acim 766 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tomos APN 6 1981 i noviji Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor. Za običan editor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] . [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] . [b]3. Šta mi se dopada:[/b] . [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] . [b]5. Moj utisak:[/b] . Za vizuelni (RTE) editor: 1. Godište motocikla koji ste vozili: . 2. Vreme provedeno na motociklu: . 3. Šta mi se dopada: . 4. Šta je moglo biti bolje: . 5. Moj utisak: . Vaš tekst upišite umesto tačkica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jun 15, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1982 2. Vreme provedeno na motociklu: 3 meseca 3. Šta mi se dopada: Izdrzljiv,ne moze se pregrejati. 4. Šta je moglo biti bolje: Izgled 5. Moj utisak: Niskobudzetni motor koji najvise koriste stariji ljudi (za odlazak do prodavnice,izvora) za prevoz,srednjih godina za uzivanje u voznji a mladji ga voze jer ga vole ili nemaju para za bolji.......uglavnom delova uvek ima,i novih i polovnih po zanemarljivoj ceni...a moj utisak je da je sasvim pristojan motor za pocetak....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ispravim,mislim da se proizvodio tek od 1984. Inace: 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1984.1986.,1989.,2000.,2007. i ne secam se vise svih 2. Vreme provedeno na motociklu: 8 godina (ukupno) 3. Šta mi se dopada: Izdrzljiv, pouzdan, lak i jeftin za odrzavanje, udoban. 4. Šta je moglo biti bolje: Izgled, mada je noviji nesto lepsi i kocnice, pogotovo prednja. 5. Moj utisak: Extra masina za sve uslove. Od kratkih relacija do off road-a ali ne nekog ozbiljnijeg. Mogu samo reci da sam nakon nekog vremena sa skutera ponovo seo na APN i odusevio se po 101. put. 2000. i novija godista nisu zasluzila ni A od APN imena koje nose. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 16, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ispravim,mislim da se proizvodio tek od 1984. http://en.wikipedia.org/wiki/Tomos The first product from this new range was APN 6 which was introduced in 1981. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim_junior 7 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Pozarevac Motocikl: Tomos APN 6s Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2011 2. Vreme provedeno na motociklu: nešto manje od oko 1 godine 3. Šta mi se dopada: Izdrzljiv motor, lagan, i okretan.. 4. Šta je moglo biti bolje: Prednja kochnica, zvrchanje dok je izbachen iz brzine. 5. Moj utisak: Dobar motor, jeftin za odrzavanje, dobro sluzi za obavljanje posla po gradu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Vujanic 1 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Lipolist Motocikl: Aprilia leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1989.,2007. 2. Vreme provedeno na motociklu: Nekih 7-8 godina 3. Šta mi se dopada: Izdrzljiv, pouzdan, lak i jeftin za odrzavanje,pogodan za budzenje ili ti friziranje Cak moze i na neke duze relacije ako je iole dobar,moji drugari i ja svake godine idemo na neke voznje duze da se tako nazovu,jedanput smo isli cak 150km u jednom pravcu pez ikakvih problema. . .menjao sam dosta motora ali nikad nisam apn-ca on je morao biti u garazi pa tek ostali Inace potrosnja kod delortovih karburatora je 1,8 na 100 km i to sa 39,5 klipom i 5 brzinom i mojih 90kg,provereno 4. Šta je moglo biti bolje: Nista,sve ok za takvu vrstu motora 5. Moj utisak: Mnogo Dobri motori, jeftin za odrzavanje, delaova na svakom cosku,a i mozes ga sam popravljati uz malo znanja o mehanici. . . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosTruckMan 2 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Kymco Pulsar 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2007. 2.Vreme provedeno na motociklu: 1,5god. (7000km) 3. Sta mi se dopada: Izdrzljivost, robusnost, mala potrosnja. 4. Sta je moglo biti bolje: Mnooogo toga, sajle pucaju ko pracke, kocnice ocajne, sedlo na novijim modelima kao na mom je ko kamen, a zadnja guma nema da se nadje u Srbiji jer je specificne dimenzije na novim modelima.... 5. Moj utisak: Ko hoce da bude pravi bajker, mora da pocne od apenca,da umaze ruke malo, najmanje nekoliko hiljada kilometara pa tek onda moze u svet pravih motora. Ovo je ipak motor koji prasta bas sve greske, a ostali...hmm ne bih rekao. Znaci ovaj motor bih preporucio svakom pocetniku, pa cak i onom sto moze u startu da da par 'iljada za nesto jace. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Septembar 14, 2013 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: .1984 2. Vreme provedeno na motociklu: .7 godina 3. Šta mi se dopada: .neunistiv 4. Šta je moglo biti bolje: .prve serije APN 6 su imale konstrukcionu gresku na ramu ispod sedista,krivio se,sto kod APN 4 nije bio slucaj,kasnije ispravljeno dodavanjem ojacanja 5. Moj utisak:za ono vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...