misa-pei 7614 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 3138 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @BGrujic :( Kaze da nije validna WinCE aplikacija :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan pozz ljudi... Kupio sam Tom Toma XL IQ ( Ima samo mapu Grcke) Gde mogu da nadjem detaljnu mapu Srbije za njega? hvala unapred... pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Februar 3, 2010 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pozz ljudi... Kupio sam Tom Toma XL IQ ( Ima samo mapu Grcke) Gde mogu da nadjem detaljnu mapu Srbije za njega? hvala unapred... pozzzz Nigde! Nema na cemu! Vracaj to u radnju dok je vruce i trazi neki Becker, Mio ili Garmin! Pod hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa vidim ja negde nema mapa a sve zivo sam pretrazio.... hvala puno Lalajko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari naleteo sam na neku navigaciju sa ostecenim touch screen-om ali za relativno male pare, na navigaciji sve radi osim touch screen-a, uredjaj ima vec u sebi instaliran IGO i mape cele evrope, a sa druge strane imam garmin nuvi 200w koji je potpuno ispravan za nekih 80ak eura... sta mi je bolje da uzmem? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2302 Napisano Februar 9, 2010 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti je da uzmes taj Garmin. Razlozi-Ispravan, nije skup, garmin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan e da zaboravih da kazem da je u opticaju i nov mio moov 200 izmedju ova prethodna dva modela, tako da skroz nemam pojma sta bih... u sustini i ja sam odbacio ovaj sa polomljenim touch screenom ali lomim se izmedju garmina i mio moov-a? pomagajte moram do ujutru u 12-1 da se odlucim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan A kako ces koristiti bez touchscreen-a? Kako ces ukucati neku adresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan e pa bas zbog touhscreena sam i odustao od te navigacije (mada ima tastere sa strane, pa moze pomocu njih da se skroluje, ali ko ce da pred put pregleda ko zna koliko ulica dok nadje onu pravu...) pomozite mi da se olducim, garmin nuvi 200w ili mio moov 200, relativno mi je mala razlika u ceni za obe, mada garmina dobijam sa 4bg sd karticom i nekim mapama na njoj (Adria Route 3.0,SCG 2.1NT i Garmin Evropa NT 2010), a uz mio dobijam karticu od 2gb sa kartom cele evrope i instaliranu poslednju verziju IGO softvera (zaboravih da kazem da je mio moov nov)... sta mi je ciniti, (uredjaj bih koristio najvise na motoru, samo po nekad u kolima posto celo leto ne sedam u auto)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6376 Napisano Februar 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imam i Garmina i NavGo (Igo) navigaciju i što se toga tiče nema neke razlike u kvalitetu mapa, bar tamo gde sam ja koristio GPS (Srbija, Mađarska, Nemačka...) Uglavnom, uzmi uređaj koji ti se više sviđa, ja lično bih možda pre uzeo IGO platformu, ima mnogo više podataka na displeju. Znam da su naši drugari iz Temerina sebi kupili neki "Blackberry" ili nešto slično, veliki displej, odlične karte i to za nekih 12 000 dinara, koliko znam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan imam fore jos 5 sati za odluku... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Imam i Garmina i NavGo (Igo) navigaciju i što se toga tiče nema neke razlike u kvalitetu mapa, bar tamo gde sam ja koristio GPS (Srbija, Mađarska, Nemačka...) Uglavnom, uzmi uređaj koji ti se više sviđa, ja lično bih možda pre uzeo IGO platformu, ima mnogo više podataka na displeju. Znam da su naši drugari iz Temerina sebi kupili neki "Blackberry" ili nešto slično, veliki displej, odlične karte i to za nekih 12 000 dinara, koliko znam? Blueberry. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam fore jos 5 sati za odluku... ??? Uzmite iGo, lakše se čačka. Jel' ima neko Bronhi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6376 Napisano Februar 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lakse se dise? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7614 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 3138 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da Hama ima razne nosace /univerzalne/ za GPS. Posto mi ovaj fabricki koji se kaci na soferku nije bas idealan /tj njegovo pozicioniranje nije ono sto bih hteo/, zna li neko gde ima veliki izbor raznih nosaca koji bi se kacili na vent. otvor od kola ili na radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da Hama ima razne nosace /univerzalne/ za GPS. Posto mi ovaj fabricki koji se kaci na soferku nije bas idealan /tj njegovo pozicioniranje nije ono sto bih hteo/, zna li neko gde ima veliki izbor raznih nosaca koji bi se kacili na vent. otvor od kola ili na radio? Pogledaj ovde http://www.27mobilni10.tk/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan odluka je pala na mio moov 200 hvala puno na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pazari bih neku povoljnu navigaciju.. Kupio bluberry i zadovoljan sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1182 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pazari bih neku povoljnu navigaciju 063/266-812 Garmin Mobile 10x DeLuxe + SCG 2.0 GPS modul Globalna karta celog sveta Detaljna karta zapadne evrope Detaljna karta Srbije Sva uputstva i punjac za auto upaljac i USB prikljucak za PC Mogucnost instalisanja softvera na PC, prenosni racunar i telefon. Mogucnost povezivanja preko BT sa kacigom, HF cena na PP ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6513 Napisano Februar 17, 2010 Enduraš, 6435 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stavi cenu ovde, mozda jos nekog zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1182 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pazari bih neku povoljnu navigaciju 063/266-812 Garmin Mobile 10x DeLuxe + SCG 2.0 GPS modul Globalna karta celog sveta Detaljna karta zapadne evrope Detaljna karta Srbije Sva uputstva i punjac za auto upaljac i USB prikljucak za PC Mogucnost instalisanja softvera na PC, prenosni racunar i telefon. Mogucnost povezivanja preko BT sa kacigom, HF cena na PP ;-) 180 € :o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6513 Napisano Februar 17, 2010 Enduraš, 6435 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je sa srecom prodaja, trebace ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1182 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je sa srecom prodaja, trebace ti pa samoo srbija je 100 € uredjaj i cceoo svet i evropa resto sve je original a ne pirat. Legallno! Hvala! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je kume Pa tek su nas kao pustili u Jevropu a gde je tek ceo svet... A i nekako sam navikao na pirate i nelegalne stvari ..a o softverima da ne govorim...ziveo cika Torrent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegama na pomoci i informacijama bluberry je pao...Ne znam samo kako sam mogao dosad bez nje-Nevene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...