Jump to content

Moto Zajednica

Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

Recommended Posts

• Advanced Member, 1974 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

2012-07-09005.jpg

Zavrsene pripreme za putovanje. 15-ak dana, Bosna, Crna Gora, Srbija, solo, kampovanje. Trudio sam se da bude sto vise vanasfaltnih deonica a asfalt koji nije mogao da se izbegne je uglavnom na lokalnim putevima 1moto3.gif Polazak sutra.

EDIT: mozda bude i poneka fotka kad' se vratim, nosim tehniku :P

• Podržavam 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

i-4JDxPqk-M.jpg

Beograd, savezna država Montana.

Grad je osnovan krajem 19-og veka, a ime je dobio kao znak zahvalnosti Srpskim investitorima koji su finansirali izgradnju dela železnice kroz Montanu.

• Podržavam 8

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Moje selo Lipenovic, kod Krupnja, Radjevina- zapadna Srbija :) Raj za ljubitelje lepih seoskih predela, ali i za nas endurase :)

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Vasar u Dobrom potoku, Petrovdan :) Ove godine bilo malo ljudi, kriza :/ Inace Dobri potok je udaljen oko 3 km od centra grada, tu je mala crkva i jos dosta zanimljivih objekata, lepo je obici kad nema naroda :) Inace, svako godine na Petrovdan se odrzava vasar i igra se kolo za dukat :) Moze da igra ko god hoce, a pobednik dobije dukat :)

7561461498_00bc6bc297_b.jpg

Vasar by Slobodan Gosic, on Flickr

• Podržavam 3

Ovo je moja lična fotografija godine... Ponosan sam što radim u ovoj školi...

i-qXrMx7t-M.jpg

Kurs za početnike... U crno-beloj majci i sa naočarama je moj kolega instruktor Erik koji objašnjava sledeću vežbu. Momak levo pored njega koji gerstikulira je prevodilac za gluvo-neme. Naša škola ima najpre moralnu, pa onda zakonsku, obavezu da osobama sa hendikepom omogući (koliko je u našoj moći) da završe naš kurs. U ovom slučaju to je značilo unajmljivanje dvoje prevodilaca (momak levo i žena Crnkinja u pozadini) za gluvo-nemu devojku u roze jakni koja je želela da nauči da vozi motor. Bila je jedan od najboljih polaznika kursa ovog meseca, i položila je testove vožnje sa nadprosečnim ocenama.

Joki, neka te Gospod čuva dok voziš motor u svom nečujnom svetu.

Moto škola Arojo

Volnat, Kalifornija

(Joki na motoru: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9239-tvoja-omiljena-moto-slika/page__view__findpost__p__1337805)

• Podržavam 11

• Zainteresovan, 594 postova
  • Motocikl: ADV T☆34

@motoholic

Toliko velikodušno, da nemam srca da stavljam neku narednu fotku, nek ova tvoja traje, Balkan te je iznedrio...Svaka ti čast!

Da ne bude zabune, ja nisam gazda škole, ja tu samo radim. Dakle nije moja velikodušnost; prevodioce je obezbedila i platila škola. Samo, eto, hteo sam da kažem da mi je drago da radim u firmi koja posluje ljudski, ispravno.

Gazda škole je Ron; prva slika u ovim portretima: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/23047-portreti/page__view__findpost__p__1199539

• Podržavam 1

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Da ne bude zabune, ja nisam gazda škole, ja tu samo radim. Dakle nije moja velikodušnost; prevodioce je obezbedila i platila škola. Samo, eto, hteo sam da kažem da mi je drago da radim u firmi koja posluje ljudski, ispravno.

Gazda škole je Ron; prva slika u ovim portretima: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/23047-portreti/page__view__findpost__p__1199539

pitanje. škola koja posluje ljudski? dali to znaci da je kategoriji djece sa takvim zdravstvenim nedostatkom obezbjeđeno besplatno školovanje.ako je tako onda su vlasnici škole zbilja senzibilizirani i voljni izaci u susret djeci sa tavim zdravstvenim hendikepom. pitam iz razloga što mi se prethodni postovi preklapaju pa vidim samo dio slike i par slova a možda je vec receno, kao i cjeli ovaj post koji citiram.

dodao bi pitanje da kako je to uopce moguce biti ucesnik u prometu bez sluha 100%, neznam dali je to moguce i kod nas makar mislim da nije jer se na sluhu i vidu pada na ljecnickom pregledu.

• Podržavam 1

Malo je zeznuto bez sluha. Kako ce cuti sirenu? Mi vozimo s cepovima, ali opet se cuje tu i tamo po nesto sto moze da znaci nekad. :neznam:

Ako može kola, može i motor... :)

...

pitanje. škola koja posluje ljudski? dali to znaci da je kategoriji djece sa takvim zdravstvenim nedostatkom obezbjeđeno besplatno školovanje.ako je tako onda su vlasnici škole zbilja senzibilizirani i voljni izaci u susret djeci sa tavim zdravstvenim hendikepom. pitam iz razloga što mi se prethodni postovi preklapaju pa vidim samo dio slike i par slova a možda je vec receno, kao i cjeli ovaj post koji citiram.dodao bi pitanje da kako je to uopce moguce biti ucesnik u prometu bez sluha 100%, neznam dali je to moguce i kod nas makar mislim da nije jer se na sluhu i vidu pada na ljecnickom pregledu.

Ovde se radi o moto školi. Kurs košta isto za sve; a u ovom slučaju škola je unajmila i platila prevodioce da devojka može da nesmetano pohađa kurs vožnje.

Diskriminacije nema; ko položi testove, taj dobija dozvolu.

Samo da napomenem jednu stvar... Gluve osobe ne smatraju sebe hendikepiranim, već da jednostavno žive drugačiji način života.

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

Samo da napomenem jednu stvar... Gluve osobe ne smatraju sebe hendikepiranim, već da jednostavno žive drugačiji način života.

ovo je odlična vest! već sam počeo da brinem o tome kako ću proći test sluha za produženje vozačke. 

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Malo je zeznuto bez sluha. Kako ce cuti sirenu? Mi vozimo s cepovima, ali opet se cuje tu i tamo po nesto sto moze da znaci nekad. :neznam:

Ako može kola, može i motor... :)

...

pitanje. škola koja posluje ljudski? dali to znaci da je kategoriji djece sa takvim zdravstvenim nedostatkom obezbjeđeno besplatno školovanje.ako je tako onda su vlasnici škole zbilja senzibilizirani i voljni izaci u susret djeci sa tavim zdravstvenim hendikepom. pitam iz razloga što mi se prethodni postovi preklapaju pa vidim samo dio slike i par slova a možda je vec receno, kao i cjeli ovaj post koji citiram.dodao bi pitanje da kako je to uopce moguce biti ucesnik u prometu bez sluha 100%, neznam dali je to moguce i kod nas makar mislim da nije jer se na sluhu i vidu pada na ljecnickom pregledu.

Ovde se radi o moto školi. Kurs košta isto za sve; a u ovom slučaju škola je unajmila i platila prevodioce da devojka može da nesmetano pohađa kurs vožnje.

Diskriminacije nema; ko položi testove, taj dobija dozvolu.

hvala za tumacenje i pozdrav.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja