mootoograf 360 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Aprilia Mana 850,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično ovo izgleda,malo oku smeta ovaj šum,ali možda je on posledica smanjene rezolucije za web.inače sviđa mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično ovo izgleda,malo oku smeta ovaj šum,ali možda je on posledica smanjene rezolucije za web.inače sviđa mi se. linkujem sa FB a on ima običaj da rekompresuje fotografije i degradira kvalitet.... Edit: Evo druge, direknto uploadovane ovde, iste rezolucije ali bez FB rekompresovanja... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Aprilia Mana 850,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ova...svaka čast. Imam puno posla što se tiče komercijalne(čitaj:naplative)fotografije,tako da sam se uželeo ovakvih igrarija za svoju dušu. Samo tako nastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Decembar 20, 2012 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nailazak pescane oluje,Al Abnar provincija-Irak... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Decembar 20, 2012 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hard rock caffe - Kuwait city Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Druže,u ovoj temi postavljamo po jednu fotografiju dnevno (tebi interesantnu fotografiju sa kratkim opisom iste). Ajd´ pošto si novi, oprošteno je, ali da znaš ubuduće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ^^Oluja je odlicna! Smak sveta dolaziiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ova...svaka čast. Imam puno posla što se tiče komercijalne(čitaj:naplative)fotografije,tako da sam se uželeo ovakvih igrarija za svoju dušu. Samo tako nastavi. Komercijalna fotografija UVEK i slovima UVEK ima prednost u odnosu na igrarije Nisam uzeo bio aparat danima u ruke pa se zaželeo kreativnog rada... da sam imao šta da slikam i naplatim, ne bih dimio po kući.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Decembar 20, 2012 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Druže,u ovoj temi postavljamo po jednu fotografiju dnevno (tebi interesantnu fotografiju sa kratkim opisom iste). Ajd´ pošto si novi, oprošteno je, ali da znaš ubuduće. Nisam znao,reko' aj nesto nesvakidasnje... Ali obecajem necu da stavljam nove sledeca tri dana,pa smo kvit Imam jos takih od pescanih oluja po Iraku,a i ponesto od posledica bombi u US bazama od pre nekoliko godina,pa cu stavim,za tri dana,da se iskupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan @zorebre Nemoj pogrešno shvatiti, ja to iz najbolje namere. Volim da pogledam dobru fotografiju više nego išta, ali postavljač teme je tako odredio pravila... Moraću malo da izađem da fotkam, ulenjio sam se skroz.Evo neka od pre jedno mesec dana... Kanal DTD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Decembar 21, 2012 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao,reko' aj nesto nesvakidasnje... Ali obecajem necu da stavljam nove sledeca tri dana,pa smo kvit Imam jos takih od pescanih oluja po Iraku,a i ponesto od posledica bombi u US bazama od pre nekoliko godina,pa cu stavim,za tri dana,da se iskupim Opusteno, nije nista toliko strasno. Mene zanima da li su to tvoje fotografije? Da li radis neki reporterski posao ili si se slucajno nasao tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Decembar 21, 2012 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno, nije nista toliko strasno. Mene zanima da li su to tvoje fotografije? Da li radis neki reporterski posao ili si se slucajno nasao tamo? Ma naravno da ne shvatam ozbiljno,i ja sam se salio.Slike su moje,slikane po raznim vojnim bazama u Iraku.Radio sam tamo nekoliko godina,za kompaniju koja je logistika US vojske u smislu gradnje, odrzavanja transporta i slicno. Iskljucivo unutar baza,osim ljudi koji su vozili konvoje robe. Evo jedna manja baza par dana nakon napada spolja.Pa ako vam je interesantno,ima toga jos,cu stavljam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 21, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je interesantno! Postavljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 21, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna moja,sad je sklepah..sa EP za djevojke,slikano mobom,pa spojeno u panoramu i malo efekata ubaceno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan U slučaju da slika nestane (URL adrese slika sa FB su promenljive) kliknuti na link ispod, ne treba vam nalog. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4704226518890&l=08dda84778 I ne zamerite što je loš kvalitet, slika je napravljena telefonom starim 7+ godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Decembar 21, 2012 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je interesantno! Postavljaj Vise slika u temi Munje : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/30425-munje/page__st__20__gopid__1416816#entry1416816 da ne opterecujem temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 23, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Samookidac je...ali fotka je svakako made by Nensy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 23, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Tuning Styling Show u Bgdu. Mnogo seljane, mnogo kicerice, ali vredelo je otici zbog par automobila i naravno par devojaka Tuning Styling Show Belgrade 2012 by Slobodan Gosic, on Flickr Vise fotki na: http://www.flickr.com/photos/goshke/ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4716298719557.170635.1657147460&type=1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Decembar 24, 2012 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samookidac je...ali fotka je svakako made by Nensy Ove dve u sredini, jesu li to Natasa i Ceca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 24, 2012 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ispred Bajine Bašte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Decembar 24, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan leto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Decembar 24, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Decembar 24, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Decembar 24, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kočo, jedna fotka dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Decembar 24, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Vredna radnica Kinesko-Japanskog restorana sprema poveću porudžbinu. Puente Hils, Kalifornija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...