mr.snoopy_ 0 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od skora sam vlasnik jednog motorcica pa resih da budem i clan ovog foruma Vidim da ima dosta iskusnih motorista, pa cu valjda i da naucim nesto:D Uzeo sam Yamahu FZR600 91' eto i slike... pa mi treba par saveta za sredjivanje. Dakle, maske su skinute, covek je krenuo da radi fazon Streetfightera ali odustao, pa bih da zavrsim koliko mogu Ostao je njegov sat,to treba da se zameni nekim od Bandita ili slicno, dalje, uzeo bih onaj volan koji inace stavljaju na streetfightere, neke retrovizore, i rep bih uradio,tj zatvorio sa unutrasnje strane (ko bi to mogao da odradi od plastike ne znam)... Ako imate neke ideje...samo napred, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 6, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan rep od R6 ili R1, to se najčešće stavlja i dobro izgleda. gledaj da skoloniš tu prelivnu bocu, obavezno ralica sa donje strane. ne znam kako ćeš ga farbati ali ja bih te cevi rama koje idu ispod agregata ofarbao u crno da ne upadaju u oči. što se tiče satova ako su ispravni nemoj ih menjati jer ti je to nepotreban trošak, ako već menjaš stavi neki univerzalni digitalni. ravnih kormana je bilo u guevari za 3000 da biraš, trebaju ti nosači, njih juri po oglasima. ako menjaš volan moraš da menjaš i creva od kočnice, napravi opletena creva u boban-sajle, verovatno mora da se menja i sajla kvačila. što se tiče maski tu imaš jako veliki izbor i zavisi šta ti se sviđa, obrati pažnji ako maska ima ugrađene farove koja je snaga sijalica i kako to sija jer ima onih koji sijaju gore od sveće. najružniji detalj na tom motoru je rezervoar i jedino rešenje je zamena jbg. baci pogled po forumu, dosta ljudi je prerađivalo motore pa juri ideje. za konkretne svari kontaktiraj članove BRACO, janjke (k1ilnijedan), brka, nucleus, dutchman (i neka se ne uvredi neko ako sam ga preskočio)oni se bave preradama, poliesterom, farbanjem i sl aj pa sretno, trebaće ti baci pogled i na nke plastike koje će pokriti bokove hadnjaka. ovo je moj pokušaj http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/7922-na-sta-potrositi-novac-vreme-i-malo-zivaca/page__st__220 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.snoopy_ 0 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan e, dobar ti ovaj pokusaj, a najvise mi se svidja ova baby flasica ma ja sam u KG-u, ne znam ti te servise i moto-radnje po BG-u ali videcu da se malo raspitam pa kad odlucim, obici cu sta sve ima... ima ovde dosta jos da se radi... hvala na savetima, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...