Gliga 4444 Napisano Januar 23, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan TCX Infinity cizme Pala je i prva ovogodisnja voznja: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 23, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Brankov most, 23.01.2013, 14.30 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 27, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Za zaljubljene Za zaljubljene by Slobodan Gosic, on Flickr 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Januar 29, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4444 Napisano Januar 29, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Iz daleke proslosti... 1981. godine je natpis bio istinit. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Posle šest godina... 2007 godine, datum mi nije poznat. Posle veoma uspesnog osamnaestog rodjendana sa jos par ljudi u vidno alkoholisanom stanju odlazim na obližnje brdo (Crvena Stena) iznad Bajine Bašte. Vreme dva, tri sata posle ponoći. Kolona od jedno petnestak ljudi se vukla nekom izmisljenom putanjom u nameri da se dočepaju vrha i tamo ispiju par paketa APATINSKOG piva 2,5L. Pri samom vrhu pocinje da me hvata vrtoglavica i sa čela kolone ostajem u začelju. Hvatam se za drvo, ostali odlaze. Lagano osećam eroziju tla ispod svojih NIKE patika. Ali i dalje ne želim da pustim tri flaše piva koje koje sam obgrlio levom rukom. Desna ruka popušta i krećem da se kotorljam niz veoma veliku nizbrdicu. Kao da je trajalo satima tako mi se činilo. U jednom momentu zakačinjem nogom za neko drvo, koleno mi iskače. Kotrljanje se i dalje nastavlja, a ja gubim svest. Otvaram oči, odavno je svanulo. Ležim u šumi, motam u glavi šta mi se dogodilo. Ustajem i osećam nenormalan bol u kolenu, izgreban sam po rukama i licu . Fali mi desna patika i dobar deo desne nogavice. Krećem dalje, jedva se vucem, a ispred mene par kvadrata kupina... Prolazim korz tu agoniju, dovlačim se do puta. Ni jedan taksista neće da me primi u vozilo. Odatle se vukoh jos dva kilometra do kuce peške. I posle šest godina danas prvi put odem na tu stenu da se prošetam i malo fotografišem. Posle par sati provedenih na steni odlučujem da krenem niz šumu, kroz stenje, drvlje i kamenje... KAD SE ISPRED MENE POJAVI U NAJMRAČNIJEM DELU SUME MOJA PATIKA!!! p.s. Malo se ofucala, a tada je bila glanc nova! Obučena prvi put taj dan... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakvih obrada. Slika od malopre. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Januar 30, 2013 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 2011. sam radio 365 projekat, svakog dana sam gledao da okačim po jednu fotku ovako na fejs. Ove godine to ponavljam, i evo je fotka za danas - A evo obećavam samo jednom ću da spomenem da ne bude da se kurvam okolo, možete da pratite sve OVDE (FB) a za sve vas koji nemate fejs, ima galerija i na mom sajtu - nemanjastojanovic.rs 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 31, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo? Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svet u čaši. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Januar 31, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Nice work, guys :@ SpontanaDeskripcija & Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 3, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Stolovi by Slobodan Gosic, on Flickr 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ti se momce kreces u jako dobrom pravcu... Samo nastavi tako :takoje: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 3, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve recenice ohrabruju Hvala kolega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Moja lepša polovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4444 Napisano Februar 3, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuce iznad Novog Sada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 4, 2013 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Zimska idila 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Februar 4, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 5, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan vani 5c, a u mislima 35c....Majorka, 2012 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Februar 5, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Paunica na hladnoj limenoj okapnici 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Februar 7, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan U sumi spremali drva za ogrev.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 7, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Gradic u Svajcarskoj... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...