SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nedeljno prisecanja na Luksemburg. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 19, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hercegovina pictures upload 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Novembar 19, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @darosavac : Jel si radio masinu ili samo izgled ? I jedan savet : Skloni tu golf 3-ku samo kvari sliku , a i batara je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 19, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja vide skodu felacio,al trojku..niigde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Novembar 19, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo limarija,motor je inace fiatov.. a ono je skoda felicija,isto prvi vlasnik Evo ga odpozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Moje slike,mojih reptila Zadnja slika mi je omiljena jer sam iskoristio trenutak kada mi je u kadar upao vilin konjic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Novembar 19, 2013 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan "When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it." ..by Henry Ford Lokacija: TAV Istanbul Ataturk Airport 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Novembar 19, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan ja vide skodu felacio,al trojku..niigde Zeznuo sam se , nisam lepo pogledao . Mada nisam mnogo pogresio , ona ima motor Golf 3-ke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesen u Amsterdamu. IMG_3157 by Draza84, on Flickr 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 22, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan i ova nas je godina počastila divnom jeseni. menjam tri leta za jednu ovakvu jesen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Novembar 22, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesen u Italiji: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Novembar 22, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zalazak sunca juce na obroncima Fruske Gore. Odavno nisam video atraktivnije nebo. Ovde se naravno vidi samo manji deo. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Novembar 23, 2013 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi zima.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 24, 2013 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakve obrade, uslikana mobitelom prije par sati na brzaka iz auta. Naime radi se o planini Borja (BiH-RS) preko koje cesto idem ali ova situacija kada je ispred skoro dan a iza potpuni mrak (ne vidi se na slici) se rijetko desava + car svemu tome daje magla koja je u podnozju planine ali se vidi samo usput u nekim uglovima posto drveca ima puno, ma sve u svemu velicanstven prizor (steta sto nemam dobar fotkic ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 24, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mogu da zamislim kako je divna scena. probala sam malo da izvučem ovaj tamni donje deo fotke u fotošopu ali ima mnogo šuma. senzor na mobilnom ne može da pokrije ovakav raspon svetla. čak i sa dobrim fotoaparatom ne verujem da bi ovu scenu mogao verno da prikažeš slikajući iz automobila u pokretu. ovo zahteva malo studiozniji pristup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 25, 2013 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, najljepse bi bilo uraditi 360° fotografiju da bi se docarao taj trenutak posto je dosta bitan prizor i iza mada to je vec malo komplikovanije pa moze proci i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pred sneg, tomanjska planina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 27, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan prvi sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Novembar 27, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je,pocelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 27, 2013 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Novembar 27, 2013 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Smanji malo sliku. Ova bi mogla da se vidi mozda na bioskopskom platnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 27, 2013 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Smanji malo sliku. Ova bi mogla da se vidi mozda na bioskopskom platnu Rado kad bih znao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Novembar 27, 2013 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11244-kako-postavljati-fotografije-na-forum/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 28, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Fotkano juče mobilnim SE.. kao da je malo poranio sneg..lišće nije stiglo da opadne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Rijeka Zalomka kod Nevesinja. how to do a screenshot on a pc 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...