Jump to content

Moto Zajednica

Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

Recommended Posts

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Pozdrav iz Sarajeva....jutarnja kavica.Slikano sad.

t=191003:20140124_121106.jpg]

Edit:Sarajevska petnaestica....mmmmmmm

post-7666-0-63091300-1390572014_thumb.jpg

Pa zar to nije "10-ka u pola s lukom" :moto3: A da sam iskren i ja bi sad jednu vaku :takoje:.

Imas tri varijante,petcu,desetcu i petnestcu,s tim sto uz petnaestcu dobijes jos pola lepinje koju nisam slikao.

Prva porcija je bila desetca ali sam se vec drugi put presaltao na petnaescu.

I ja bi ih sad ubio ali tesko da u Bg mozes vake da nadjes.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Pa zar to nije "10-ka u pola s lukom" :moto3: A da sam iskren i ja bi sad jednu vaku :takoje:.

Imas tri varijante,petcu,desetcu i petnestcu,s tim sto uz petnaestcu dobijes jos pola lepinje koju nisam slikao.

Veruj mi da su bolji nego u Sarajevu...Cevabdzinica "Valter" u Zelezniku 0namigivanje.gif

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Veruj mi da su bolji nego u Sarajevu...Cevabdzinica "Valter" u Zelezniku 0namigivanje.gif

ima i na dorcholu, strahinicha bana ulica, preko puta mammas biscuit house. kakvi chevapi :ooo:

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Slika je nastala sasvim slučajno, nešto sam "mahao" aparatom u kolima i okide.

Ali nije loša obzirom da nije planska 1lol.gif

A306F1FA-8627-D949-9B97-00C6267576A7_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 297 postova

Mislim da ponajmanje imam pravo da "tupim" u ovoj temi, jer aparat u ruke nisam uzeo, ima tri meseca; kad brisem prasinu sa njega i police na kojoj stoji, to se ne racuna. :staa2::stabre:

ALI, nadam se da ce AlexaBGD prihvatiti sugestiju. A voleo bih da cujem i sta drugi misle.

Po mom misljenju, na ovoj fotografiji koju je postavio nema nista vredno. Ili ja ne vidim? Nema nikakvu pricu, nikakve boje, nista. To je ona fora, opalio sam i cao. Mislim AlexaBGD da imas i na prethodnoj strani jednu, ako se ne varam, nekakva casa je u pitanju i secam se natpisa "Havana" ili tako nesto. Okej, tu je kao ta "Havana" nekakav detalj, ali to je sve. Nema price, nema necega sto ce privuci paznju, bar meni.

Probaj da fotkas nesto konkretnije za pocetak, to je mozda i tezi zadatak, ali jbt., net je put svakakve literature. Ako vas mrzi da citate, pravac na neki od fotografski sajtova i samo gledajte fotke. 1x.com je odlican izbor. Gledajte kompoziciju i svetlo za pocetak.

SVIMA, ALI SVIMA, preporucujem da bace pogled na Goshetove i Gligine fotke iz putopisa i ovde (u ovoj temi) koje kaci. Goshketove mozete videti kod njega na fejsu i flickr-u.

Voleo bih jos neko da prokomentarise ovo sto napisah, da ne ispadnem kao nekakva nadzak baba, ali ovo je sve iz najbolje namere.

Zatrpavate hardove sirovim fajlovima, koji su cesto smece. Milion puta mi se desavalo da u folderu gde su mi sirove fotke, od 600-700 fotografija, bude 10, 20 dobrih. A ostalo mahinalno prebacim sa kartice i to tu bleji dok ne izleti "Low disk space".

Dakle, da se razumemo, ovo je DOBRONAMERNO! :takoje:

P. S. Ne mislim da su samo Goshke i Gliga dobri fotografi odavde. Oroku je sjajan, Shumi (ili kako vec bese nik), Olja sa njenim kucicima, fotografijama iz kuhinje i sa imanja... Ima jos, no da ne nabrajam sve, bacite pogled i na ovu temu od pocetka. I to sto ima najvise pluseva, ne znaci da je najbolje. :takoje:

Edit: Muljaza i Mostarca zaboravih, sjajne fotografije prirode! P. S. Mostarac je cini mi se na pocetku malo vise obradjivao fotke, nego sto ja volim, ali to je samo moje misljenje. :moto3: :moto3: :moto3:

Zaboravih i Picasa (Misu) njegove fotografije su odlicne!

