Jump to content

Moto Zajednica

Ivica Sljam

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ivica Sljam

  • Rođendan 09.09.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cuprija

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ivica Sljam's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. jos jedna da pravi drustvo sivoj...slikacu ih zajedno pa da napravimo glasanje koja je lepsa?
  2. Ti kao da ih hipnotises brate...ili si ih navukao na bokilicmaniju.... stvarno kako ljudima do sada nije bilo jasno da imaju posla sa expertom,strucnjakom,pre svega covekom koji je u motore ugradio ceo svoj zivot,sa onim koji zivi za ono sto radi,a takvi su retki.Ima slaninica dole u prodavnicu da znas...a i skup je za vikend u Cuprikovac
  3. Velika,cudnog izgleda,upravljiva,udobna...u orginalu sve...sem najruznijeg vizira koji je iko ikada napravio(to skinuh odmah) SECA je '85god ima i 84 tkm na satu.Motor za uzivanje.Ne prodajem je,samo je hvalim
  4. Koliko sam ja razumeo Borisa,on popravlja motore,a ne ljude Laaaakiiiiiiiiiiii
  5. uuuuuuuuuuuuuu sto leeeeeeepi karburatoooooooooriiiiiiiiiii....mora da su od neke honde,a?Ja mislio da te ishvalim malo u ovoj temi,ali vidim da upucena masa ljudi,kojima si (kao i meni) podigao iz mrtvih neku makinu,izlecio kasalj,decije bolesti,preskakanje srca,a usput i zvao da vidis kako je pacijent o svom trosku(zapanjujuce),pa cak i vizitirao u mnogo slucajeva opet o svom trosku (majke mi),zna sve to(ona masa ljudi).Jao kolka recenica!!!Ajd ja da te ne hvalim toliko? Mozda malo samo DOKTORE za motore,hvala.
  6. AH da,moze i neki od 50ccm uz malu doplatu
  7. Ne pada mi na pamet da se pravim vazan.Vozim,vozio sam i vozicu yedino yamahu druze.Honda je dosla u nekoj trampi,a treba mi kinez za sledecu trampu,logicno zar ne?
  8. Saucesce porodici,pocivaj u miru brate... A Vi gospodo? Zar je u ovom trenutku vazno ko je kriv,ko je imao,a ko nemao signalizaciju?Da je sve po zakonu,uh kako bi lepsi zivot bio.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja