KILEbg 1255 Napisano Septembar 22, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Baxter Stokman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 23, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Brana na jezeru Alagovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 23, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala imenjače. Voze momci, al' voze i devojke barabar sa njima ! Evo još jedne, sa iste trke ... sm-4034 by Sasa Rajkovic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 24, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ugledao ovu baru, svidjela mi se i u malo nisam oči izgubio da dođem do nje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 24, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc posle voznje po Fruskoj Gori 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 24, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 godina kupljena za cerkinu prvu Novu godinu.Narednih 6-7 godina (u medjuvremenu je dosao na svet i sin) je u decembru vadjena a u januaru vracana u zemlju,a onda jedne godine kad se nesto zidalo je zasmetala i bacena je na kraj baste.Lezala je tako neko vreme i umirala dok je deca nisu dovukla nazad u dvoriste placuci. Onda smo je ponovo zasadili i narednih 7-8 godina se mucila i nije prelazila visinu struka zbog vrha koji je bio polomljen. Iznenada se cudesno oporavila i izrasla u pravu lepoticu,a ja ne znam da li se zove Jela ili Smrcha. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Smrča ime, kod nje šišarke rastu na dole. Inače baš lepa priča, za dobro jutro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Septembar 25, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnja kava .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 25, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta buljis, pusti me da jedem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Septembar 26, 2016 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Smanji malo ove segamega postere, preveliki su za forum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 26, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da stavim manju, kako vi stavljate? Ako je stavim direktno izgubice na kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 26, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Resize (my fotos). Gledas da bude par stotina kb max. A kvalitet saljes mailom kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Oaza mira. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 26, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze ovako? Kopirao sam BB kod sa imgboxa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 26, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze. Ovo je 5MB. Mozes smanjiti sliku na recimo pola MB, pa onda na nju staviti link ka toj od 5MB, pa ko klikne nek se veseli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 27, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na jezeru, taman kada je ribar izvlačio ribu... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Septembar 27, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo jaka. Odlična. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6068 Napisano Septembar 27, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan aj predzemo ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11244-kako-postavljati-fotografije-na-forum/page-6 Kad si vec otisao tamo,jel moja ispunjava norme ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Misterija. Šetajući, naletih na ove krave u polju, nije mi jasno odakle ovako rano... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lepa slika. Svaka cast majstore Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu sad kao nas Sumadinac, da te zamolim za 1920x1200 verziju fotke, da se malo izodmara na desktopu Koje fotke ? Ribar može... Ovu zadnju trebao bih ponovo obrađivati, ako baš mora, onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja, nemo' se pravis naivan Ako mene pitas, nista vise od ovoga njoj ne treba. Davaj ti to ovako. Peticu si vec dobio, i upisana je u dnevnik Ne mogu ti poslati poruku, piše: Boca ne želi primiti poruku od tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Bangkok 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Fotografisano sa Canon SX50. Ovo je malo "napumpana" fotka koju sam skinuo sa mog flickra, imam negde original ali ne znam gde je.. jbg. Imam jos zanimljivih, kacicu ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...