Alexa90 11582 Napisano Januar 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ću kad volim detalje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 15, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan fog.. by Aleksandar Šumi, on Flickr Svakodnevna magla u gradu.. Ko nece maglu moze da se proseta ili... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popodnevna dremka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna od mene. 400D na slici, Garfield iz Ralje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Januar 18, 2014 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si uzeo 400d? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si uzeo 400d? ipak kad sam uzeo aparat u ruke i krenuo da "pucam" skontao sam da je ovo za mene puna kapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Januar 18, 2014 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Super Sad samo redovno skljocaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Super Sad samo redovno skljocaj. evo danas sam shkljocao ekipu, bili do ralje da krivinarimo. al poshto tek pochinjem, fotke i nisu najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Januar 19, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 20, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Fog.. by Aleksandar Šumi, on Flickr Sunce se pojavljuje kroz maglu... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 20, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan hermane, gde si ovo slikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Januar 20, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ciao O`šonesiZ, slikah ovo elektricno vozilo u cetvrtak u poslovnom centru Milana. Koliko vidim po oznakama pripada opstini ali i Posta ima takve slicne. Meni je bila fascinantna ova doking stanica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Januar 21, 2014 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan nema sunca i onda pre kraj nas isto pocasti kratkim fenomenalnim pojavljivanjem.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 22, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan molim vas, nemojte kačiti fotke u temu fotografija dana ako ne želite da napišete par reči uz fotografiju. gde, s čim, s kim, zašto, .... ima li fotka smisao priču značaj. naziv, ako ništa drugo! .... taj rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Januar 23, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Prolece 2013, Lago d'Iseo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Biciklarenje danas. Van Gogh - suncokreti. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Miami skyline tako blizu a tako daleko prokleti pos'o 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 24, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Rijeka Zalomka, kod Nevesinja. screen capture windows 7 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 24, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Sarajeva....jutarnja kavica.Slikano sad. Edit:Sarajevska petnaestica....mmmmmmm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan @ninja 66 Ova slika me je oduševila! Mnogo je dobra Po meni, malo je pretjerao sa obradom neba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Negdje u Hercegovini. screen capture 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 25, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan podržavam primedbu za obradu neba. veliki je minus što ta obrada zahvata i vrhove "suncokreta"... to je trebalo s mnogo više pažnje i strpljenja odraditi. inače, fotka je odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Sarajeva....jutarnja kavica.Slikano sad. t=191003:20140124_121106.jpg] Edit:Sarajevska petnaestica....mmmmmmm Pa zar to nije "10-ka u pola s lukom" A da sam iskren i ja bi sad jednu vaku . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 25, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan aj da probam i ja p.s. svaka kritika je dobrodoshla! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Januar 25, 2014 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan podržavam primedbu za obradu neba. veliki je minus što ta obrada zahvata i vrhove "suncokreta"... to je trebalo s mnogo više pažnje i strpljenja odraditi. inače, fotka je odlična. vrhovi su takvi zbog toga sto su izlozeni vremenskim (ne)prilikama. Potamneli su od vlage, pa sunca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...