đunta 4171 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za model 94 - 99, a felne ne bitno koje su, bele, žute ili šarene...,potrebne za drugi par guma (off). 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan a kakav far za '' off '' ti treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan dva seta felni zbog off-a a jedan far normalan.. jerbo je isti salomio.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 8, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan XT je odvalio transalpa izduvom po oku i izvinjava se ovim putem. Ali da se razumemo, kriv je trans jer je hteo da nam se popne na leđa, a pritom mu je vrlo malo falilo da u toj nameri i uspe. Eto tako je bilo druže sudija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan XT je odvalio transalpa izduvom po oku i izvinjava se ovim putem. Ali da se razumemo, kriv je trans jer je hteo da nam se popne na leđa, a pritom mu je vrlo malo falilo da u toj nameri i uspe. Eto tako je bilo druže sudija... Kao glavni i zaštićeni svedok, potvrđujem.. Iz cele štete je proisteklo i nešto korisno, jedno dobro prijateljstvo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uz evropski izvestaj? p.s. a da ga stavis na parking i zoves osiguranje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 8, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan za off je jako korisna i bitna MRE ZI CA za far! Dosta je jaka i kruta, tako da postoji sansa da bi dovoljno amortizovala udarac u tvom slucaju i spasla far .. a svakako je nekoliko puta "odbijala" poveliko kamenje kojim me je zasipao bilo ko, ko je "voshtio" ispred mene sa kramponima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Udarac je bio farom po sred auspuha ko da sam ga meračio. Najurco sam se autom po makadamu samo tako, nikad razbio nisam ni maglenku podno branika, imao mrežice koje nikad nisam montirao, a sad motor, prvi off i tras. Očigledno nije isto. Jeste mrežica korisna svakako i gledao sam rol barove koji imaju produžetak, okvir oko fara plus mrežicu. Na tu temu trebalo bi zaštititi malo i polugu menjača i nožne, nešto slično ima Johan na GS-u 800, i naravno izbaciti dovoljno kreršove u polje da noge ostanu slobodne kad se motor navali. No dobro, malko sam ja ishitreno pošao u avanturu, al mi nije žao naravno, naprotiv. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jun 8, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja bih taj far uradio kao nemci sto su imali u 2nd world war-u (limom prekriju ceo far, pa samo iseku mali pravougaonik). blindirani fazon je najbolji fazon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma rudarski šlem sa lampom i bez fara, Nemci mala deca za naše izum/iranje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kao glavni i zaštićeni svedok, potvrđujem.. Iz cele štete je proisteklo i nešto korisno, jedno dobro prijateljstvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A odavle sta je proisteKlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5777 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 2992 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Proistekao mrtav Vlajko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 9, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kompromitujuci materijal.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 9, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kompromitujuci materijal.. Ovo je soft enduro, film je onaj hard. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 19, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I dalje potreban bar far i to hitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 19, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan I dalje potreban bar far i to hitno. Zovi Dejana 063 636 156! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za off je jako korisna i bitna MRE ZI CA za far! Dosta je jaka i kruta, tako da postoji sansa da bi dovoljno amortizovala udarac u tvom slucaju i spasla far .. a svakako je nekoliko puta "odbijala" poveliko kamenje kojim me je zasipao bilo ko, ko je "voshtio" ispred mene sa kramponima ja se izvinjavam za kamenje i u Zextremevo i u moje ime :lol: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I dalje potreban bar far i to hitno. Zovi Dejana 063 636 156! Konačno mi valjda stiže sutra, već sam bio digo ruke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jun 23, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Far nabavljen a od felni trenutno odustajem do daljng. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...