Mikulanac 7909 Napisano Januar 14, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, od 6-7 miliona Srba, ja imam 2-3-4 prava prijatelja, a BJB-ovaca ima samo oko 24000... Da se malo uozbiljim: ne zelim da ulazim u psihoanalizu sebe, i da li sam trebao/morao/zeleo da steknem ovde prijatelje. Jednostavno, nekada je tesko da nekoliko ljudi, simpaticni jedan drugome, koji imaju porodice, obaveze itd usklade svoje slobodno vreme. Kada su BJB voznje u pitanju, ljudi nekako lakse unapred oslobode termin u svojim obavezama za voznju. Inace, one nikad (koliko znam) nisu bile ni samo voznje, ni samo druzenja. Desilo mi se da sam (mislim) pretprosle godine negde u oktobru uglavnom ja bio najvise zagrizao da se organizuje turica Dunavskom magistralom. Na kraju, od nas 5, jedino ja nisam otisao, jer mi se supruga razbolela. Tako da je zaista tesko uskladiti privatne obaveze vise ljudi. PS: a mozda sam i ja namcor :lol: Bice da je ovo pod PS istina 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dali bi ja smio organizirati Tour Around Serbia - podružnica Istra u trajanju oko 7 dana. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, od 6-7 miliona Srba, ja imam 2-3-4 prava prijatelja, a BJB-ovaca ima samo oko 24000... Da se malo uozbiljim: ne zelim da ulazim u psihoanalizu sebe, i da li sam trebao/morao/zeleo da steknem ovde prijatelje. Jednostavno, nekada je tesko da nekoliko ljudi, simpaticni jedan drugome, koji imaju porodice, obaveze itd usklade svoje slobodno vreme. Kada su BJB voznje u pitanju, ljudi nekako lakse unapred oslobode termin u svojim obavezama za voznju. Inace, one nikad (koliko znam) nisu bile ni samo voznje, ni samo druzenja. Desilo mi se da sam (mislim) pretprosle godine negde u oktobru uglavnom ja bio najvise zagrizao da se organizuje turica Dunavskom magistralom. Na kraju, od nas 5, jedino ja nisam otisao, jer mi se supruga razbolela. Tako da je zaista tesko uskladiti privatne obaveze vise ljudi. PS: a mozda sam i ja namcor :lol: Bice da je ovo pod PS istina Neces znati dok se ne upoznamo :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Vladane, ti si stvarno namcor jer si dozvolio da ti se onako lepa zenica razbole. A sto se tice relija , ja sam uvek za voznju, i nije mi bitno ni gde ni sa kim. Hvala Bogu imam dovoljno godina {a i iskustva} da mogu da se uklopim u svaku sredinu koja voli i obozava ovakav vid krstarenja. Vremena imam na pretek, ali opet jedva postignem da svugde stignem.Sto se tice prijatelja, covek nemoze da bira rodjake, ali prijatelje svakako,i cesto buda da su mu prijatelji drazi od polovine rodjaka. Ajd uzdravlje da se vozite. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan dali bi ja smio organizirati Tour Around Serbia - podružnica Istra u trajanju oko 7 dana. Može evo ja se prvi prijavljujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam, Dane, samo tako izgledam... Dok su se oni smrzavali duz Dunava, ja sam moju zenicu "i mazio, i pazio, i zvao "Djole..." A sto se relija tice ja se malo salim sa Mikulincem, jer je po meni osim voznje i druzenja sa sebi dragim ljudima, jedna od poenti relija je upravo medjusobno licno upoznavanje do tada virtuelnih likova. To je ujedno i prilika da vidite koliko Vam neko odgovara po stilu voznje. Mene uvek vise brine onaj iza mene, nego onaj ispred mene, i imao sam situacije gde moram vise da pazim da mi se vozac iza ne zavuce u zadnji tocak (jer drzi rastojanje od celih 20 milimetara), nego na svoju putanju u krivinama, dok, ako je iza mene (na primer) Usamljeni Jahac ne moram ceo dan da pogledam u retrovizore. A to mnogo znaci, zar ne? Auhhh ala ja odoh u off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav off, samo malo. A koju opremu si spremio za Reli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 15, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kakav paradoks... Usamljeni jahac vozi u grupi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Driling: nove gume, pun rezervoar i jedno 10 zelenih papirica na kojima pise 100$, sto pitas? :nanana: PS: ti si jedan od tih, kako sam ih nazvao "dragih ljudi", t.j. ljudi za koje mi je drago da sam ih upoznao na voznji (jedino moras da promenis skalu na TDM-u u milje, da ti supruga sa zadnjeg sedista misli da idete sporije ) @ Mikulinac: jeste paradoks... ...jos se uglavnom vozi sa suprugom... :lol: Jeste da ce mi prodaja moto-opreme na prolece oduzimati sve vise vremena, ali vala ima da ove godine dobrano potrosim ove Miselinke, necu ih valjda vozati 100 godina! Ako bude relija - super, ako ne odoh na Makedonski (Dane, pazis li na casu? ), a gledacu i da ja smislim poneku voznju pa da postavim ovde negde predlog. Za sada po Srbiji, mada idem negde u martu aprilu u USA, pa mozda tamo rentiram neki "moped" na par dana. