Mare70a 1399 Napisano Januar 25, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Sarajeva....jutarnja kavica.Slikano sad. t=191003:20140124_121106.jpg] Edit:Sarajevska petnaestica....mmmmmmm Pa zar to nije "10-ka u pola s lukom" A da sam iskren i ja bi sad jednu vaku . Imas tri varijante,petcu,desetcu i petnestcu,s tim sto uz petnaestcu dobijes jos pola lepinje koju nisam slikao. Prva porcija je bila desetca ali sam se vec drugi put presaltao na petnaescu. I ja bi ih sad ubio ali tesko da u Bg mozes vake da nadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Januar 25, 2014 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Sarajeva....jutarnja kavica.Slikano sad. t=191003:20140124_121106.jpg] Edit:Sarajevska petnaestica....mmmmmmm Pa zar to nije "10-ka u pola s lukom" A da sam iskren i ja bi sad jednu vaku . Imas tri varijante,petcu,desetcu i petnestcu,s tim sto uz petnaestcu dobijes jos pola lepinje koju nisam slikao. Prva porcija je bila desetca ali sam se vec drugi put presaltao na petnaescu. I ja bi ih sad ubio ali tesko da u Bg mozes vake da nadjes. Veruj mi da su bolji nego u Sarajevu...Cevabdzinica "Valter" u Zelezniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Sarajeva....jutarnja kavica.Slikano sad. t=191003:20140124_121106.jpg] Edit:Sarajevska petnaestica....mmmmmmm Pa zar to nije "10-ka u pola s lukom" A da sam iskren i ja bi sad jednu vaku . Imas tri varijante,petcu,desetcu i petnestcu,s tim sto uz petnaestcu dobijes jos pola lepinje koju nisam slikao. Prva porcija je bila desetca ali sam se vec drugi put presaltao na petnaescu. I ja bi ih sad ubio ali tesko da u Bg mozes vake da nadjes. Veruj mi da su bolji nego u Sarajevu...Cevabdzinica "Valter" u Zelezniku ima i na dorcholu, strahinicha bana ulica, preko puta mammas biscuit house. kakvi chevapi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Novosadska kritična masa, slikano u vožnji...(ja na bajsu slikao njega na bajsu a on nekog drugog) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Stigla zima. screenshot captor 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da se neche zadrzhavati, ladno bre 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Januar 27, 2014 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ces nauciti da pises Fotografija ti ide dobro za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ledeno, upeko minus. free image hosting 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je nastala sasvim slučajno, nešto sam "mahao" aparatom u kolima i okide. Ali nije loša obzirom da nije planska 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ponajmanje imam pravo da "tupim" u ovoj temi, jer aparat u ruke nisam uzeo, ima tri meseca; kad brisem prasinu sa njega i police na kojoj stoji, to se ne racuna. ALI, nadam se da ce AlexaBGD prihvatiti sugestiju. A voleo bih da cujem i sta drugi misle. Po mom misljenju, na ovoj fotografiji koju je postavio nema nista vredno. Ili ja ne vidim? Nema nikakvu pricu, nikakve boje, nista. To je ona fora, opalio sam i cao. Mislim AlexaBGD da imas i na prethodnoj strani jednu, ako se ne varam, nekakva casa je u pitanju i secam se natpisa "Havana" ili tako nesto. Okej, tu je kao ta "Havana" nekakav detalj, ali to je sve. Nema price, nema necega sto ce privuci paznju, bar meni. Probaj da fotkas nesto konkretnije za pocetak, to je mozda i tezi zadatak, ali jbt., net je put svakakve literature. Ako vas mrzi da citate, pravac na neki od fotografski sajtova i samo gledajte fotke. 1x.com je odlican izbor. Gledajte kompoziciju i svetlo za pocetak. SVIMA, ALI SVIMA, preporucujem da bace pogled na Goshetove i Gligine fotke iz putopisa i ovde (u ovoj temi) koje kaci. Goshketove mozete videti kod njega na fejsu i flickr-u. Voleo bih jos neko da prokomentarise ovo sto napisah, da ne ispadnem kao nekakva nadzak baba, ali ovo je sve iz najbolje namere. Zatrpavate hardove sirovim fajlovima, koji su cesto smece. Milion puta mi se desavalo da u folderu gde su mi sirove fotke, od 600-700 fotografija, bude 10, 20 dobrih. A ostalo mahinalno prebacim sa kartice i to tu bleji dok ne izleti "Low disk space". Dakle, da se razumemo, ovo je DOBRONAMERNO! P. S. Ne mislim da su samo Goshke i Gliga dobri fotografi odavde. Oroku je sjajan, Shumi (ili kako vec bese nik), Olja sa njenim kucicima, fotografijama iz kuhinje i sa imanja... Ima jos, no da ne nabrajam sve, bacite pogled i na ovu temu od pocetka. I to sto ima najvise pluseva, ne znaci da je najbolje. Edit: Muljaza i Mostarca zaboravih, sjajne fotografije prirode! P. S. Mostarac je cini mi se na pocetku malo vise obradjivao fotke, nego sto ja volim, ali to je samo moje misljenje. :moto3: Zaboravih i Picasa (Misu) njegove fotografije su odlicne! