Subasha 13 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Mz etz 125 , motor je 90.godiste ,Stublina i klip od 150, ja sam vlasnik , motor je u dobrom stanju , svakodnevno se vozi , potrebna su neka sitna ulaganja , mada je to ostalo meni da uradim , ali posto sam kupio drugi motor , vishe ne mogu oko njega nista , a dva motora da odrzavam ne mogu . . Registrovan je josh par dana , gume odlicne , a ostalo se vidi na slikama . Uglavnom u motor je mnogo ulozeno , mnogo . Cena 500 e , dogovor ! HITNO , HITNO,HITNO !!! Za sve dodatne informacije tel : 060-068-77-88 Aca Velika Plana . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fixna , moze zamena za neshto od opreme + doplata , ali novac igra glavnu ulogu , moze kaciga Vel M , ili neke cizme 41, 42 , ili vec sta ko ponudi . Svakakva vrsta dogovora je moguca . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Beli zmigavci , bela stop lampa , niklovani retrovizori , sediste odradjeno , ofarban u hondinu boju , niklovana slova na rezervoaru , nogica od kawasakija .... itd ... Motor sam za sebe radio opet napominjem cena nije fixna , svakakv dogovor je moguc , moguca i zamena za skuter , samo ne kineske proizvodnje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan 450 e .... H I T N O !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan 400 eura HITNO !!!!! Registracija danas istice ! Nije problem da se na mene registruje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Mz josh nije pronashao novog vlasnika ... Cena pala na 350 e !!! Hitno , motor za te pare stvarno vredi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan pa ti ces ovo stvarno da poklonis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan I moj drugar Ivica tako poklonio jednog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan pa vididh brale , i opet dzabe , nema narod para , a motorce je extra , samo dzabe da stoji i skuplja prasinu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivica Sljam 0 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan U Laki al sam ti ja poklonio....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Mz Prodat , novom vlasniku zelim sve najbolje ! moze lock . Pozdrav ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 12, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Samo da odgovorim,drugar je kupio MZ a ja naravno isao sa njim da ga dovezemo,prodavcu sve pohvale jer nas covek docekao i ispratio fenomenalno(Aco ocekujem majice) znaces o cemu pricam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...