Techa 42 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, dešava se... Riknula menbrana i eto sranja. U karteru i agregatu više benzina neg u rezervoaru. Sad ne znam gde da je nađem-kupim. Da li neko od vas ima neku ideju gde bi mogao da je kupim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 22, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Louis ,mislim da su oko 15-20 e reparacioni setovi.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 011 240 2344 servis u beogradu,posaljes brzom posto ako vec nemas kako da odneses i oni repariraju,ja sam meni sredio na kawasakiju ali prvo pozoves da vidis da li ima na stanju delove ...cena je od 25 do 35 e,zavisi sta se menja sve ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4242 Napisano Jun 30, 2011 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili namontiras benzinski ventil koji se koristi na automobilima koji koriste tng. Kad das kontakt on otvori,kad oduzmes-on zatvori. I nema vise da te boli glava. I nije skupo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Ili namontiras benzinski ventil koji se koristi na automobilima koji koriste tng. Kad das kontakt on otvori,kad oduzmes-on zatvori. I nema vise da te boli glava. I nije skupo. Ja to imam na mojoj Yamahi i stvarno zavrshava posao-u potpunosti.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa slavinom je rešen na tej način što je ugrađena menbrana (koja je pukla) od freze ili motorne testere. Za sada je sve OK. Ne propušta benzin i sve korektno funkcioniše. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...