Jump to content

Moto Zajednica

cholet

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu cholet

  • Rođendan 06.10.1965.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    novi beograd blok70
  • Motocikl
    yamaha virago 535

cholet's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

47

Reputacija u zajednici

  1. otkud znam kolko 100 evra npr?
  2. ove cizme su potpuno nove,samo probane i velike mi. ja nosim 42 a na njima pise 43 i verovatno su tolike ako ne i vece. celicna ojacanja, djon na srafove cena 7000
  3. naravno!!! nisam postavio slike jbg. EVO IH a cena nemam pojma na ebay traze ipo 250e sto je meni suludo
  4. Posto sam prodo viraga ostao mi sisi bar sa gepekom, originalni, za 535 pa kome treba nek se javi. cena, dogovor.
  5. hvala svima prodo sam baksuza!!!
  6. nesto se desava!!! cep od rezervoara i kontakt bravu mi je poslo Sale iz NS! HVALA!!! potraga i dalje za ostale tri jedinice, pa ko ima nek izvoli.
  7. potrebno mi je nesto delova za 535 koji mi krao kreten!!! 1. kontakt brava, kljucevi nisu neophodni, imam 2. cep rezervoara, isto za kljuceve 3. plasticni panel pored kontakt brave, levi, boja i stanje nebitni 4. retrovizor, treba mi desni, ali moze i levi da mi se metne 5. vozacev fudaster, desni pored kocnice, sa ili bez nosaca i gume navedeni delovi mi trebaju polovni, a moze i novi pa da vidim cene. e, sad, kolko ja znam samo su kontakt brava i panel specificni, mora vas od 535, a ovo ostalo imaju i ostali virago modeli. sto se cepa reyervoara tice, cenim da moye da bude i od yamahinih xv, sr, hondinih cm ili suzukijevih gn serija, ali to ce znati bolje neko ko se bas time bavi. ovi ako nista drego, barem, lice. prilayem i fotke delova koji nisu moji ali su ti. ako iko ima ista od ovoga nek mi ostavi poruku ili se javi na 064/9025435(ШОЛЕ), pa da pricamo o ceni i ostalom. HVALA!!!
  8. vlajko i ostali pod opste diskusije , opste teme otvorio sam temu "ukraden yamaha virago 535" tamo ima i slika. mozda kasnije okacim jos neku ali to je to! motor je UKRADEN izmedju petka i subote 6. i 7. maja u novom beogradu u bloku 70 ispred broja 27a gde je stajao i bio parkiran godinama ispred ordinacije moje zene, jer zivim u soliteru, nemam garazu ni para da placam garazno mesto. bio obezbeden svo vreme dok nije bio na putu, lancem i katancem i to je ovih 4 godine bilo dovoljno. virago je poslednja 2 meseca bio na oglasu (manjak para u zivotu, srce me bolelo ali je to bio poslednji izbor), a molio sam Boga da ga ne prodam!!!! I NISAM!!!!
  9. da to sam ja, brat vas napaceni. hvala za azuriranje nespretnosti i U P O M O C ! ! !
  10. hvala acime na dobrodoslici, a ko su lopovi??? uh kako bi voleo da znam!!! preksinoc mi je ukraden 535 i prosto sam poludeo! otvorio sam temu na onom poslednjem forumu u nizu i svaka pomoc je dobrodosla! H V A L A ! ! !
  11. clan sam neko vreme ali su mi posete sajtu i forumu bile izuzetno retke do danas. aleksandar solevic beograd blok 70 virago 535
  12. ukraden virago 535 preksinoc u bloku 70!!! prijavio pandurima ali sve mi se cini da ih zabole! sta dalje? juce celo popodne, noc i danas zovem sve koje znam da se obrati paznja i pomogne!!!

    1. Prikaži prethodne komentare  4 more
    2. mozart junior

      mozart junior

      jbt jos jedan motor ukraden!sta je ovo?!

    3. joyrider

      joyrider

      po sd vp pratim

    4. mozart junior

      mozart junior

      pratim po vs(vrbasu) ako se pojavi nesto!

  13. U P O M O C ! ! !

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja