jasminko VIR 1498 Napisano Avgust 17, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da ponudimo nesto.......nije cross, nije putni enduro ali je lagan kao pero, noge su ti malo opruzenije, ali je sediste malo neudobnije (usko je), a visok je kao jarac, ja ne mogu da dohvatim zemlju sa njega, samo malo palcevima . Trosi malo a ide kao nevreme i cuje se taman onako kako treba .... http://www.mojauto.rs/polovni-motori/772655_Husqvarna_SM-610_2009_god Pravi momacki motor za pravog momka ! :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Vinograd imam i ne treba mi a hteo bi i moj da prodam . Jasminko druze , da nisam u ovoj situaciji u kojoj jesam odmah bi uzeo taj motor jer mi se odavno svidja . Sad mi najvise treba kes da resim neke stvari . Ako te interesuje za kes mozemo nesto da se dogovorimo ili ako imas nesto jeftinije . Pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za enduro ili kross motor do 2000 evra i vasa doplata . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi u obzir i zamena za manji gradski auto do 2000 evra i doplata . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan E druze da znas takav motor nebi prodao ni za 5000,drugar im isti takav samo plavi to nije motor to je zver,ovi sto te cimaju mogu samo da ti zavide na takvom motoru.Proklete pare pa covek mora da se odrice takve masine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pise da je motor presao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada oko 33000 km . Nameravam uskoro da postavim slike sa novim MRA vizirom i novim gumama . Samo sto mi se aparat nesto pokvario i internet me zeza . Ali sto pre a mozda i sutra stavljam nove slike . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne mogu da stavim tj. promenim slike u prvom postu pa zato evo opet sveze slicice FAZERA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 28, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sada stvarno lepo izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Rezolucija na aparatu je ekstra . Ali kad smanjim i postavim slike preko ImageShack sajta postanu ovako mutne . Ako nekom nesto treba saljem slike na mail . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi nije valjda niko nema nista za trampu . Znaci dolazi u obzir zamena za jeftiniji enduro ili cross motor do 2000 evra i doplata ili neki manji gradski auto do 2000 i doplati ( punto,panda,golf.....) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za ATV/Quad i doplata ( vasa ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost kod nas u državi je nekada (mada to nekada je vrlo često) teže prodati dobru i kvalitetnu mašinu nego krš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan U prvu si druze . Jbg kriza pa se ljudi stisli . Ajmo moze zamena za neki kros motor ide jesen a ja hocu da se voziiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm po sumiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . Moze svaki dogovor . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo , kad hocu da zamenim motor za jeftiniji niko nigde svi mi nude u istoj ceni ili da ja doplacujem . Znaci moze zamena za kros , enduro ......... auto ali sve to od prilike u ceni do 2000 evra . Za kes moguc svaki dogovor . Ajte ljudi hitno mi je . Treba mi kesssssssssssssss i dolazi sezona offroad-aaaaaaaaaaaaaa . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Vise mi nije toliko hitno za kes tako da dolaze u obzir motori do 3000 evra i doplata . Znaci enduro ili kros masine . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi za vikend se gledaju 2 motora pa neka pozuri ko hoce dobar motor . Znaci motor u vrednosti od 3000 evra i vasa doplata . Enduro , krosss , super moto ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Za kes 3600 !!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan frka.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma frka druze nema sta da se krije . Motor je u ekstra stanju ali jbg. malo sam se preracunao u pocetku sezone mislio sad da mogu da sredim stan i da posedujem jedan ovakav ali greska . Zato i trazim nesto jeftinije . Nema veze nacice se valjda nekom da treba ovakav lepotan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Verujem...svugde i sve je ,na žalost tako.....ajd srećno i da se ubrza maximalno !!! sve naj !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze valjda ce da se nadje neki ozbiljan kupac . Ima ih gomila ali sve su to neozbiljni . Evo za kes ozbiljnome spustam cenu na 3500 evra . 3500 3500 3500 3500 3500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ????? Ni za ovu cenu niko da ponudi kes . Mislim da je ovo vise nego povoljna cena za ovo godiste i ovakav motor . Jos nesto neki mi sada nude neke motore ali unapred to je cena samo za kesssss . U zameni je cena veca . 3500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 3300 Hitno !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Uh brate, zar ti je tolika frka, ne bih ga prodao za te pare nipošto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...