maski 1033 Napisano Decembar 26, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ova fotka je snimljena onomad za vreme bombardovanja. kako se oglasi sirena i svi zbrišu s ulice, ko u sklonište ko u kuću, moj sin i ja krenemo na kej u šetnju... dve i po godine je imao ....pre tri dana taj mali sin me vodio u "samo pivo" na edukaciju. da mi objasni da nema razloga da mrzim sva piva samo zato što su industrijska piva sranje.... onda smo gledali star wars u ušću.... i smejali se onom picopevcu u crnom plaštu .... i tako.za neke trenutke vredi živeti duuugo duuugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17014 Napisano Decembar 26, 2015 Integrisan, 8303 postova Prijavi odgovor kao problematičan + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 26, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Maski + !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Decembar 26, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pili smo neka piva strana... nekih malih nezavisnih pivara ... neka sa egzotičnim imenima i ćilibar bojama.... i pričali o svašta nešto .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Maski ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 27, 2015 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Jedna za bocu_bastarda Oto nam je danas napunio 4 meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јутрос 9:15, сликано телефоном, не замерите на квалитет 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 27, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jedna za bocu_bastarda Oto nam je danas napunio 4 meseca Propratni tekst mi je lepši od fotografije (Oto je za svoju rasu prelep) Nabaviće i Laconac jednog uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 27, 2015 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan a inace su ovu rasu defektni englezi u 19 veku koristili za borbe sa bikovima i medvedima,kao i za borbe pasa. edit: prepucavanje brišem. s ljubavlju. maski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Decembar 27, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kupila sam si poklon za novu godinu. planiram da sedim duuugo duuugo ..... može i da me izmasira i u sanak da me uljuljka kad je oborim u horizontalu. a ovaj iza, on je moralna podrška ... ne mož' samo od para da se živi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja posaljem sliku svoje "barabe", kad ste se dotakli pasa, moj je stafordski terijer, 3 godine star, mazen, pazen i razmažen Sent from my SM-G920F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan cedo izvini da ne zivis slucajno preko puta decijeg dispanzera? da ne bude offtopic... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Decembar 28, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Juče na izletu do Uloga, preko prekrasne visoravni Morine. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Decembar 28, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ova Markova fotografija je zasluzila da bude proglasena za fotografiju godine. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Decembar 28, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan slažem se u potpunosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 28, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lisabon jutrom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan cedo izvini da ne zivis slucajno preko puta decijeg dispanzera? da ne bude offtopic... Nisam, kod Ratko Mitrović škole sam Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaam dobro dobro mislio sam da si ti kod dispanzera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Visoravan Morine, između Nevesinja i Uloga. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Vrutci, okolina Užica... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 29, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 29.12. 2015. godine... pripreme za doček nove godine...Jug Portugala, danas, dan za ležanje na plaži... divan osjećaj... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Decembar 30, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro iz Hercegovine. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Decembar 30, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan al' si ih napakovao, svaka čast ! od mene evo jedna fotka iz jedne šetnjice, al' pre pet godinica odlepršao mi aparat pa prebirem po arhivi ... wylie's baths-9232 by Sasa Rajkovic, on Flickr na slici je plimski bazen, wylie's baths, pored plaže Coogee, verovatno najlepši u Sidneju. Plivaš u bazenu, a oko tebe plivaju ribe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna po magliedit: ostale fotke pogledajte ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21397-priroda-i-njene-lepote/?p=1803413 ... maski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Negdje u Hercegovini. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...