Sale_XT 988 Napisano Maj 17, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan slika nije nesto,ali je riblja corba vrh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna pejzažna.... Vraćajući se iz Aranđelovca, odlučih se na put oko Kosmaja pa na Barajevo... Dosadi mi standardni put preko Mladenovca... Sunce sija, u kolima fino, toplo, napolju 15 stepeni, otvoren prozor, kolko da uđe malo prolećnog vazduha... Puca vidik na Kosmaj i Šumadiju... Jedva čekam vikend da palim mašinu i zaputim negde sa lepšom mi polovinom na neko kraće putovanje.. Stvarno ne znam lepši osećaj od mirisa čistog svežeg prolećnog vazduha i bujne vegetacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 19, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutro u Hercegovini. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Maj 19, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo cvet? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Maj 19, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Zna biti da je BelaPerunika ili Iris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Putevi. Šetajući starim Austrougarskim putem, koji se ne koristi više, osjećao sam se nekako posebno... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Maj 22, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Posle dosta dana rada u zatvorenom prostoru, konačno danas izađoh na teren. Nije bilo ništa da se snima ali zato ovaj momenat je obeležio dan. Uslikano mobilnim jer je bio pri ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 22, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mesec je večeras bio za medalju. nažalost, nemam adekvatan durbin ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro sa Zalomke. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14372 Napisano Maj 23, 2016 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dali poseta ima veze sa izduvom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutros došao iz noćne i zabilježio ovaj spektakl sa prozora... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 24, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan moja crazy woman <3 .... svaki bully je pussy. najopasnija je u kraju. samo jurca po dvorištu i laje i preti i lovi i ubija. nema nijednog živog guštera ili miša u dvorišu. ni ptica ne sme da preleti! al kad zagrmi sakrije se ispod stola ili u tuš kabinu i trese se ko prut.muški pas ne lovi ništa. za ptice ga baš briga. laje samo na druge kerove i ako neko priđe do kapije. kad grmi spava k'o beba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Dali poseta ima veze sa izduvom? Ne .nego sa orahom i ladovinom ,bilo 40 c prosle god pa snimio dvoriste i lad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krüger 6 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad/Berlin Motocikl: KTM 690SM Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac, slike su ti kao iz baajke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Majmuni u Kambodži se igraju sa mojom opremom 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Odlična fotka, majstorska, svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8551 Napisano Maj 25, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan šta ćeš Boki u Kambodži? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Maj 25, 2016 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratio se pre 3 dana ... Proveo dva meseca u Kambodzi i Tajlandu ... Svi srecni, svi nasmejani ... Imam preko 5000 fotografija ... Idu odmah na stock sajtove Bilo je svega i svačega ... Uglavnom sve zanimljivo i bez problema 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna iz dvorišta, od malo prije... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krüger 6 Napisano Maj 25, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad/Berlin Motocikl: KTM 690SM Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo smešni ovi majmuni Manki me podsetio filma sa Dastinom Hofmanom kad su jurili takvog majmuna za serum protiv Ebola virusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 25, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratio se pre 3 dana ... Proveo dva meseca u Kambodzi i Tajlandu ... Svi srecni, svi nasmejani ... Imam preko 5000 fotografija ... Idu odmah na stock sajtove Bilo je svega i svačega ... Uglavnom sve zanimljivo i bez problema Ovo mu dodje kao kod nas golubovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Čitam neku knjigu o fotografiji i tema je refleksija. Na kraju teme, vježba, pronaći po kući refleksiju, ali ne pika ogledalo. Našao sam na šporetu ovo "ograničenje" kao u moje CBR... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...