sstruja 115 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako ne pada kise idem i ja! Svi vi prolazite pored mene pa mozemo da se nadjemo i pre Despotovca. S'tim da moja ccm-aza ne dozvoljava putne brzine preko 70-80km/h i to ne duze vreme... Ako vam to ne odgovara da se vidimo u Despotovcu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 3, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Sstrujo ja cu prolaziti kroz Planu pa kroz st. selo pa a isto moja masina ne trpi vece brzine pa mozemo odatle zajedno. moj broj je 0642130760 pa ako oces tako posalji mi veceras poruku gde bi pa te zovem, kad stignem a ti budi spreman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, bilo mi je lepo druziti se sa vama na sva tri skupljanja koja su bila do sada ali na cetvrto necu doci. Razlozi su jednostavni, sutra radim a u nedelju idem na svadbu kod rodjaka tako da u 10h ujutru moram da budem u svatovima, smaranje itd. U svakom slucaju svima koji idu zelim lep provod. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan :'( Eh da... Prosli put je bilo fantasticno... Nadam se da ce vam i ovaj put biti extra i zelim vam sto je moguce vise sunca i suve puteve... Na moju zalost nemogu sa vama, nema se novaca za svako zezanje, a sam bog zna da sam se istrosio na zezanje ovog leta vise nego ikad... Sretan put ljudi i lep provod! PS Golaci, razbijte ih u fudbalu, eRovi su jadni na vlaznom, a edurcici imaju prednost na terenu sto se tice podloge, ali mi golaci po kisi imamo mnogo bolje hladjenje, zato nemojte stediti masine (misice)!!! Ne popustajte, polupajte ih!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odustajem... ovde kisa lije kao iz kabla a ja nemam kisnu opremu ni sator niti ciradu za motor... imao sam samo motor i dobru volju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ciradu za motor.. ;D nnemam ni ja ciradu ;D Sstrujo jel se radi o 3 puta 2,5mm kablu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 4, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan "Jaci smo od sudbine , niko nam nista ne moze !" :D Vidimo se ljudi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, piskicu-kakicu... Lomim se sta da radim... dodje mi da sednem na motor i pravac Despotovac bez obzira na sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 4, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da izmedju nas ne stoji 600km kisnog autoputa i ja bih dosao......al ovako!!!! Hvalal Lalajku na pozivu....vidimo se ....srecno ljudi!!!!!!!!!!!!!1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ispratih nesto pre 11.00 beogradsku ekipu u sastavu Pablo, Never, Dexter, Rainman/Mina, Six x 2 i Sasa (tek od Mladenovca x 2), pola ekipe kutros pazarilo kisna odela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kisno odelo, al nemam motor... :-[ Za Transalpa su 2. put stigli pogresni delovi, a Yamahom se ne bih upustao u ovoliki put po kisi, ipak je na prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da idem, ali nedostatak opreme i poneke obaveze su me definitivno sa postavljanjem vremenske prognoze odgovorili od puta i druženja i pored želje da se nadoknadi propušteno sa Fruške gore... Ko je otišao, želim mu lijep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam izgleda medju prvima stigao kuci! Utisci, pa utisaka ima... Ovako je bilo: Posle dosta neckanja ipak se resim da krenem na okupljanje i kako sam svima rekao da definitivno ne idem, isao sam sam; jer su svi vec krenuli i ne cuju mobilne u voznji... Stigao sam u Despotovac prvi i sacekao ekipu iz BGa, upoznali se, popili pice dok je stigao Lalajko sa ostatkom ekipe... Kako sam bio jedini koji nema kisno odelo (sem jakne) uzalud sam trazio po poljoprivrednim apotekama neke zastitne pantalone koje ne propustaju vodu... usput su me i svi cekali dok sam se vratio do motora... Sledi voznja po sitnoj kisi do restorana Panorama iznad Lomnice, gde mi je usput pukla sajla gasa pa sam do restorana stigao tako sto sam kljestima vukao sajlu a kocio samo zadnjom, mada je sve uzbrdo i nije ni trebalo kociti... Sajlu sam sanirao luster klemom i skracivanjem buzira... neko od forumasa je skinuo klemu sa instalacije. Nisam pitao odakle U restoranu smo klopali pecenja praseceg i jagneceg, jos smo dobili gratis sarme i torte, valjda je bila svadba dan ranije... dobra je bila mladina torta... Ceh 10.010RSD za nas 22-24 dusa (ako Lalajka i Dextera brojimo jednom)... Polazak iz Panorame, posto kisa pada nemilosrdno od 3 dzaka za smece pravim kisne pantalone (neko je sigurno slikao pa ce me vec kompromitovati). Kurblajuci motor polomim copavu, nema budzenja pa je pakujem u torbicu i krecemo dalje... Ali ne daleko, od kise mi se ovlazi kabl svecice i motor se ugasi... Posle bezuspesnih pokusaja da osusim, odguramo ga do LomnicaCity-ja i tu ga ostavim sa namerom da se vratim sa drugim kablom koji ce bolje podneti kisne uslove... Dexter me poveze na motoru, nas dvojica tezi od motora... Nije mu se svidelo kako balansiram motor, tj. obarao sam ga s'njim po krivinama a nisam trebao... sve vreme je mahao glavom a ja mislio da trese kisu sa vizira... Stajemo do Manasije, tu sam i saznao da sam mu na teretu na motoru pa sam se ziv smorio sto maltretiram ljude... A kriv sam jer nisam pripremio motor za kisu... Obilazimo Manasiju, steta sto je bila kisa, zeleo sam da se popnem na zidine, kazu da je odlican vidik ali je bila magla i vlazne stepenice koje su i inace klizave... Odlazimo do Despotovca gde smo Dexter i ja uzalud trazili radnju da kupim kabl za moj motor... Uputi nas neki chikica do nekog majstora motoriste koji ce da nam pomogne... Servis, garaza je pored puta, bez ikakvih vrata, ali NIKAKVIH, tu je alat, neki auto parkiran.. Zvonim na vrata, gazda mrzovoljan, kaze da nema nista, sve to baca kaze... Vracam se do motora, a Dexter vec snimio kabl u smecu na sred radionice.. Napravim 2 koraka podignem kabl da ga ispitam da li moze da posluzi, kad se u tom trenutku upali alarm... Ja odmah na vrata da pitam gazdu moze li taj kabl, da platim sta god... Covek me napade kako ja smem da vrsljam po radnji, da preturam, to sto nema vrata ne znaci da mogu da udjem... Napade me covek, a u neku ruku je u pravu... sta da mu kazem, nisam lopov... ma nezgodna situacija, teski ljudi.. na kraju ipak dobijem pishljivi kabl... Vratimo se do Lomnice, gde je Lomnica-City vec pozvao rodjaka koji je osusio kabl, da krenem akumulator se ispraznio... Upalim motor na kablova od nekog njegovog drugog rodjaka (u Lomnici su svi rodjaci ) Sad mi sinulo da nisam ni castio majstora... ni pitao ni ponudio... Vec sam bio u Qcu od svega, samo da se domognem kuce... Od tog pritiske od sveg desavanja povrh svega padnem u jednoj krivini... Mokar asfalt, kasno kocenje i samo otklizam po asfaltu... Jedina misao mi je bila da dohvatim kvacilo da se ne ugasi motor jer ne znam da li se obnovio akumulator i da li cu moci da ga upalim ponovo... Usput nisam ni hteo da ga pustim da ne ogulim farbu... Steta na motoru, samo iskrivljen fudaster i odrane moje nove pantalone... tog dana prvi put obucene... al nije strasno, dugacka majce i nece se primetiti... Podignem motor i nastavimo dalje kao da nista nije bilo... U Despotovcu popismo po pice Dexter i ja pred polazak kuci... on je zurio da uspava klinca a ja vec pun svega a ni Lalajko se nije javljao tako da nismo ni znali gde je ostatak ekipe... Na izlasku iz Despotovca mi se ponovo ugasi motor... Dexter je isao iza mene, posaljem ga kuci, izmaltretirao sam coveka za medalju... nisam imao obraza da ga dalje maltretiram... Susim kabl, cackam oko onoga da bi u nekom trenutku ukapirao mi skroz slava struja dolazi do svecice... Otvorim dekli i vidim da mi je bobina puna vode... istresem