Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 26, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje Pasuljijade u Velikom Gradistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Avgust 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan MSC njuške danas na Rtnju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pošto kiše kod nas nema vec godinu i po i malo više oni kod mene imaju bazen. aj micite se, skacemo na kljun. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli neki kišobrančići pa sam se igrao malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Autoportret Autoportret by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovi paukovi imaju po 6 ociju ili se to meni cini? Uglavnom imaju po 8 očiju, poneki ima 6... Ovaj ima 8, evo krupnijeg kadra (Mina izvini!) Jedno pitanje za tebe,jer vidim da imas tarantulu.Imam grammostola pulchripes vec oko godinu ipo...jako sporo raste uzeo sam je kao malu sad je oko 3 cm. Hranim je larvama tenebrije. Da li postoji neka hrana od koje ce brze napredovati??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 29, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za tebe,jer vidim da imas tarantulu.Imam grammostola pulchripes vec oko godinu ipo...jako sporo raste uzeo sam je kao malu sad je oko 3 cm. Hranim je larvama tenebrije. Da li postoji neka hrana od koje ce brze napredovati??? Nije ovo tarantula već neki manji (nije baš ni mali), divlji pauk koga sam uhvatio u garaži, koga sam držao u kući dok je trajalo fotografisanje, posle toga je "izbačen" iz kuće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Autoportret Autoportret by Slobodan Gosic, on Flickr Davitelj protiv davitelja Iz perspektive davljenog davitelja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ubo' si pentu Jos jedna u seriji "Pogled sa mog prozora" Krupanj, Serbia by Slobodan Gosic, on Flickr 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 29, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al imas prozor... top lokacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 30, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ^Vala jest' Verni cuvar Mali by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo primera: Ova dvojica izgledaju kao da su zalepljeni na fotografiju, kao da su se slikali ispred nerkog postera. Nema dubine zbog toga je bas i zanimljiva kao da je hroma ki izanjih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 1, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Može fotografija dana i noći za fotografiju dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Septembar 1, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 1, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Super Trebao si napraviti transparentni prelaz izmedju dana i noci, mozda bi bilo zanimljivije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 1, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja Jeste ali priznajem da nije moja... video sam fotografiju nekog trga u Nju Jorku i probao da je repliciram, međutim, ne živim u tako urbanoj sredini pa mi je ovo jedini motiv koji je i noću živahan kao i danju (koliko-toliko)... Preko dana sam slikao sa ograde mosta i zabeležio kredom gde mi je bio aparat, uveče sam ga postavio na isto mesto i omašio za samo 10-ak piksela gore-dole i 5-6 piksela levo desno... Ostatak je maskiranje u PSu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Septembar 1, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan sstruja super slika + i kamioni. PS. Lud sam za kamionima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 1, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 1, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Super Trebao si napraviti transparentni prelaz izmedju dana i noci, mozda bi bilo zanimljivije Mislim da bi slika bila bolja kada bi se videle lampe na prvoj banderi, ovako mi deluje više kao linija razgraničavanja nego bandera, čak i meni koji znam da je bandera i koju sam namerno stavio u sredinu kadra kako bih ga podelio... Biće bolje drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 2, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prosetah danas malo do Batajnice (doduse malo vise sam prosetao, organizacija nula, moralo je da se ide peske od centra do aerodroma, nekih 7-8km) Drago mi je da su nasi piloti pokazali sta znaju, iako imamo krs avione Aeromiting, Serbia 2012 by Slobodan Gosic, on Flickr Nas pilot, Miodrag Ristic Aeromiting, Serbia 2012 by Slobodan Gosic, on Flickr Edit. Morao sam 2 fotke da stavim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Tatina ćerka, kad poraste hoće da bude fotograf i da slika mesec kao njen tata, za sada mi samo pozira kada je raspoložena i igra se Iksusom 40... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 4, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Kanade 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 4, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Usamljenost by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Moja malenkost - voznja od pre 2 dana, Avala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 7, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hello! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...