pramac1 1 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, do skoro sam vozio transalp ali sam kupio tdm pa me zanima gde mogu da nabavim prednju viljusku desnu bocnu plastiku i onu cevku koja valjda vodi ulje sa desne strane motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 30, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kako si se predstavio. Sad ko da te poznajemo sto godina. inače, dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pramac1 1 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Vlada, iz Pančeva sam, terao sam transalpa 5 godina i sad sam kupio tdm pa bih da ga sredim jer je malo udaren. Sad se valjda bolje poznajemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Jun 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vlado. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao. Upoznacemo se se, ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sada kao da si se skenirao. dobrodošao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...