spaske 197 Napisano Jun 30, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Planina Borja, mjesto gdje smo se smrzli a ljeto traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju Cortanovaca i Beske, off, naravno. Kako si ovo slikao? Pretpostavljam da si se popeo na neko uzvisenje, stub ili sta vec, ali bas me kopka. Da ne bude off: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4444 Napisano Jun 30, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Lovacka ceka blizu vrha brezuljka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 2, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Karesansui, odnosno kamena bašta. Ili kako je na Zapadu zovu, Zen bašta. Ovakve bašte potiču iz Japana, i često se nalaze u tamošnjim Budističkim hramovima. Iako izgleda prosto, karesansui se pažljivo pravi; kamenje se postavlja tako da predstavlja ostrva, šljunak predstavlja more, a šare u šljunku talase. Obod i rastinje oko bašte predstavljaju daleke obale. Najpoznatija Zen bašta se nalazi u hramu Rjoan-đi (Ryōan-ji) u Kjotou, i potiče iz 15-og veka. Bašta na mojoj slici se nalazi u botaničkoj bašti Hantington (Huntington), u gradu Pasadena na obodu Los Anđelesa. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 2, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ovo ću i ja da napravim! već sam naručila crni bambus i acer rubrum kao dekorativne elemente. oblutke sam našla u valjevu....ako budeš u prilici baci još koju fotku ove bašte. tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 2, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Imam još samo jednu fotku koju sam ja uslikao: http://motoholic.smugmug.com/photos/i-hrr9qLL/0/L/i-hrr9qLL-L.jpg Za ideje za tvoju baštu ukucaj u Google Images sledeće termine: karesansui dry garden rock garden zen garden I meni je želja da napravim ovakvu baštu ako nam se jednog dana posreći da kupimo kuću. P.S. Razgovarao sam sa ljudima koji održavaju ovu baštu na slici. Rekli su mi da kamenje za ostrva treba tražiti u koritu reka.... To kamenje ima najinteresantnije oblike jer ga je voda oblikovala stotinama godina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa trka u Kraljevu juče - Zbunjeni pogled jednog od vozača - ko je ovaj i šta me vreba iz žbunja... Trudio sam se da ne ometam vozače, sakrivao se u žbunju, klečao u travi ali ovaj me je pogledao na trenutak - znam da je bio trenutak jer sam "pucao" u rafalu i na slikama pre i posle ove, pogled stoji pravo, oči širom otvorene a samo je na ovoj bacio pogled ka meni - najviše sedmi deo sekunde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 2, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan i da je 77-mi mnogo je. Tako navijacice na reliju pokazuju sise protivnickim vozacima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan buci by Slobodan Gosic, on Flickr 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ako još jednom vidim ova sočiva staviću te na ignore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Stavi odmah Meni je bas zanimljivo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan meni je totales spooky :nemamadekvatansmajli: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zanimljivo iz razloga sto je drugacije, smorilo me sve normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Jul 3, 2012 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sociva su do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 3, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Uber kul sočiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan tebi ne verujem da si gledao u sočiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Momci, posmatrajte fotografiju sa umetnicke strane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 3, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kompromis - nađite se na pola: sledeći put neka nosi samo jedno sočivo. Kalifornija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ovako nesto? by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 3, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bahahahaha, nisi normalan P.S. Olja je u pravu; leva strana je bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan odmaranje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 3, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Autoportret umetnika u mladosti! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 4, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan jao, Nadalina, Mina, pa ja zaboravih..., cccc, sad ću staviti, čim dođem doma... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 4, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaha! Oprosteno ti je - jer, mora da je bilo mnogo dobro posle na skupu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 4, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nisu umetničke, ali su meni drage. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...