Jump to content

Moto Zajednica

Poklanjam korman od YBR125

Recommended Posts

• Strucnjak, 1641 postova
  • Motocikl: CRF300L

Korman je kupljen nov jer smo mislili da je stari kriv. Na kraju je motor i sa novim pokazivao znakove ukrivljenja i ispostavilo se da je kriv ceo vrat. Na poklon ide dakle taj "stari" korman. Mozda ima neko ukrivljenje ali se definitivno ne vidi golim okom. Moze se preuzeti u NS, ne bih slao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Bilo bi super da je isti, jer je moj blago uvijen na desnoj strani od klizanja koje je imao predhodni vlasnik. Mogu li da racunam na tvoj u slucaju da su isti?

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Honda cbf600s

Korman je kupljen nov jer smo mislili da je stari kriv. Na kraju je motor i sa novim pokazivao znakove ukrivljenja i ispostavilo se da je kriv ceo vrat. Na poklon ide dakle taj "stari" korman. Mozda ima neko ukrivljenje ali se definitivno ne vidi golim okom. Moze se preuzeti u NS, ne bih slao.

zdravo, ako ga jos nisi poklonio, ja bih ga probala za moj suzuki gs500f na kome mi je previse sirok

volan za hvat, trazim neki uzi

pozz

• Strucnjak, 1641 postova
  • Motocikl: CRF300L

Nisam jos poklonio, ali bi bilo dobro da zeljkamp prvo proveri odgovara li mu, cisto da ispostujemo red javljanja :) Ako odustane, tvoj je :)

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Honda cbf600s

Nisam jos poklonio, ali bi bilo dobro da zeljkamp prvo proveri odgovara li mu, cisto da ispostujemo red javljanja :) Ako odustane, tvoj je :)

narafski, a ako meni ne odgovara, poklanjam ga dalje

htedoh reci , PRVO ZENE I DECA, kad ono videm nick, zeljka pa mislim se,ondak bolje da cutim :)

• Podržavam 2

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

kad ono videm nick, zeljka pa mislim se,ondak bolje da cutim :)

Mislim da će Zeljić(ako nisam i ja pogrešio) da popizdi zbog ovoga Željka, po 100ti put :zvizduk:

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: GS 500E

zdravo, ako ga jos nisi poklonio, ja bih ga probala za moj suzuki gs500f na kome mi je previse sirok

volan za hvat, trazim neki uzi

pozz

Da li si probala korman od ybr na gs-u, ako pase, da li bi mozda prodala svoj stari sa gs-a?

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja