PrestigeHD1200 60 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ribica je shpar/shparich. shpar riba je očada a dalmatinci je zovu i ušata, ŠPARIĆ joj je slican ali samo kontinentalci mogu napraviti grešku da ga poistovjete sa očadom. Špar je kraci širi i špicastiji kod glave a i crna mrlja na repu mu je slabije crne nijanse. ZDRAVO. http://www.google.hr/search?hl=hr&cp=5&gs_id=h&xhr=t&q=o%C4%8Dada&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1431&bih=873&wrapid=tljp134503592623408&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=nZ4rUKjCJI3zsgbHhICICQ na onom forumu di si preuzeo špara su dvije razlicite ribe gornja je špar a donja je baraj a budali koja je pisala to je ista riba. razlika u cjeni po kili je 100 kuna u korist baraja koji spada u sam vrh kvalitete. cak je napisao da se špar naziva i baraj - lud covjek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 15, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan PrestizU jel ono tvoj camcic? Pershing cini mi se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 15, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan riba je očada a dalmatinci je zovu i ušata, ŠPARIĆ joj je slican ali samo kontinentalci mogu napraviti grešku da ga poistovjete sa očadom. Špar je kraci širi i špicastiji kod glave a i crna mrlja na repu mu je slabije crne nijanse. ZDRAVO. http://www.google.hr/search?hl=hr&cp=5&gs_id=h&xhr=t&q=o%C4%8Dada&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1431&bih=873&wrapid=tljp134503592623408&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=nZ4rUKjCJI3zsgbHhICICQ na onom forumu di si preuzeo špara su dvije razlicite ribe gornja je špar a donja je baraj a budali koja je pisala to je ista riba. razlika u cjeni po kili je 100 kuna u korist baraja koji spada u sam vrh kvalitete. cak je napisao da se špar naziva i baraj - lud covjek. au brate shta se vredjash? i nisam kontinentalac. vishe sam zhiveo na moru nego u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan au brate shta se vredjash? i nisam kontinentalac. vishe sam zhiveo na moru nego u Beogradu ma nema vređanja, samo sam htio biti jasan jer sam očada pojeo barem tonu. ajde da ne prljamo temu sa ribama, važi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan PrestizU jel ono tvoj camcic? Pershing cini mi se? Nazalost, nije moj. :'( Nije Pershing nego Sunseeker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 16, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Joj.... :ooo: mmmmmmmmmmmmmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoćna žurka i malo igranja sa dugom ekspozicijom i duplim blicem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 16, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto si morao da tuces direkt u glavu blic Ja cesto kad slikam drustvo u gradu prebacim na prioritet zatvaraca, namestim na 0.8, 1s ili cak i 2s, blic na rear curtain, malo veci iso 400-800 i samo cepam, fotke budu bas zanimljive Mada zavisi i kako je klub osvetnjen Jedino me kocio pop-up blic, koji je blago receno sranje. Sad sam kupio eksterni, pa jedva cekam da ga testiram na nekoj zurki Evo primer sa pop-up blicem Sa pravim blicem to izgleda mnogo, mnogo bolje Party by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš na otvorenom da ne cepaš blic u čelo... dok se bounsuje od meseca, ljudi odavno otišli Klubovi su MNOGO bolji za takve efekte na fotografijama, odbija se svetlo, bolja je sama rasveta koja i pravi takve efekte. Evo primera: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 16, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i kazem Ja cu probati da napravim neki difuzer za te situacije Ili da gupim gary fong Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mada, kada malo bolje pogledam fotografiju, ovde je stroboskop u pozadini odradio svoj deo posla To me podseti da imam stari SB24, koji ima opciju uzastopnog "pucanja", i po 7-8 u nizu čini mi se... To bi bilo interesantno za beleženje pokreta (igranje mase) po klubovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa krstarenja Dunavom od pre par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan odlicna slika! Dunav,camac,zalazak.....eeeeeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Avgust 18, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bata je juče zamenio svoj ''orion'' pa je odmah slao slike da se pohvali seki (outfit je samo za fotku inače ne vozi u pidžami ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 18, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Napravljena na istom krstarenju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1933 Napisano Avgust 18, 2012 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo primera: Ova dvojica izgledaju kao da su zalepljeni na fotografiju, kao da su se slikali ispred nerkog postera. Nema dubine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 18, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Smanji malo jacinu blica, za trecinu blende ili malo vise, a produzi ekspoziciju, mislim da ce to da ujednaci osobe sa pozadinom. Ja tako uvek radim i daje rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 19, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Autoportret opet! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova dvojica izgledaju kao da su zalepljeni na fotografiju, kao da su se slikali ispred nerkog postera. Nema dubine Slazem se. Smanji malo jacinu blica, za trecinu blende ili malo vise, a produzi ekspoziciju, mislim da ce to da ujednaci osobe sa pozadinom. Ja tako uvek radim i daje rezultate Nije stvar dubine ili blica, ova dvojica su eksponirana blicem i eksponirani su dobro, ali je blic podešen na slow rear, odnosno zatvarač je bio otvoren duže vremena a zadnji plan je eksponiran stroboskopom koji je deo rasvete diskoteke... Efekat je interesantan baš zbog toga što nisu slikani ispred postera več ispred pune diskoteke... Naručioci posla su hteli "slike sa efektima" i to su i dobili... Odnosno, hteli su dinamične fotografije na kojima se vidi pokret, da je atmosfera živa, vesela itd... Ima još načina da se na fotografiju prenesa dinamična atmosfera (zumiranje, prekadriranje, rotiranje i slično tokom ekspozicije)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Avgust 19, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan "Nisam ja, zeka je..." 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 19, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha gliga, macak je zmaj IMG_0400 by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...