• Podržavam 6

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Sugestija skroz na mestu, ali ja se ovde nagledah svakavih slika koje nemaju veze sa mozgom. 1neznam.gif

Opet sa druge strane, nekad prosto nemaš šta specijalno zanimljivo da slikaš, ili to prosto nije za ovu temu.

A baš da idem kroz grad sa aparatom oko vrata i da "lovim" ne ide ni to. :D

Tako da, u pravu si ti skroz što se ovoga tiče, to ozbiljno mislim, ali "takvih" slika je ovde dosta pa nisam obratio baš preterano pažnju na to da li ima neki poseban smisao i poentu ili nema. 1zdravo.gif

Da dodam još nešto i neću više, nikada nisam kačio slike da bih dobijao pluseve.

Ima druga tema za to. 1mda.gif

• Drug član, 2754 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Sa godinama sam postavio nove standarde. ;)

Bicikl i kros vozim do + 20 , motor do + 33 a preko te temperature sam na vodi.

1536579_792210514129641_188432821_n.jpg

• Podržavam 8

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Slikao sam moju dragu 2008 u Amsterdamu.Nisam neki fotograf ali mi se ova bas svidja pa rekoh da podelim sa vama.

post-7666-0-78690800-1391003325_thumb.jpg

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 388 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R

Tačno sam se ismijao od srca kad sam fotografisao ovaj saobraćajni znak,a posebno imajući u vidu da je postavljen na ulazu u opštinu Jezero(RS/BiH) koja broji "glavom i bradom" 1316 stanvnika i gdje je poljoprivreda jedan od glavnih privrednih grana. post-26616-0-96999700-1391003092_thumb.jpg

• Podržavam 4

• chef, 1843 postova

kornišove opaske skroz na mestu. postoji i tema kritičar pa možete fotke kačiti tamo da ljudi konstruktivno prokomentarišu pa tako se nešto i nauči. ovde reći nekome da mu fotka nije umetnička ili da je degutantna ili da nema veze s mozgom, je problematično jer je ovo pre svega moto forum a fotografija je sporedna tema. malo ljudi ima ovde koji se ozbiljno interesuje za fotografiju pa ta takav komentar ima smisao i svrhu. ima specijalizovanih foto foruma na kojima bi vam otpala i kosa i koža s glave kad bi tamo neke od fotki okačili na kritiku.

• Drug član, 1869 postova

Tačno sam se ismijao od srca kad sam fotografisao ovaj saobraćajni znak,a posebno imajući u vidu da je postavljen na ulazu u opštinu Jezero(RS/BiH) koja broji "glavom i bradom" 1316 stanvnika i gdje je poljoprivreda jedan od glavnih privrednih grana. post-26616-0-96999700-1391003092_thumb.jpg

Tako je kod nas u Republici Srpskoj, pogotovo policija, koja nije normalna, koja je puna iskompleksiranih, neškolovanih, primitivnih kretena, koji i sada žive i djeluju u nekim ružnim starim vremenima jednoumlja i represije, samo znaju za zabrane, kazne, batine itd. 1hmm.gif

Merc u snježnoj idili.

IMG_3742.jpg

screen capture program

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 388 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R
post-26616-0-83883600-1391077166_thumb.jpg ... a 300 metara dalje od "zabrane" slijedeće iznenadjenje, parking za konjska kola ! Egzotično, nema šta ! I konje parkiraju, zar ne ?! :D
  • Podržavam 1

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

... ima specijalizovanih foto foruma na kojima bi vam otpala i kosa i koža s glave kad bi tamo neke od fotki okačili na kritiku.

Tako se najbolje uci...

• Podržavam 2

• chef, 1843 postova

jeste, mišo. tako se najbolje uči. problem je jedino što je kod nas konstruktivna kritika jedan jaaako nedefinisan pojam, pa ljudi ne znaju šta je argumentovana analiza zasnovana na znanju i iskustvu a šta je istresanje ličnih frustracija, lečenje kompleksAsa i ono standardno srpsko omiljeno - prosto vređanje. onda iz te "kritike" ništa ne može da se nauči al ti se značajno s'ebe moral, želja i samopouzdanje. a to je valjda tim teoretičarima i cilj....

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

Utekla guzica moja mala kada sam htela da ga fotkam...ali bas mi je zato draga fotka :)

Sent from my Televizor

post-14695-13911357299451_thumb.jpg

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja