cholet 47 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: novi beograd blok70 Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan potrebno mi je nesto delova za 535 koji mi krao kreten!!! 1. kontakt brava, kljucevi nisu neophodni, imam 2. cep rezervoara, isto za kljuceve 3. plasticni panel pored kontakt brave, levi, boja i stanje nebitni 4. retrovizor, treba mi desni, ali moze i levi da mi se metne 5. vozacev fudaster, desni pored kocnice, sa ili bez nosaca i gume navedeni delovi mi trebaju polovni, a moze i novi pa da vidim cene. e, sad, kolko ja znam samo su kontakt brava i panel specificni, mora vas od 535, a ovo ostalo imaju i ostali virago modeli. sto se cepa reyervoara tice, cenim da moye da bude i od yamahinih xv, sr, hondinih cm ili suzukijevih gn serija, ali to ce znati bolje neko ko se bas time bavi. ovi ako nista drego, barem, lice. prilayem i fotke delova koji nisu moji ali su ti. ako iko ima ista od ovoga nek mi ostavi poruku ili se javi na 064/9025435(ШОЛЕ), pa da pricamo o ceni i ostalom. HVALA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cholet 47 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: novi beograd blok70 Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan nesto se desava!!! cep od rezervoara i kontakt bravu mi je poslo Sale iz NS! HVALA!!! potraga i dalje za ostale tri jedinice, pa ko ima nek izvoli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cholet 47 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: novi beograd blok70 Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima prodo sam baksuza!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...