aleksuzuki 650sv 629 Napisano Mart 13, 2015 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan givi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan givi Samo jedno pivo i to od limunade ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Posle 2 meseca "natezanja" sa domaćim "ekskluzivnim uvoznicima i distributerima", uzmeš stvar u svoje ruke i poručiš spravu preko e-bay.de Juče stigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...I da, neću u Tiranu na utakmicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Mart 14, 2015 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan givi Samo jedno pivo i to od limunade ??? Druze pa taj dan se vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Mart 14, 2015 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva sata mucenja uspeo sam da izvadim iako je motor bio zguzvan dali neko moze da pogodi iz cega je izvadjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 14, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan iz motora frizhidera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 14, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan RC AUTIC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Mart 14, 2015 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan iz motora frizhidera svaka cast is prve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Bevanda u garaži. Sent from my PAP3540DUO using Tapatalk 2 Само 7 цигара Вероватно ти жена издаје на реверс? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 14, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan iz motora frizhidera svaka cast is prve i nagrada je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Napokon stigao alat , da krenem praviti delove za moj moped!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 14, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek cek cek cek, sta je to ??? Tj, znam sta je, ali koliko para ? Odakle ? Kakav je kvalitet ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 14, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 3d stampac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan 3d stampac preciznost 0,25mm filament 3 i 1,75mm iz Kine stigao kao kit komplet! ovo je stiglo kao uzorak i posle testiranja porucujem neku kolicinu istih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 16, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Zaista ne znam koji je model i to sve, ali da je lep - ajaaaaao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 16, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa Medom u šetnji... photo hosting sites 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 17, 2015 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Zaista ne znam koji je model i to sve, ali da je lep - ajaaaaao! Posle dužeg vremena sreo sam neku staru poznanicu i pitao sam je u razgovoru, koji motor vozi,.... odgovorila je "Crveni." Od onog momenta smatram je pravom damom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 17, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Zaista ne znam koji je model i to sve, ali da je lep - ajaaaaao! Posle dužeg vremena sreo sam neku staru poznanicu i pitao sam je u razgovoru, koji motor vozi,.... odgovorila je "Crveni." Od onog momenta smatram je pravom damom. Hahahahahaaha Carski! Eto, i ja na leto kad dodjem na odmor uzimam jedan divni i crveni, i bas onako zenskast motor i eto me i do Slo! A evo nesto sto me je danas odusevilo. Moja nova solja za kafu, i to ne za kod kuce nego u kaficu drage mi prijateljice (doduse, vise mi je kao porodica ovde - ona i njeni) - danas je objasnila svim zaposlenima da od sad, kad dodjem u kafic, kafu mi spreme u tu solju jer zna da me izuzetno iritiraju njene soljice u fazonu kraljice Elizabete. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moj Medo. gif hosting 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Mart 18, 2015 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac, kad naletim na Zelengoru zovem te na piće i da uprtiš sa sobom Medu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pale prve probe letilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 18, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Danas, ispred skole... Nju je sacekao deka a onda su nastavili tu da stoje... Zatim, ode ona lepo tu da sedne i kroz nekoliko trenutaka, stize joj i brat i njih troje odose kuci. Inace, u Kini... O klincima se uglavnom brinu babe i dede; oni ih vode u skolu, vracaju kuci, kuvaju, tusiraju, spremaju za krevet... Roditelji - pa, roditelji za to vreme luduju sa svojim drustvom, izlaze, zezaju se... Naravno, idu i na posao... I, da - uglavnom u kuci zive tri generacije, ponekad i 4. Eto... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 18, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih voleo da sam dete u Kini... Mislim ako će da me kuvaju pa tuširaju. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11724 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto jel ti to vezbas drona za svadbu onog bivseg vaseg skuterasa u maju tzv. mog kuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...