đunta 4280 Napisano Jun 9, 2011 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Samo valjda onda i znas da su auto kacige malkice drugacije od moto, a pogotovo sto se tice pokretnih delova kao kod flip sistema Ali dobro i ja pricam previse sve si u pravu Naravno da ima razlike al ne previše, odsim flipa naravno. To automobilizmu ne postoji. Ne hvalim Nolan ko Nolan baš, već propagiram kupovinu nove opreme. A za kacigu je najbitnije da legne kalup na čantru jer jedino tako neće da se oseća da ima išta na glavi. Sve ostalo je manje više nebitno. I još nešto, sve kacige sve više liče jedna drugoj po nizu stvarčica koje nisu spoljni dizajn, tako da izgleda da je sve sve više PRC, mada na mojoj piše Italy al izgleda da i tu ima kineskog traga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 27, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan kupio danas Caberg Kondu...belu...uzeo sam i bluetooth intercom.....ima na akciji, sama kaciga 170e a sa intercomom 230e...inace sam intercom kosta 170e ako se kupuje odvojeno..... isprobacu ga sutra..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan pa ja se razmisljam izmedju sledeca 3 modela: givi x.08-21.000 din ,scorpion exo 900-29.000 din i nolan n 103 -oko 30.ooo din , veoma mi je bitna stvar kakva je kasnije mogucnost za nadogradnju blutut veze i ostalih gluposti ....pa vi pomozite u odabiru ili dajte neki predlog ...hvala unapred pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N-90 N-Com, pre dva meseca sam je kupio u radnji kod autobuske stanice, 280eu. Meni je ona odlicno legla na glavi a probao sam razne modele. Imas kompletan test ovde na forumu, ja se nisam pokajao ni malo, odlicna kaciga za te pare a i sve rezervne delove imas kod njih u radnji... pozz http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42125-flip-kaciga-nolan-n-90-classic-n-com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde bi pretezno koristio kacigu, da li za gradsku voznju ili za neka putovanja, velikim brzinama (120+ km/h). Za pretezno gradsku voznju bih ti preporucio, u poslednje vreme vrlo moderne "multifunkcionalne" kacige, koje ima sve vise proizvodjaca. Mislim na: http://www.mototradegroup.com/nolan/nolan/n43air.php ili na: http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/kacige/flip-up/hjc/is-multi_tociti ili na pr: http://www.schuberth.com/en/products/motorcycle/j1.html Dobra strana ovih kaciga je vece vidno polje u odnosu na klasicne full face kacige, a takodje i odlicna provetrenost. Losa strana je veci nivo buke na brzinama preko 120km/h. Sto se tice bezbednosti sve ove kacige su prosle testove i dobile homolagaciju i kao JET i kao FULL-FACE. Konkretno znam da NOLAN N43-Air ima 4 zvezdice. Eto teme za razmisljanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yaris*Ts*Kg 1 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Shubert C3 pa C2 Nolan N103 pa N102 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan Vemar Jiano,dupli vizir,bluetooth,komotna,laka,kvalitetno uradjena,komplet skidanje unutrasnjosti pranja radi,visoka ocena sigurnosti.ostala mi jos samo jedna u xxl velicini bele boje a prodao sam ih tri kartona.nesmem da pisem cenu,koga zanima moze na privat ili 063319224 Vlada,pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan kupio danas scorpion exo 900 i kada je budem probao javljam svoje utiske ...ja inace vozim maxi skuter sa OGROMNIM vizirom tako da mi vizir na kacigi stoji 90 % vremena podignut jer me vetar ni malo ne bije a sto se tice pututjuce brzine nikada ne prelazi 140 kmh i to ponekda kada izadjem silom prilika na auto put ...hvala svima na pomoci i izvinjavam se na smaranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonygsxf 1 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Toplo preporucujem probiker kx4 a i cena nije losa ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 6, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Caberg Sintesi i Konda nisu dobile loše ocene na ovih testovima: http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/caberg-sintesi/ http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/caberg-sintesi/ Obzirom na relativno povoljnu cenu, mislim da nisu loš izbor. Naravno, C3 je verovatno najbolja flip-up kaciga, ali košta domaćinski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...