sstruja 115 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sstruja ima i vremeplov pored nasviranog foto aparata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 10, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Sstruja ima i vremeplov pored nasviranog foto aparata! Back to the future Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Izgleda kao 3D render Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 10, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Izgleda kao 3D render Nije render, fotografija je... samo mi je sada krivo što nisam "obrisao" ove cigle koje drže dinosauruse iz kadra... možda je obradim i postavim neku džunglu za pozadinu ukoliko budem imao vremena i volje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije render Dobra ideja Crkva Svetog Marka Crkva Svetog Marka by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 11, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Crkva Sv. Save San Gabrijel, Kalifornija 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 11, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan IMG_3449 by Slobodan Gosic, on Flickr 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 12, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Wales, bajkerski vikend u Cambrian Mountains - May, 2012 - A470 planinarski put izmedju Mallwyd & Dolgellau ....mini pauza i Iphone 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 12, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan ...i jos jedna Iphone "fotka prirode" iz Wales. Uskoro ce biti i nesto sa SLR fotoaparata .... da ne kvarim prosijek BJB foto-profesionalcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Čemu toliki watermark preko cele slike, pa neće neko od nas da se obogati na njoj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 12, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zamjeri, bilo je kasno kada sam ih prebacivala pa je tako ispalo - sljedeci put nece...a ukoliko nesto i zaradis, javi pa da proslavimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Novembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6011 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Phantom UK: Uvodni post postavljača teme, citat dela posta: "U ovoj temi bih voleo da postavljamo fotke na kojima smo uslikali nešto interesantno, a za šta ne postoje druge teme. Da ne bi preterivali, neka se svako ograniči na maksimalno jednu fotografiju dnevno." Red je da se pridržavamo pravila teme koje je postavio autor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 12, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Mea culpa & hvala (na javnom upozorenju). Uvijek sam bila najgora medju djecom pa ocito i sada medju ostalim, neprimjecenim "photo-duplicate" krivcima. @Phantom UK: Uvodni post postavljača teme, citat dela posta: "U ovoj temi bih voleo da postavljamo fotke na kojima smo uslikali nešto interesantno, a za šta ne postoje druge teme. Da ne bi preterivali, neka se svako ograniči na maksimalno jednu fotografiju dnevno." Red je da se pridržavamo pravila teme koje je postavio autor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Parovi ... by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 12, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kristin Južna Dakota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Haha, nas trojica (struja, motoholic i ja) svaki dan po fotku, dosadismo ljudima Izgleda da niko vise ne prati redovno ovaj podforum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 12, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pratim I divim se vashim fotkama (uglavnom - ovo je da se ne bi uobrazili ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Haha, nas trojica (struja, motoholic i ja) svaki dan po fotku, dosadismo ljudima Izgleda da niko vise ne prati redovno ovaj podforum evo, i ja pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 12, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkerski vikend u Belgiji, 2012 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo i uzivamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 12, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan i ja pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To volim da cujem Ajde sad svi po fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 13, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja temu, nemam foto aparat trenutno (ranije, kad sam imao aparat, znao sam da ostavim telefon i novčanik kod kuće al' aparat je uvek bio pri ruci), sad se osećam k'o osakaćen Možda bude nešto do proleća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...