СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 22, 2023 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Монблан у даљини. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 3 nedelje sam se opet provozala, konačno me prehlada pustila na miru. Prijatnih 10°C, malo sam se smrzla, ali stigla kući srećna kao malo dete. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Januar 23, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Alexandra995 je napisao: Posle 3 nedelje sam se opet provozala, konačno me prehlada pustila na miru. Prijatnih 10°C, malo sam se smrzla, ali stigla kući srećna kao malo dete. Ti i jesi malo dete. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Zima u planini. Surova a lepa, pa kako da je ne volim 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 350 Napisano Januar 28, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan skutertom kroz Tajland... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Februar 4, 2023 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/22/2023 at 4:45 PM, СајберГастарбајтер said: Монблан у даљини. Bio sam u to vreme sa druge strane Monte Bianco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Aj što sam uslikao, nego sam i napravio. Izvolte. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod kulinarskih carolija;) Poslastica morbidnog izgleda ali sjajnog ukusa... VESTICIJI PRSTI. Made by me;) 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 350 Napisano Februar 6, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan nema posle, nisam te video! pataJa... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan jos ako ukljuci na blinkanje...epi napad zagarantovan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Februar 6, 2023 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan jos ako ukljuci na blinkanje...epi napad zagarantovan:staa3:I sa priznanjem krivice umanjena kazna. Mene karali ....jedva sam se izvukao Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @KILEbgdaj recept Na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 7, 2023 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Opa karburator Stromberg 175 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 7, 2023 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.howacarworks.com/fuel-systems/adjusting-a-stromberg-carburettor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Februar 7, 2023 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Auto moje mladosti Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1745 Napisano Februar 8, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš dana, više noći ... ZTF 2022 expl by Sasa Rajkovic, on Flickr Ako postoji još neko ko ne zna, već neko vreme nam je u poseti kometa ZTF2022, pa ko želi, još uvek mož' da se potrudi da je vidi jer je konačno malo izvedrilo ... il' da sačeka 50ak hiljada godina, pa kad dođe sledeći put 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozimo se, samo poziramo. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 9, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, RaS je napisao: Nije baš dana, više noći ... ZTF 2022 expl by Sasa Rajkovic, on Flickr Ako postoji još neko ko ne zna, već neko vreme nam je u poseti kometa ZTF2022, pa ko želi, još uvek mož' da se potrudi da je vidi jer je konačno malo izvedrilo ... il' da sačeka 50ak hiljada godina, pa kad dođe sledeći put Ja cu ipak sacekat i da je pogledam sljedeci put. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Visibaba, visim i ja oko motora, mnogo bre hladno! Mogu samo da ga gledam. Nego 'ajde da vidimo i tih 16°C što su najavili za subotu. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Februar 15, 2023 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Zima, u svom najlepšem ruhu 37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jim Goose 39 Napisano Februar 16, 2023 U prolazu, 50 postova Lokacija: Brescia,Italy Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Februar 16, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan .Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...