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sugestija skroz na mestu, ali ja se ovde nagledah svakavih slika koje nemaju veze sa mozgom. Opet sa druge strane, nekad prosto nemaš šta specijalno zanimljivo da slikaš, ili to prosto nije za ovu temu. A baš da idem kroz grad sa aparatom oko vrata i da "lovim" ne ide ni to. Tako da, u pravu si ti skroz što se ovoga tiče, to ozbiljno mislim, ali "takvih" slika je ovde dosta pa nisam obratio baš preterano pažnju na to da li ima neki poseban smisao i poentu ili nema. Da dodam još nešto i neću više, nikada nisam kačio slike da bih dobijao pluseve. Ima druga tema za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sto je takvih fotografija ovde mnogo i to sto ti okacis takvu, nece te naciniti boljim fotografom niti ce unaprediti ovaj forum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemaju sve fotke svima isto značenje. A ti aparat u ruke pa nas iznenadi nekom lepotom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sa godinama sam postavio nove standarde. Bicikl i kros vozim do + 20 , motor do + 33 a preko te temperature sam na vodi. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 29, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam moju dragu 2008 u Amsterdamu.Nisam neki fotograf ali mi se ova bas svidja pa rekoh da podelim sa vama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Tačno sam se ismijao od srca kad sam fotografisao ovaj saobraćajni znak,a posebno imajući u vidu da je postavljen na ulazu u opštinu Jezero(RS/BiH) koja broji "glavom i bradom" 1316 stanvnika i gdje je poljoprivreda jedan od glavnih privrednih grana. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 29, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kornišove opaske skroz na mestu. postoji i tema kritičar pa možete fotke kačiti tamo da ljudi konstruktivno prokomentarišu pa tako se nešto i nauči. ovde reći nekome da mu fotka nije umetnička ili da je degutantna ili da nema veze s mozgom, je problematično jer je ovo pre svega moto forum a fotografija je sporedna tema. malo ljudi ima ovde koji se ozbiljno interesuje za fotografiju pa ta takav komentar ima smisao i svrhu. ima specijalizovanih foto foruma na kojima bi vam otpala i kosa i koža s glave kad bi tamo neke od fotki okačili na kritiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zato i ne kačimo tamo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jutro negde na moru 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Tačno sam se ismijao od srca kad sam fotografisao ovaj saobraćajni znak,a posebno imajući u vidu da je postavljen na ulazu u opštinu Jezero(RS/BiH) koja broji "glavom i bradom" 1316 stanvnika i gdje je poljoprivreda jedan od glavnih privrednih grana. Tako je kod nas u Republici Srpskoj, pogotovo policija, koja nije normalna, koja je puna iskompleksiranih, neškolovanih, primitivnih kretena, koji i sada žive i djeluju u nekim ružnim starim vremenima jednoumlja i represije, samo znaju za zabrane, kazne, batine itd. Merc u snježnoj idili. screen capture program 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan ... a 300 metara dalje od "zabrane" slijedeće iznenadjenje, parking za konjska kola ! Egzotično, nema šta ! I konje parkiraju, zar ne ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... ima specijalizovanih foto foruma na kojima bi vam otpala i kosa i koža s glave kad bi tamo neke od fotki okačili na kritiku. Tako se najbolje uci... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 30, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Iguasu vodopadi, granica Argentine i Brazila 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 30, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jeste, mišo. tako se najbolje uči. problem je jedino što je kod nas konstruktivna kritika jedan jaaako nedefinisan pojam, pa ljudi ne znaju šta je argumentovana analiza zasnovana na znanju i iskustvu a šta je istresanje ličnih frustracija, lečenje kompleksAsa i ono standardno srpsko omiljeno - prosto vređanje. onda iz te "kritike" ništa ne može da se nauči al ti se značajno s'ebe moral, želja i samopouzdanje. a to je valjda tim teoretičarima i cilj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 31, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Utekla guzica moja mala kada sam htela da ga fotkam...ali bas mi je zato draga fotka Sent from my Televizor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...