spaske 197 Napisano Januar 20, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Sokoline today... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 21, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kopaonik pre nekih sat vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 21, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pogled na Užice sa Zabučja, slikano u julu 2010, spojene tri fotke 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Januar 25, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nova igracka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzana 3 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogled na Užice sa Zabučja, slikano u julu 2010, spojene tri fotke divna fotografija, kao za razglednicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 26, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne razglednice sa Tare 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Januar 26, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod nekog tipa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 31, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja slika danas mi je neko pokazao na četu ali moram da je podelim sa svima ja sam se oduševio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 2, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se desilo prošle godine i mnogo mi je muke napravilo jer sam se našao bio u sred nekog posla, staviću dve slike da se bolje vidi o čemu se radi Kod vulkanizera... Šraf i to od 50 milimetra, probušio mi je unutrašnju gumu na 4 mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 2, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan E, to se zove čepovana guma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 2, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Samo napisi koji ti je vulkanizer ovako nasadio skuter da jos neko sa foruma slucajno ne zaluta kod njega. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 2, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Shodno vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Uzice 2008 godine. Veliki pozdrav za Ere ! Uploaded with ImageShack.us 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 2, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napisi koji ti je vulkanizer ovako nasadio skuter da jos neko sa foruma slucajno ne zaluta kod njega. Pa kako drugačije to da uradi, kad ne zna da skine točak jer mora da skine i auspuh i sve živo, a meni bio loš stalak guma nije bila u vazduhu uopšte, jes da mi je prelio karburator malo, ali šta je tu je zakrpio sam gumu... A i realno ne trebaju nikako motoristi da idu kod ovog vulkanizera, ovaj mi je izgulio felnu skroz... Inače to je vulkanizer u Južnom Bulevaru kod preko puta pekare Klas, šta ću meni bio najbliži od kuće... A i taj skuter sada ode drugom vlasniku tako daaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Februar 2, 2012 Ol' dirty bastard, 619 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan @Zeljko,devojka ja danas popularna,pojavila se slika(s'preda) sa tog skupa u domaci but&guz ...nisam obratio paznju,mozda si i tamo bas Ti postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan @Zeljko,devojka ja danas popularna,pojavila se slika(s'preda) sa tog skupa u domaci but&guz ...nisam obratio paznju,mozda si i tamo bas Ti postavio. Ja sam postavio i tu drugu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 2, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ova slika nije moja ali je oko 15km od mene slikana .. pa dodje kao da sam i ja slikao Inace vodopad je puuuno veci ali nije uslikan citav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Uzice 2008 godine. Veliki pozdrav za Ere ! Uploaded with ImageShack.us Od sad se skup u Uzicu ne propusta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan A, Ere su zakon ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ova slika nije moja ali je oko 15km od mene slikana .. pa dodje kao da sam i ja slikao Inace vodopad je puuuno veci ali nije uslikan citav.. Steta sto je sneg "poplaveo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup, I. Sarajevo. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 3, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje iz zimskog serijala.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutros, 3.2.2012 godine u 6 i 30h, negdje u Hercegovini. Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Februar 3, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna moja iz zimskog serijala . Zajebali me neki (prepoznace se) da ne parkiram motor kako dolikuje, jer planiramo da se vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano Februar 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A gde je garaža ili bar nadstrešnica cccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...