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, Vladane jer smo se letos super proveli i navozali po Makedoniji. Bilo oko 80-90 motora, i sto je cudno nikom se nije pokvario motor niti je iko pao za svih pet dana voznje, a isli smo svakakvim putevima. Steta sto je iz Srbije bilo samo nas sedmoro, a slovenki koliko hoces, i sve vesele. Evo Mikulinac razmislja da nam se pridruzi ove godine, a Djunta se podrazumeva. Verovatno ce i ove godine Makedonci organizovati za Svetog Iliju {njima je Ilindan oko 2 avgusta} jer je to vec tradicija. Obisli smo celu Makedoniju u zaista odlicno organizovanim sadrzajima, i to uz pratnju policije bez ikakvih zastoja ili placanja putarina. Kamp je bio iza Skoplja, i svako vece smo se vracali na spavanje u kojem je bila klopa i svirka, pa ko dokle izdrzi. Preko dana je bio organizovan rucak za sve ucesnike na unapred utvrdjenom mestu u zavisnosti od plana voznje. Najvise sam potrosio para na gorivo, a ovo ostalo je zanemarljivo. Zaista smo bili prijatno iznenadjeni odlicnim druzenjem sa ljudima koje smo prvi put sreli u zivotu {iz Slovenije, Bugarske, Crne Gore,Hrvatske, Bosne, mi iz Srbije i naravno izuzetni domacini}. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako podjemo i Mikulinac i ja, taman ce imati prilike da proveri jesam li namcor ili ne :lol3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Kum si mu svakako! Mikul(i)ncu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 16, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, Vladane jer smo se letos super proveli i navozali po Makedoniji. Bilo oko 80-90 motora, i sto je cudno nikom se nije pokvario motor niti je iko pao za svih pet dana voznje, a isli smo svakakvim putevima. Steta sto je iz Srbije bilo samo nas sedmoro, a slovenki koliko hoces, i sve vesele. Evo Mikulinac razmislja da nam se pridruzi ove godine, a Djunta se podrazumeva. Verovatno ce i ove godine Makedonci organizovati za Svetog Iliju {njima je Ilindan oko 2 avgusta} jer je to vec tradicija. Obisli smo celu Makedoniju u zaista odlicno organizovanim sadrzajima, i to uz pratnju policije bez ikakvih zastoja ili placanja putarina. Kamp je bio iza Skoplja, i svako vece smo se vracali na spavanje u kojem je bila klopa i svirka, pa ko dokle izdrzi. Preko dana je bio organizovan rucak za sve ucesnike na unapred utvrdjenom mestu u zavisnosti od plana voznje. Najvise sam potrosio para na gorivo, a ovo ostalo je zanemarljivo. Zaista smo bili prijatno iznenadjeni odlicnim druzenjem sa ljudima koje smo prvi put sreli u zivotu {iz Slovenije, Bugarske, Crne Gore,Hrvatske, Bosne, mi iz Srbije i naravno izuzetni domacini}. Od cele tvoje price jedino me te Slovenke privlace. Inace bi menjao deset relija za jedan vikend dobrog peglanja po putevima Srbije sa ortacima za koje znam kako voze. Izgleda da nisam dovoljno mator za moto skupove i organizovane relije 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Od cele tvoje price jedino me te Slovenke privlace. Inace bi menjao deset relija za jedan vikend dobrog peglanja po putevima Srbije sa ortacima za koje znam kako voze. Izgleda da nisam dovoljno mator za moto skupove i organizovane relije Evo i ja se dobrovoljno prijavljujem u funkciji prevodioca obzirom na neko vreme provedeno u Mariboru. Čak i sad kada se setim "egzotičnih" iskustava sa gorepomenutim pojavi se smešak ...naravno o istima sve u superlativu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Imali sanse za ovogodisnji tur po Srbiji ili ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je fazon da se niko ne ukljucuje bar u komentar o Reliju 2013. Da li to nikog vise ne zanima ili je to novi trend samo BG i okolina u vikend voznjama. E behu to divna vremena.......... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nema organizovanog relija u 2013 godini pa ne znam o cemu bi trebalo pisati komentare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 26, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nema? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 27, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije bilo prosle zasto bi tek bilo ove godine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan kad neko nešto nezna a da bi bio IN onda sledi ovakav odgovor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kad neko nešto nezna a da bi bio IN onda sledi ovakav odgovor verujem da je IN komentarisati nesto sa cime nemas apsolutno dodirnih tacaka niti si ih ikada imao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danny 5 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Honda Shadow 600 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je veliko njesra sto nema nikakva organizovana tura po Srbiji. Meni je licno zao. Ali koliko mi je u znanju nece niko da preuzima tu odgovornost na sebe, sto je i razumljivo u ovoj nasoj zemlji i ovakvoj situaciji. Sve kosta, para se nema i sve se svodi na entuzijazam. Fuck entuzijazam, skupi drustvo, sedi na motor & ride!. Eto ti tura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pocetnik25 11 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jes reli od pre par godina al slike su vrhunske a i atmosfera! Zavidim vam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...