Nadalina 883 Napisano Jun 10, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Vas dva.... Hahaahahahahaaha... Ja se pokrivih od smeha zbog ove dve fotke i samih prica!! :lol: Elem, vrabac 1- rip... Vrabac 2- enjoy your meal!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od slabo zastupljenih zanata u Srbiji...potkivac O tome govori ova fotografija gde u Svilajnac dolaze potkivaci iz Ivanjickog kraja kako bi potkivali konje. Dok sam radio ovu pricu, razgovarao sam sa vlasnikom konja koji mi je rekao da ima nekih koji "kao" umeju da potkivaju i u Pomoravlju i Poresavlju, ali medju njima nema pravih majstora kao sto je ekipa sa fotografije! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko buke oko..... "grafita"? Kod nas bi to po kratkom postupku - debeo sloj boje i cao! jeste pa da im Bata Stojkovic sipa vodu u krech , pa opet da se pojavi freska kad se osushi razvaljuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1867 Napisano Jun 11, 2011 Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...dolaze potkivaci iz Ivanjickog kraja kako bi potkivali konje... Iz moje Ivanjice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 11, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Detalj mozaika i mali apdejt: Pošto su ovi političari odlučni u nameri da mozaik skinu po svaku cenu, umetnik koje ga je napravio se javio. Čovek se zove Mark Paterson, i nije profesionalni umetnik nego – softverski inžinjer koji je radio za Mikrosoft. Kada je dobio inspiraciju da napravi ovo umetničko delo, otišao je u jednu od najpriznatijih škola mozaika, u Raveni u Italiji, na kurs pravljenja mozaika. Zatim je dao otkaz (!) u firmi da bi se u potpnosti posvetio realizaciji svoje namere. Trebalo mu je devet meseci, i nešto više od $1.000 materijala. Čovek je zaljubljenik u okean, i kako kaže, želeo je da pošalje "važnu poruku da okean treba sačuvati". (Grad Ensinitas je na obali Pacifika, i ima dosta surfera.) Gospu od Gvadalupe je odabrao jer je veoma važan duhovni simbol kako Meksika tako i južne Kalifornije. Kaže da nije očekivao da će se dići velika buka, i da nije znao da je potrebna dozvola da se umetničko delo okači na javnoj površini, pogotovo jer je odabrao stub ispod mosta na koji, mislio je, niko ne obraća pažnju. Svoje umetničko delo namerio je da bude – poklon svom gradu u kojem živi 30 godina. Mark je ponudio da pomogne pri skidanju i da plati troškove, ali lokalna preduzeća su već prihvatila da plate sve što treba da se mozaik ne ošteti. A pošto su gradske vlasti počele i da prete da će da ga kazne i teraju na sud, nekoliko većih preduzeća su se dobrovoljno prihvatili da plate sve kazne i sve troškove advokata i suda. Eto, ljudi baš vole ovaj mozaik. Još samo kad bi se gradske glavešine opametile... TV intervju sa umetnikom: http://www.fox5sandiego.com/kswb-encinitas-mosaic-surfing-madonna-mosaic-artist-speaks-out-20110608,0,6454490.story Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jun 12, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Detalj mozaika i mali apdejt: Pošto su ovi političari odlučni u nameri da mozaik skinu po svaku cenu, umetnik koje ga je napravio se javio. Čovek se zove Mark Paterson, i nije profesionalni umetnik nego – softverski inžinjer koji je radio za Mikrosoft. Kada je dobio inspiraciju da napravi ovo umetničko delo, otišao je u jednu od najpriznatijih škola mozaika, u Raveni u Italiji, na kurs pravljenja mozaika. Zatim je dao otkaz (!) u firmi da bi se u potpnosti posvetio realizaciji svoje namere. Trebalo mu je devet meseci, i nešto više od $1.000 materijala. Čovek je zaljubljenik u okean, i kako kaže, želeo je da pošalje "važnu poruku da okean treba sačuvati". (Grad Ensinitas je na obali Pacifika, i ima dosta surfera.) Gospu od Gvadalupe je odabrao jer je veoma važan duhovni simbol kako Meksika tako i južne Kalifornije. Kaže da nije očekivao da će se dići velika buka, i da nije znao da je potrebna dozvola da se umetničko delo okači na javnoj površini, pogotovo jer je odabrao stub ispod mosta na koji, mislio je, niko ne obraća pažnju. Svoje umetničko delo namerio je da bude – poklon svom gradu u kojem živi 30 godina. Mark je ponudio da pomogne pri skidanju i da plati troškove, ali lokalna preduzeća su već prihvatila da plate sve što treba da se mozaik ne ošteti. A pošto su gradske vlasti počele i da prete da će da ga kazne i teraju na sud, nekoliko većih preduzeća su se dobrovoljno prihvatili da plate sve kazne i sve troškove advokata i suda. Eto, ljudi baš vole ovaj mozaik. Još samo kad bi se gradske glavešine opametile... TV intervju sa umetnikom: http://www.fox5sandiego.com/kswb-encinitas-mosaic-surfing-madonna-mosaic-artist-speaks-out-20110608,0,6454490.story rješiti ce to James Bond samo da se dogovori sa predstavnicima vjerske vlasti. mozaik nije na mostu vec na stjeni ispod mosta da bi bila zašticena od utjecaja soli,kiše, suncai ostalih loših utjecaja. i napravljen je od kamencica i hrpe lomljenog stakla. po meni vecu vrjednost ima bakrten kip djecaka na dasci u istom gradicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 12, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...dolaze potkivaci iz Ivanjickog kraja kako bi potkivali konje... Iz moje Ivanjice? ...ne bas iz Ivanjice, ali neko selo iz tog kraja, zaboravio sam ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 13, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Detalj iz moje bašte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljubimci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 15, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kristin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 16, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Drvo pomorandže u poznu jesen. Kalifornija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Jun 16, 2011 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pošto je junski rok, jelte, ovih dana sam spavao po 3-4 sata dnevno, maksimum, i danas lepo konačno "dremnem" do negde 7 ili tako (popodne), kada su me probudili trubači reko škk, odakle trubači u centru, šta je, neka svadba u SKCu izađem da vidim šta se dešava, promocija neke knjige, brdo nekih selebrtija, foto reportera, novinara i kamera. naravno, poneo sam svoje čedo od aparata, koje služi kao press card svuda, i fotkam ja sve to, ali je bilo jako dosadno. dok jedan od trubača nije uzeo trubu, i gurnuo je u fontanu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao na vreme kuci da bih ispratio kako prilici, ali ugrabih par fotki na brzaka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 17, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam prvi put u životu posetio Diznilend. Iako je to za decu, moram da priznam da je bilo zabavno. Ne znam iz kog razloga, ali meni su prva asocijacija na Diznilend uvek bile one šoljice za čaj što "plešu". Tako da mi je to bila glavna stvar koju sam hteo da vidim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Jun 18, 2011 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezno is'o da se pozdravim sa Siljom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 20, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezno is'o da se pozdravim sa Siljom! E pa onda, ova je za tebe: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi obavezno is'o da se pozdravim sa Siljom! E pa onda, ova je za tebe: Ova levo bi trebala da predstavlja Super Mario-a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ^ nasmeja me, taman za kraj radnog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Jun 22, 2011 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Hehee,Silja i zenska verzija Super Maria... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Jun 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo okupljanje maxiskuteraša u Srba. Kad god pogledam ovu fotku prođu me žmarci... Nedelja, 19. jun, 2011. ispred dvorca Fantast 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 23, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Stari zanat u novom vremenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jun 23, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Trst 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Stari zanat u novom vremenu. Od čega je premaz na jabukama?Uvek sam se to pitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Jun 24, 2011 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Topljeni secer,siguran sam da ima poseban naziv za to al' sad nemerem da se setim. Kad sam is'o u osnovnu dolazio neki cikica svaki dan da prodaje ovake jabuke i slicne dzidzu-midze,al nisam skoro video neko negde da prodaje. Doduse nisam ni is'o skoro u osnovnu. Edit:Spilovan secer,kao onaj DJ Spiller. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...