Jump to content

Moto Zajednica

Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Aprilia Mana 850,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6

Odlično ovo izgleda,malo oku smeta ovaj šum,ali možda je on posledica smanjene rezolucije za web.inače sviđa mi se.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Odlično ovo izgleda,malo oku smeta ovaj šum,ali možda je on posledica smanjene rezolucije za web.inače sviđa mi se.

linkujem sa FB a on ima običaj da rekompresuje fotografije i degradira kvalitet....

Edit:

Evo druge, direknto uploadovane ovde, iste rezolucije ali bez FB rekompresovanja...

post-771-0-60792600-1355951500_thumb.jpg:

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Aprilia Mana 850,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6

Odlična ova...svaka čast.

Imam puno posla što se tiče komercijalne(čitaj:naplative)fotografije,tako da sam se uželeo ovakvih igrarija za svoju dušu.

Samo tako nastavi.

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

Druže,u ovoj temi postavljamo po jednu fotografiju dnevno (tebi interesantnu fotografiju sa kratkim opisom iste). Ajd´ pošto si novi, oprošteno je, ali da znaš ubuduće.0takoje.gif

• Podržavam 1

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Odlična ova...svaka čast.

Imam puno posla što se tiče komercijalne(čitaj:naplative)fotografije,tako da sam se uželeo ovakvih igrarija za svoju dušu.

Samo tako nastavi.

Komercijalna fotografija UVEK i slovima UVEK ima prednost u odnosu na igrarije :) Nisam uzeo bio aparat danima u ruke pa se zaželeo kreativnog rada... da sam imao šta da slikam i naplatim, ne bih dimio po kući....

• stranac, 138 postova
  • Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50

Druže,u ovoj temi postavljamo po jednu fotografiju dnevno (tebi interesantnu fotografiju sa kratkim opisom iste). Ajd´ pošto si novi, oprošteno je, ali da znaš ubuduće.0takoje.gif

Nisam znao,reko' aj nesto nesvakidasnje... Ali obecajem necu da stavljam nove sledeca tri dana,pa smo kvit :zdravo: Imam jos takih od pescanih oluja po Iraku,a i ponesto od posledica bombi u US bazama od pre nekoliko godina,pa cu stavim,za tri dana,da se iskupim :takoje:

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

@zorebre

Nemoj pogrešno shvatiti, ja to iz najbolje namere. :) Volim da pogledam dobru fotografiju više nego išta, ali postavljač teme je tako odredio pravila...

Moraću malo da izađem da fotkam, ulenjio sam se skroz.Evo neka od pre jedno mesec dana...

DSCN0983800x600_zpsad091890.jpg

Kanal DTD

• Podržavam 1

• Skuteras, 3717 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Nisam znao,reko' aj nesto nesvakidasnje... Ali obecajem necu da stavljam nove sledeca tri dana,pa smo kvit :zdravo: Imam jos takih od pescanih oluja po Iraku,a i ponesto od posledica bombi u US bazama od pre nekoliko godina,pa cu stavim,za tri dana,da se iskupim :takoje:

Opusteno, nije nista toliko strasno.

Mene zanima da li su to tvoje fotografije? Da li radis neki reporterski posao ili si se slucajno nasao tamo?

• stranac, 138 postova
  • Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50

Opusteno, nije nista toliko strasno.

Mene zanima da li su to tvoje fotografije? Da li radis neki reporterski posao ili si se slucajno nasao tamo?

Ma naravno da ne shvatam ozbiljno,i ja sam se salio.Slike su moje,slikane po raznim vojnim bazama u Iraku.Radio sam tamo nekoliko godina,za kompaniju koja je logistika US vojske u smislu gradnje, odrzavanja transporta i slicno. Iskljucivo unutar baza,osim ljudi koji su vozili konvoje robe.

Evo jedna manja baza par dana nakon napada spolja.Pa ako vam je interesantno,ima toga jos,cu stavljam.

post-21258-0-92626000-1356107473_thumb.jpg

• Podržavam 3

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

560757_4704226518890_280881368_n.jpg

U slučaju da slika nestane (URL adrese slika sa FB su promenljive) kliknuti na link ispod, ne treba vam nalog.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4704226518890&l=08dda84778

I ne zamerite što je loš kvalitet, slika je napravljena telefonom starim 7+ godina :D

• Podržavam 2

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Tuning Styling Show u Bgdu. Mnogo seljane, mnogo kicerice, ali vredelo je otici zbog par automobila i naravno par devojaka :D

8301314336_572ac7c235_c.jpg

Tuning Styling Show Belgrade 2012 by Slobodan Gosic, on Flickr

Vise fotki na:

http://www.flickr.com/photos/goshke/

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4716298719557.170635.1657147460&type=1

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja