motor_che 417 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan e taj put znam extra...imam kucu na tresnji...ali sam isao samo kolima...motorom hmmm...narocito onaj stari izbrazdani asfalt na avali...posle avale, sve do tresnje nema frke.......ali mislim da cu iduci vikend da odem do spomenika......cisto da sam sebe isprobam...... dodjes do avale pa produzis jos malo jednim od najlepsih puteva u Srbiji, pa jos malo i jos samo malo, pa nazad...opustis se malo, malo udjes u krivinu, provalis motor i 90 ti posle izgleda sasvim ok, naravno i mi cemo biti tu da ti malo pomognemo i eto kwazimoda u osvajanju Srbije... Maxi pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 5, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre kolega, SYM je extra skuter , a jos tvoj ima 250 kuba, tako da nema zime za tebe sto se tice brzine. 90 mu je sa pola gasa a i trosice ko upaljac Da je cika Nesi traj Sym bio pre par godina umesto Kymco-a,ni bi citali putopis sa Jadrana,vec i Jordana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 5, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam mogao ja, a tezak burgman je nesto jaci od kolege iz Nisa sa 125, a svega 25cc vise ima...mozes i ti sa SYM-om. Secam se da mi je Alexanto pricao da je taj SYM gurao 145 po plazi na Istri...tako da sigurno moze da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5124 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 5, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma vi ste manijaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 993 Napisano Jul 5, 2011 Very Funny Rider, 1130 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi smo MAXI luđaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... mislim da si zaboravijo da kazes da je to bilo jos u rikverc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 5, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... mislim da si zaboravijo da kazes da je to bilo jos u rikverc i sa stisnutim kocnicama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 5, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... mislim da si zaboravijo da kazes da je to bilo jos u rikverc i sa stisnutim kocnicama.... Na prednjem tocku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... mislim da si zaboravijo da kazes da je to bilo jos u rikverc i sa stisnutim kocnicama.... ...i šlepao jednog burgmana i hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vezanih ociju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 5, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... mislim da si zaboravijo da kazes da je to bilo jos u rikverc i sa stisnutim kocnicama.... ...i šlepao jednog burgmana i hondu dok su ga deca gadjala lopticama za tenis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... mislim da si zaboravijo da kazes da je to bilo jos u rikverc i sa stisnutim kocnicama.... ...i šlepao jednog burgmana i hondu dok su ga deca gadjala lopticama za tenis! A suvozacica istovremeno hranila sendvicima i sokom! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi malo ozbiljnosti pa da se dogovorimo oko sledece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 5, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno narode, ja sam zainteresovan za svoju prvu vangradsku voznju za vikend....nesto kratko..do avale ili tresnje....pa ko je zainteresovan neka se javi.....malo se vozamo, pa sednemo negde da odmorimo, malo uzivamo u odmoru i vratimo se po podne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi malo ozbiljnosti pa da se dogovorimo oko sledece Kad smo već kod ozbiljnosti.... Pošalicu na stranu Motor-che je dao ideju koja je meni gotivna, nemam pojma kako se zove mesto, al znam da idemo sve dalje i dalje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... mislim da si zaboravijo da kazes da je to bilo jos u rikverc i sa stisnutim kocnicama.... ...i šlepao jednog burgmana i hondu dok su ga deca gadjala lopticama za tenis! A suvozacica istovremeno hranila sendvicima i sokom! i bez pomocnih tockica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Djuksi tebe tek ceka tortura, ima da nam ulazis u krivine na prednjem tocku ko bela lala i da budes skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 6, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi malo ozbiljnosti pa da se dogovorimo oko sledece Kad smo već kod ozbiljnosti.... Pošalicu na stranu Motor-che je dao ideju koja je meni gotivna, nemam pojma kako se zove mesto, al znam da idemo sve dalje i dalje .... Jel ovo ta salata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Djuksi tebe tek ceka tortura, ima da nam ulazis u krivine na prednjem tocku ko bela lala i da budes skroz Ima i da propušim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Čuj 145..'ladno 167 po sitnom šljunku i to sa pola gasa, natovaren i to uzbrdo... mislim da si zaboravijo da kazes da je to bilo jos u rikverc i sa stisnutim kocnicama.... ...i šlepao jednog burgmana i hondu dok su ga deca gadjala lopticama za tenis! A suvozacica istovremeno hranila sendvicima i sokom! i bez pomocnih tockica I sve to dok ga je Chuck Norris vukao sajlom u suprotnom pravcu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne slike sa naše malene vožnje, koja mi je upala u oči, a posvećujem je Panti_KG koji je je objektivno bio sprečen da se "provoza" sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne slike sa naše malene vožnje, koja mi je upala u oči, a posvećujem je Panti_KG koji je je objektivno bio sprečen da se "provoza" sa nama. hahah hvala bato ma slidzi,sledeci put nema da omane... :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 993 Napisano Jul 6, 2011 Very Funny Rider, 1130 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Panto sledeci put da dodjes da im pokazemo kako idu 200-ke :-) hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Panto sledeci put da dodjes da im pokazemo kako idu 200-ke :-) hehe #obavezno,jesi li bio ti mare na lisinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...