je, osusim i od kabla iz one radionice i ovog na motoru natenane sastavim jedan da koliko toliko ne propusta vodu... premestim bobinu gde voda ne moze lako da dopre, upalim motor i nastavim dalje... I tako stignem kuci, mokar do gaca ali suv gore zahvaljujuci novoj jakni... Nismo tako planirali skup ali je kisa dosta uticala da se planovi koriguju plus moji kvarovi... sta da kazem, evo obecavam da cu za sledecu zajednicku voznju da sredim motor malo bolje pa nece patiti od decjih bolesti... Druzenje je bilo super, svi BJBovci su za 5+ i jedva cekam sledece okupljanje! Neka neko ko je ostao duze napise ostala desavanja... slike necu da postavljam, nema ih mnogo a i slikam telefonom a bilo je dosta aparata sa boljim fotografijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bravooooo! Samo Ti znas koliko si se puta iznervirao... Bitno je da se OK zavrsilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan sstruja: svaka ti cast. Ti bash znas da uzivas. Tesko je u trenutku kvara. Ali sada su samo super uspomene. Barem je meni tako kada me potera neki peh. Kada sve prodje ok, vec sutra zaboravim na sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, e znao sam da ce jednom neko da napise sve ono sto sam ja lenj da piskaram - eto zasto volim naseg Dextera. Ne moz' covek da ne racuna na njega u nevolji, prosto ki da mu je to misija u ovom zivotu...doduse, ne znam kako je prosao kod kuce, tamo ima neke druge misije a mozda ih nije sve stigao ispuniti za veceras, u tom slucaju propusta naredno okupljanje najverovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sstruju za predsednika!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan SSTRUJO LEGENDO!!! Daj Dexteru kojeg bambija u temi za bambije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam izgleda medju prvima stigao kuci! Utisci, pa utisaka ima... Ovako je bilo: Posle dosta neckanja ipak se resim da krenem na okupljanje i kako sam svima rekao da definitivno ne idem, isao sam sam; jer su svi vec krenuli i ne cuju mobilne u voznji... Stigao sam u Despotovac prvi i sacekao ekipu iz BGa, upoznali se, popili pice dok je stigao Lalajko sa ostatkom ekipe... Kako sam bio jedini koji nema kisno odelo (sem jakne) uzalud sam trazio po poljoprivrednim apotekama neke zastitne pantalone koje ne propustaju vodu... usput su me i svi cekali dok sam se vratio do motora... Sledi voznja po sitnoj kisi do restorana Panorama iznad Lomnice, gde mi je usput pukla sajla gasa pa sam do restorana stigao tako sto sam kljestima vukao sajlu a kocio samo zadnjom, mada je sve uzbrdo i nije ni trebalo kociti... Sajlu sam sanirao luster klemom i skracivanjem buzira... neko od forumasa je skinuo klemu sa instalacije. Nisam pitao odakle U restoranu smo klopali pecenja praseceg i jagneceg, jos smo dobili gratis sarme i torte, valjda je bila svadba dan ranije... dobra je bila mladina torta... Ceh 10.010RSD za nas 22-24 dusa (ako Lalajka i Dextera brojimo jednom)... Polazak iz Panorame, posto kisa pada nemilosrdno od 3 dzaka za smece pravim kisne pantalone (neko je sigurno slikao pa ce me vec kompromitovati). Kurblajuci motor polomim copavu, nema budzenja pa je pakujem u torbicu i krecemo dalje... Ali ne daleko, od kise mi se ovlazi kabl svecice i motor se ugasi... Posle bezuspesnih pokusaja da osusim, odguramo ga do LomnicaCity-ja i tu ga ostavim sa namerom da se vratim sa drugim kablom koji ce bolje podneti kisne uslove... Dexter me poveze na motoru, nas dvojica tezi od motora... Nije mu se svidelo kako balansiram motor, tj. obarao sam ga s'njim po krivinama a nisam trebao... sve vreme je mahao glavom a ja mislio da trese kisu sa vizira... Stajemo do Manasije, tu sam i saznao da sam mu na teretu na motoru pa sam se ziv smorio sto maltretiram ljude... A kriv sam jer nisam pripremio motor za kisu... Obilazimo Manasiju, steta sto je bila kisa, zeleo