thelord 98 Napisano Jun 27, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan E sada pricamo. Bravo Violeta! To se zovu informacije. Dakle bilo bi lepo da postavljac teme kaze ove podatke sto Violeta trazi pa da proveri sa drugaricom. @Violeta Dal je moguce da samo jedna osoba zavodi sve te kazne? Mozda jos neko radi na tim poslovima?Jel moze ona da se raspita tamo kod ovih sto slikaju tj obradjuju te snimke sa kamera kakve su im direktive po pitanju motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Samo mala ispravka,sada sam videla da nisam najbolje srocila. Naime,10 dana je rok za koji ona mora da zavede kaznu i onda se salje.Sto znaci da vam kazna m0oze stici i za 12,15 dana od dana napravljenog prekrsaja. Cucu se sa njom veceras ili sutra pa da se sve lepo raspita za motore,pa cu da vam javnem A da li samo ona zavodi kazne,verovatno ne.Ali zavela je xxxyyy kazni i poslala i ni jedna nije bila za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan E da,i rekla je da ima vec milion zabelezenih prekrsaja za koje je prosao rok da se zavode i salju,pa se brisu. Tako da ko je te lepe srece bice mu obrisana slikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Os me upoznas sa drugaricom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mene pamcenje sluzi,procitala sam negde da kamere imaju odlican zoom,tako da mogu sve da vide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 27, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Daj nam telefon od drugarice, al samo nama ovde... necemo siriti dalje... obecavamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tablica pod rep vidi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67770-polozaj-vidljivost-i-citljivost-tablice-na-repu/#entry1106192 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Krenule da stizu kazne pa ih ljudi kace po internetu. Evo jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 28, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo deluje da hvata tri dužine auta, ne više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo deluje da hvata tri dužine auta, ne više... sram te bilo što predlažeš da nečim označimo koliko hvata kamera... stidi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan @Violeta Pitaj ti drugaricu dali uopste mogu Kamere da registruju Moto tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 28, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li ti logično zvuči da ne može? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 28, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, primer, osoba koju dobro poznajem je prosla na crveno svetlo(ja sam bio suvozac), na semaforuna uglu 22 oktobra i karadjordjeve...vozila je iz pravca karadjordjeve ka gradu...uhvacena...4 slike(avio nam je kasnije taj lik), kako obilazi sa desne strane vozilo koje stoji na semaforu.......ali jeposlala svojoj vezi reg tablice(prekrsaj se desio u cetvrtak), a poslala je u ponedeljak ujutru, i taj lik(dobro rangirani saobracajac) joj je sredio(obrisano)...ali kad se posalje nema sanse, ako se bunis, sudija mora da te kazni jer ima sve dokaze, pa ne moze da smisli nista protiv njih... dakle, pamet u glavu, oci na put, pazljivo sa saobracajnim prekrsajima....ovo sve vazi ako nemas vezu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ... dakle, pamet u glavu, oci na put, pazljivo sa saobracajnim prekrsajima....ovo sve vazi ako nemas vezu..... Cemu ovoliko cudjenje, pa zasto bi se ovo razlikovalo od bilo kog segmenta nasih zivota u ovoj zemlji(a i sire)? Mislim da bi poenta trebalo da bude na "dakle, pamet u glavu, oci na put, pazljivo sa saobracajnim prekrsajima"! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 28, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan boki, to je sala za kraj...i bre ala si ozbiljan.... e da jos jedna stvar.....ako se ne pali treptuce zeleno svetlo, ne mogu da te kazne ako prodjes na zuti.......barem ne kod kamera( to znam 100%-taj pandur mi je rekao)....dakle na zuto, bez paljenja treptuceg zelenog ne ide kazna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo deluje da hvata tri dužine auta, ne više... Da li mozda hvataju vise, a poslije samo uvecaju ono sto im treba, i tako stave na papir? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 28, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako paživo pogledaš slike, videćeš da je ugao koji kamera zahvata fiksan. To možeš da zaključiš najbolje po isprekidanim žutim linijama. Jednostavno, ne biti u tom kvadrantu i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li ti logično zvuči da ne može? Pa ako postoje izvesni problemi u sistemu na primer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 29, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Tablica pod rep vidi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67770-polozaj-vidljivost-i-citljivost-tablice-na-repu/#entry1106192 Video. Salim se ja malo, nikad nisam drzao tako tablicu...ali me te kamere toliko paranoisu da sam razmisljao o nekom slicnom resenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Decko je vozio od starog grada ka Novom Beogradu. Kaze da je prosao ispod kamere, shvatio sta je uradio i naglo skrenuo u levo (izasao iz zute trake) Stigla mu je koverta (posle oko 20 dana) i u njoj su pored ostalog bile 4 slike sa vremenom desavanja u hh:mm:ss:mss, tako da se po fotkama vidi da nije bio u traci duze od 1-2 sekunde ali mu je ipak stigla kazna. Treba da plati 5000din bez ikakvih drugih posledica (poeni itd) Pitacu ga da mi da fotke ako moze pa cu da ih uploadujem radi dalje analize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Osim software-a za prepoznavanje brojeva tablica, na tome rade i manualni shljakeri (cate) koje zumiraju, gledaju vozilal i tablice i na osnovu toga salju kazne i pisu prijave. Caka je sto ima previse ljudi u ovom gradu a njih je samo par pa ne mogu da evidentiraju svaki prekrsaj. Kome se zalomi da je lose srece, popice prijavu. Velika vecina nece jer jednostavno nece stici niko da obradi podatke rucno Uzgred, zasto neko misli da nije moguce prepoznati moto tablice softwareom? Tablica je standardizovana, svi imaju istu... podrska za to postoji u software-u koji se koristi, samo je pitanje da li je to aktivirano ili ne Ako nije, uvek moze da se naleti na rucni rad nekog organa koji ce zalepiti prijavu Mogu da kazem da do sad nisam popio prijavu iako ponekad koristim zutu traku na Brankovom mostu. Igrom slucaja tablica mi je ispod repa i ne vidi se ako ne kleknes ali ni policajci na motorima me nisu smarali do sada iako su recimo vozili iza ili ispred mene takodje zutom trakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan I u Nemačkoj pored softvera postoji ćata koji sve to pregledava i obrađuje predmete, suviše bi bilo grešaka da je sve automatizovano. A ja ipak ne bih isprobavao to da većina neće biti kažnjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan ... podrska za to postoji u software-u koji se koristi, samo je pitanje da li je to aktivirano ili ne E o ovome pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja tablica mi je ispod repa i ne vidi se ako ne kleknes ali ni policajci na motorima me nisu smarali do sada iako su recimo vozili iza ili ispred mene takodje zutom trakom. Starijeg brata mi je zaustavio pre neki dan Marsovac na Apriliji bas zbog tablice pod repom. Bio je u full opremi i vozio je polako,cak i sporije od automobila, a Marsovca opet nije mrzelo da sece punu liniju i da se vraca za njim (u pitanju je deo Ustanicke kod Daff-a). On je uspeo da se "dogovori" zbog nekih poznanstava, ali je u startu Marsovac bio prilicno zagrejan da mu pise cestitku tako da razmislite ipak o nekom nosacu tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ako mi nije neki detalj promakao - ja još ne videh ni jednu okačenu prijavu sa motorom na slikama...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...