DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 21, 2011 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Korman je kupljen nov jer smo mislili da je stari kriv. Na kraju je motor i sa novim pokazivao znakove ukrivljenja i ispostavilo se da je kriv ceo vrat. Na poklon ide dakle taj "stari" korman. Mozda ima neko ukrivljenje ali se definitivno ne vidi golim okom. Moze se preuzeti u NS, ne bih slao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 21, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel to isti korman kao na mom motoru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 21, 2011 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ne bih znao reci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 22, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super da je isti, jer je moj blago uvijen na desnoj strani od klizanja koje je imao predhodni vlasnik. Mogu li da racunam na tvoj u slucaju da su isti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 22, 2011 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno. Koji je motor u pitanju kod tebe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Korman je kupljen nov jer smo mislili da je stari kriv. Na kraju je motor i sa novim pokazivao znakove ukrivljenja i ispostavilo se da je kriv ceo vrat. Na poklon ide dakle taj "stari" korman. Mozda ima neko ukrivljenje ali se definitivno ne vidi golim okom. Moze se preuzeti u NS, ne bih slao. zdravo, ako ga jos nisi poklonio, ja bih ga probala za moj suzuki gs500f na kome mi je previse sirok volan za hvat, trazim neki uzi pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 22, 2011 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos poklonio, ali bi bilo dobro da zeljkamp prvo proveri odgovara li mu, cisto da ispostujemo red javljanja Ako odustane, tvoj je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos poklonio, ali bi bilo dobro da zeljkamp prvo proveri odgovara li mu, cisto da ispostujemo red javljanja Ako odustane, tvoj je narafski, a ako meni ne odgovara, poklanjam ga dalje htedoh reci , PRVO ZENE I DECA, kad ono videm nick, zeljka pa mislim se,ondak bolje da cutim 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan kad ono videm nick, zeljka pa mislim se,ondak bolje da cutim Mislim da će Zeljić(ako nisam i ja pogrešio) da popizdi zbog ovoga Željka, po 100ti put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najbolji 16 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GS 500E Prijavi odgovor kao problematičan Korman je kupljen nov jer smo mislili da je stari kriv. Na kraju je motor i sa novim pokazivao znakove ukrivljenja i ispostavilo se da je kriv ceo vrat. Na poklon ide dakle taj "stari" korman. Mozda ima neko ukrivljenje ali se definitivno ne vidi golim okom. Moze se preuzeti u NS, ne bih slao. zdravo, ako ga jos nisi poklonio, ja bih ga probala za moj suzuki gs500f na kome mi je previse sirok volan za hvat, trazim neki uzi pozz Da li si probala korman od ybr na gs-u, ako pase, da li bi mozda prodala svoj stari sa gs-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...