neko je izgubijo tablicu od motora iz indjije broj je in 01/067 greota da vadi novu,a itaze je registrovan tabla je kod mene pa ako se niko nejavi odnecu je u sup Promenio Jul 5, 2011 član acim Pojašnjen naslov 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se da ce se vlasnik tablice javiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rbdesign 8 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan i ja se nadam,kontaktirao sam clana kluba iz indjije ali od njega nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rbdesign 8 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan sutra se predaje tablica u sup.ja sam koliko je u mojoj moci probao da pomognem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...