sam da se popnem na zidine, kazu da je odlican vidik ali je bila magla i vlazne stepenice koje su i inace klizave... Odlazimo do Despotovca gde smo Dexter i ja uzalud trazili radnju da kupim kabl za moj motor... Uputi nas neki chikica do nekog majstora motoriste koji ce da nam pomogne... Servis, garaza je pored puta, bez ikakvih vrata, ali NIKAKVIH, tu je alat, neki auto parkiran.. Zvonim na vrata, gazda mrzovoljan, kaze da nema nista, sve to baca kaze... Vracam se do motora, a Dexter vec snimio kabl u smecu na sred radionice.. Napravim 2 koraka podignem kabl da ga ispitam da li moze da posluzi, kad se u tom trenutku upali alarm... Ja odmah na vrata da pitam gazdu moze li taj kabl, da platim sta god... Covek me napade kako ja smem da vrsljam po radnji, da preturam, to sto nema vrata ne znaci da mogu da udjem... Napade me covek, a u neku ruku je u pravu... sta da mu kazem, nisam lopov... ma nezgodna situacija, teski ljudi.. na kraju ipak dobijem pishljivi kabl... Vratimo se do Lomnice, gde je Lomnica-City vec pozvao rodjaka koji je osusio kabl, da krenem akumulator se ispraznio... Upalim motor na kablova od nekog njegovog drugog rodjaka (u Lomnici su svi rodjaci ) Sad mi sinulo da nisam ni castio majstora... ni pitao ni ponudio... Vec sam bio u Qcu od svega, samo da se domognem kuce... Od tog pritiske od sveg desavanja povrh svega padnem u jednoj krivini... Mokar asfalt, kasno kocenje i samo otklizam po asfaltu... Jedina misao mi je bila da dohvatim kvacilo da se ne ugasi motor jer ne znam da li se obnovio akumulator i da li cu moci da ga upalim ponovo... Usput nisam ni hteo da ga pustim da ne ogulim farbu... Steta na motoru, samo iskrivljen fudaster i odrane moje nove pantalone... tog dana prvi put obucene... al nije strasno, dugacka majca i nece se primetiti... Podignem motor i nastavimo dalje kao da nista nije bilo... U Despotovcu popismo po pice Dexter i ja pred polazak kuci... on je zurio da uspava klinca a ja vec pun svega a ni Lalajko se nije javljao tako da nismo ni znali gde je ostatak ekipe... Na izlasku iz Despotovca mi se ponovo ugasi motor... Dexter je isao iza mene, posaljem ga kuci, izmaltretirao sam coveka za medalju... nisam imao obraza da ga dalje maltretiram... Susim kabl, cackam oko onoga da bi u nekom trenutku ukapirao mi skroz slava struja dolazi do svecice... Otvorim dekli i vidim da mi je bobina puna vode... istresem je, osusim i od kabla iz one radionice i ovog na motoru natenane sastavim jedan da koliko toliko ne propusta vodu... premestim bobinu gde voda ne moze lako da dopre, upalim motor i nastavim dalje... I tako stignem kuci, mokar do gaca ali suv gore zahvaljujuci novoj jakni... Nismo tako planirali skup ali je kisa dosta uticala da se planovi koriguju plus moji kvarovi... sta da kazem, evo obecavam da cu za sledecu zajednicku voznju da sredim motor malo bolje pa nece patiti od decjih bolesti... Druzenje je bilo super, svi BJBovci su za 5+ i jedva cekam sledece okupljanje! Neka neko ko je ostao duze napise ostala desavanja... slike necu da postavljam, nema ih mnogo a i slikam telefonom a bilo je dosta aparata sa boljim fotografijama... Mislim, šta reći?!?!?!? 3 put sam čitao i 3put plakao od smeha, nek' mi je bog u pomoći. Velika zahvalnica Lomnica-city-ju za presudnu pomoć koju je pružio u parkingu ljudstvu(:u Lomnici su svi rodjaci), a bogami i u repro materijalu... Ekipa do jaja, ožder-ugodjaj u restoranu vrhunski, što bi Evil-Zo rek'o odnos uloženo-dobijeno čista 10-ka!!! Žao mi što nismo nosili bedževe sa imenom(ili nick-om) ;D ;D ;D , teško je prići i upoznati se ;D! Pogotovu s punim ustima ! Lepo ovo funkcioniše, svaki put novi likovi, nova ponznanstva, širimo se k'o boles' Samo tako nastavite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bravooooo! Samo Ti znas koliko si se puta iznervirao... Bitno je da se OK zavrsilo. Iznervirao... nisam