Nikola-Pera 207 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se i kod mene ovih dana,pekla se rakija,drva....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Septembar 30, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu rakiju,i kod mene je aktivno... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 1, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Moj današnji učinak je znatno skromniji od vašeg, ali hajd' da dam doprinos današnjoj temi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 1, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nekad je bio potreban vek da nešto postane antikvitet. danas je za to dovoljno par decenija. vreme se ubrzalo i stvari se menjaju svakodnevno. uz kuću smo dobili i par predmeta sentimentalne vrednosti koji pokreću maštu i bude uspomene. predmeti koji svojom pojavom rekreiraju atmosferu toplog doma, brojne porodice, srećnog detinjstva..... čekala je ova petrolejka u garaži preko godinu dana da joj se posveti pažnja i plamenom vrati u život. sada je tu i divna je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Octobar 1, 2013 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika oblaka Ja sam samo tako nazvao fotografiju. Pogodilo se da se lepo stopila niska oblacnost i/ili magla i para (da ne kazem dim) iz fabrike. U pitanju je drvna industrija "Spik" Moja kuca je daleko jedan kilometar i prasine od iverja ima koliko hoces. Veliki problem sa tim imaju ljudi koji zive preko puta, ali to godinama stoji tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 1, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan divna fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 1, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zalazak sunca.. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Octobar 1, 2013 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan oce popadaju zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 1, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sestra diplomirala, pa da se nazdravi Ja naravno zaduzen za fotografisanje IMG_9096 by Slobodan Gosic, on Flickr 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 2, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan suše se orasi, kuva se čaj od šipka ubranog tu pored kuće, miriše luč, rominja kišica k'o iz atomizera, mir i tišina.... i milina. najdraže mi je ovo godišnje doba. ... za zaslađivanje čaja spremljen koncentrat od meda i zelenih oraščića. nisu zeleni završili u rakiještini, ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 3, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan ova buba mara je došla da me poseti i da mi pravi društvo na poligonu. Volim dane kada učenici voze kako treba pa ne moram da ih pazim svaki sekund nego imam vremena i za buba maru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 3, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan jedna kap moze pokrenuti talas Nijo castle, Kjoto, Japan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 3, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno od bezbroj ribarskih sela koje sam posetio na poslednjem putovanju po Evropi. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Bill Gates - "I choose a lazy person to do a hard job. Because a lazy person will find an easy way to do it."ručni cirkular ušrafljen naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Octobar 4, 2013 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ideju. Ja sam to resio tako sto sam calu, koji je sad u penziji, dao veliki cirkular. Nit mu sta dodajem, niti sklanjam. Ima vremena sve sam da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 4, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ideju. Ja sam to resio tako sto sam calu, koji je sad u penziji, dao veliki cirkular. Nit mu sta dodajem, niti sklanjam. Ima vremena sve sam da radi Ovde bi i Bil Gates imao sta da nauci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 4, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Deca iz Sopotskog vrtica krenula na priredbu u Centar za kulturu. Slikano telefonom,mozda nije neki kvalitet ali su deca genijalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 4, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nije od danas al ja slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 4, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Malo blejao pored reke.. (Reka Rzav) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 5, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije od danas al ja slikao. Ovo je za smjesne slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 5, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nije od danas al ja slikao. Ovo je za smjesne slike. prebacichemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Octobar 5, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan iskoristili suncan dan da se provozamo i da nesto skuvamo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 5, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan da nije malo feferončica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 6, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kako onda priroda dosadna? pa gledaj ti taj dizajn! dok ne odluči da ti se da, ne mož' mu prići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nebo-more Etretat Francuska 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...