Phantom UK 1035 Napisano Octobar 9, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa gore navedenim komplimentima! Mostarac, tvoje fotke svakodnevno poboljsaju tmurno vrijeme u Londri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Octobar 9, 2014 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Mostarac..fotke su ti super! Mada moj dobronamerni komentar je da malko preterujes sa efektima i obradom u PS-u...ako bi samo manje smanjio primenu istih bile bi jos bolje 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šarganska Osmica... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Octobar 9, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan @Mostarac..fotke su ti super! Mada moj dobronamerni komentar je da malko preterujes sa efektima i obradom u PS-u...ako bi samo manje smanjio primenu istih bile bi jos bolje Hvala, ja mislim da ne bi bilo bolje, pogotovo kada je jesen u pitanju, boja nikada dosta. Fotografije su tehnički ispravne. Po netu su još više obrađene, pa ne izgledaju loše. Sto ljudi sto ćudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti samo monitor nije dobro kalibrisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 9, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan to je stil. lični pečat. i ja to cenim čak i kad mi se ne dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19446 Napisano Octobar 9, 2014 Integrisan, 8557 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Mada se meni skoro uvek dopada... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Octobar 9, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 9, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan golube, gde je ovo? šta je? kad je? zašto je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Slikano je na Savi u Beogradu, preko puta se vidi bivsi Interkonti, suvi dok, da li bese PIM Ivan Milutinovic ili tako nesto e sad fotka je meni vrhunska, mnogi ne vole taj deo staze sa svim tim brodovima i olupinama, ali one mogu da pruze vrhunsku inspiraciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Octobar 9, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Prestize me kolega ljadza,Vec par godina se se ne bavim aktivno fotkanjem, tako da je fotka stara, ako se dobro secam brod je bio izvucen na slep radi remonta, slikako na Savi, eno i preko puta je hotel Inter-continetal negde kod PIM-a Konverzija u B&W u PS-u, to ti je jasno i to je to... Shvaticu ova pitanja da znace da ti se svidja fotka Sutra-prekosutra okaciju jos koju iz serije sa Save... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 10, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pitanja znače da svaka fotka u ovoj temi mora d'ima capton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Octobar 10, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^ahaha sasece me u korenu u pravu si Evo jos jedne sa iste lokacije, malo nizvodno... Sava,Bgd, PIM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Od rijeke Zalomke ostali samo dugmići. upload pics 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2862 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 2768 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas testirao Farbachev LoPinarello. Dvadesetak kilometara na najlepsem biciklu u drzavi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro iz sunčane i bojama okupane Hercegovine. take a screenshot 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 11, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Osnovno zanimanje mi je aviolimar, radio sam posle rata kao profi vozač, pa instruktor vožnje za sve kategorije(proglašen za najboljeg) u Mostaru gdje sam radio dvije godine. Sada radim u obezbeđenju ERS-e. Volim fotografiju od malih nogu i sve sam naučio iz časopisa i sa interneta. Oprema je prosječna, Canon 400d i najobičniji objektiv 18-55, plastifikaner. Fotografišem u RAW i onda obrađujem u Fotošopu, sa plug-in Nik Colekcije, Topaz, HDR Fotomatix... Eto, ništa posebno, važno je samo nešto voljeti, malo truda, iskustva i to je to. Evo moje radno mjesto. image upload no limit Mostarac, ne foliraj! Koliko sam shvatio, tvoje radno mesto je mnoooogo šire od prikazanog Daj, učini nam i prikupi sve svoje forografije i ubaci ih u posebnu temu, da sada ne pretražujemo sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 11, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jutros, napokon malo neba. imgupload Ova ti je, po meni, najjača Tu si me kupio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Šumadinac, pretjeruješ sa komplimentima, ima ovdje dosta boljih fotografa, ali svejedno hvala, svakome gode komplimenti. Fotografija imam na stotine, možda i hiljade, ko bi to kompletirao, nego ćemo ovako, po malo, da koliko toliko uljepšamo ovaj naš forum. Evo jedna od jutros, pred početak GP-a. upload pics 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Negde na severu Srbije 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Octobar 14, 2014 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jesen je čarobna. U jutarnjoj šetnji, tražeći motiv, nabasao sam na ovaj prizor. free picture upload 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19446 Napisano Octobar 15, 2014 Integrisan, 8557 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jankov kamen, Golija, Deda i unuk 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan spreman za putina 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Octobar 16, 2014 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan spreman za putina Svaka cast! Ja nemam zivaca da idem da se guram sa babama, dedama decom i botovima..pritom i da fotkam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan spreman za putina Svaka cast! Ja nemam zivaca da idem da se guram sa babama, dedama decom i botovima..pritom i da fotkam ma joook, ne pada mi napamet da jurim putina ovo je vishe odradjeno kao fora, canon oprema formira pushku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...