nijednom... samo mi je bilo smor da kocim celu grupu, jos po onoj kisi svi stoje zbog mene... Ja sam navikao da se maltretiram sa ovim motorom, nije to meni strano ni tesko... Meni je bilo super, opet bih posao i da znam sta ce se sve desiti... samo bih onaj kabl malo bolje sredio... zbog toga nisam obisao ostatak znamenitosti... moracu na popravni... Druzenje je bilo super... a najbolje mi je bilo kada smo svi zezali Dextera za ruckom Salu na stranu, Dexter je sila, covek me je navozao na svom Kawasakiju... jeste da je pokusao par puta da me zbaci s'motora kada smo se vracali za Lomnicu dok je jurio nekog BMWa... al ga nije stigao... BMWje to :) Sto se padanje tice... imam dosta iskustva, nije mi ni prvi a ni poslednji put... ovaj je bio jedan od laksih Bilo nas je dosta, samo sto ja imam problem s'pamcenjem lica i imena... evo jedan od forumasa mi je 3 puta davao traku za lepljenje i na kraju mi nisam ni vratio, ostala kod mene u dzepu a ja i dalje ne znam kako se zove ni koji motor vozi... a jos smo sedeli zajedno za stolom... Vraticu ti traku ili barem sto je ostalo od nje Ako neko ima sliku gde u vodootpornim tihotapkama guram motor neka mi je posalje ili okaci da se svi smejemo... znam da me je neko krisom slikao :) Kad ce sledece okupljanje??? Ovo napisah sinoc al mi se i internet izmalerisao pa tek danas kacim... Inace dobro jutro su mi pozelele one Lalajkove papricice za posle... to za posle znaci da ih sada jedes a posle su ljute Ko ih je jeo zna o cemu pricam... a jeo ih je jos neko sigurno, bila je puna kesa... P.S. Gde su slike??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ... sve vreme je mahao glavom a ja mislio da trese kisu sa vizira... ;D ;D ;D ;D ;D ;D 3Žao mi što nismo nosili bedževe sa imenom(ili nick-om) ;D ;D ;D , teško je prići i upoznati se ;D! Aaaa bilo je i toga u drugoj cafani.Da svako ustane predstavi se,nick,motor,grad.Sedi ajmo dalje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Da malo dokumentujemo sstrujino izlaganje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nas je Lalajko docekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 5, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa bilo je i toga u drugoj cafani.Da svako ustane predstavi se,nick,motor,grad.Sedi ajmo dalje... ;D My name is Barny and i am an alcoholick! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto svi izgleda spavaju evo par slika od 2 para sto sam uslikao Klopa u Panorami: Pa Manasija: Pa "Enterprazj" sa mokrom bobinom: Sad se setih bisera, sedimo Dexter i ja u kaficu u Despotovcu i decko koji tu radi ili se zadesio pita mene gde mi masina (agregat) na motoru... Kako gde je, pa tu je... Opet odgovara neobicno mu, nije navikao da je oklopljeno... Dexter i ja se bledo gledamo, cak pomislismo da nije pomesao motore? Pitam ga ja a sta je oklopljeno, samo je instalacija i akumulator oklopljen... Nesto prokomentarisao kako je mali agregat ili slicno... ni sad kada prebirem nisam siguran sta je pesnik hteo da kaze E, da i epizoda sa kradjom kabla... Ja usao i uzeo kabl iz smeca, poznaju se vlazni tragovi metle (znate ono, pokvasis metlu da ne podize prasinu) i vec izasao iz "Servisa" kad se cuje neki alarm al u daljini... Pomislio neki auto i proucavam kabl.. tek ti Dexter vice "Baci to, imaju kamere"... Ne kontam ko ima kamere, jel su skrivene kamere ili sta??? Tek onda ukapiram da je to onaj detektor pokreta za radar lampe povezan na neku zavijalicu... Mislim, kakav servis, takav i alarm... A servis je jedan zid od blokova sazidan a tri zida su od kuce i na jednom zidu je prozor od kuce... a spreda nikakvih vrata, ni najlona, nicega... ali ima alata i to je servis... I tako stojimo na kisi, jedino nas dvojica, upalio se alarm i sad ja treba da bacim kabl i da se pravim lud, kao nismo odavde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...