Gliga 4433 Napisano Maj 13, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim, jos jedna moja fotka je izabrana za fotografiju dana http://bikepics.com/pictures/2399916/ Obronci Fruske Gore izmedju Petrovaradina i Bukovca. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 13, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim, jos jedna moja fotka je izabrana za fotografiju dana http://bikepics.com/ A što piše Gliga, Novi Sad, Yugoslavia? Tebi svaka čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 13, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto oni jos nisu iscepkali Balkan na pravi nacin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 13, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan DAnas bilo idealno vreme za fotkanje kapljica Kisica by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 15, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Helios 44M na f2. Neverovatno koliko se gubi ostrine prelaskom sa f2.8 na f2 (na fotki u punoj rezoluciji se lepo moze procitati sadrzaj registracione nalepnice, nije toliko neostro ). Takodje drasticno raste kolicina flair-a (ne znam prikladan izraz na nasem jeziku?) sto doprinosi nekoj bajkovitijoj atmosferi. Za ovu konkretnu fotku je to sve mozda i prikladno ali sam se podsetio zasto vec dugo vremena ne koristim taj objektiv na f2. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 15, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da, i kod mene isti slucaj, ali zato rastura koliko je ostar na 2.8 Inace sad tragam za nekim f1.4 ili f1.2 al da moze da se koristi na tim blendama Al zato bokeh obozavam Evo jedna sa heliosom Staropramen by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika između Makro fotografije i Bokeh fotografije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 15, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Velika MAkro fotografija je fotografija kod koje je uvecanje objekta 1:1 ili vece A bokeh nije vrsta fotografije, vec zamucenje koje daju objektivi. Recimo kad radis neki portret, pa da ti samo model bude u fokusu, ostalo zamuceno. E neki objektivi, a to su obicno svetlosno "brzi" objektivi na vecoj ziznoj daljini ( na vecem zumu, laicki receno), daju lepo i zanimljivo zamucenje pozadine, kao kod ove moje pivske flase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4121 Napisano Maj 16, 2012 Nemanja Stojanović, 1392 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mobilnim telefonom sa današnje rođendanske vožnjice po okolini Beograda. kada počneš da primećuješ ovakve sitnice znaš da si u ekvilibriumu sa prirodom, putem, motorom i najbitnije - samim sobom. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 16, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... i srećan rođendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 17, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan plusić valjalo bi da si dao još malo prostora s desna.... tim pčelicama na zelenoj pozadini ... npr 2/3 košnice i 1/3 horda pčelica na neutralnoj pozadini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 17, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan IMG_4819 by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan plusić valjalo bi da si dao još malo prostora s desna.... tim pčelicama na zelenoj pozadini ... npr 2/3 košnice i 1/3 horda pčelica na neutralnoj pozadini.. I ovo je jedva uslikano, alergičan sam na ubod pčele a i da nije toga, nije nimalo prijatno... Pobegao sam čim su me dve udarile po glavi... a i interesantnije su mi bile košnice, različitih boja i tekstura nego pčele - nema dve iste košnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vodio klince u konjički klub.. Fotkano aparatom Canon G5 i malo sređeno u PS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Lik se vozika svaki dan IMG_5762-2 by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 20, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju Cortanovaca i Beske, off, naravno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 20, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jesi spremio fotku za takmičenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sunset- Borca sity Sunset Borca-Belgrade by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 20, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan jesi spremio fotku za takmičenje? Uh... Danas nista nisam uspeo napraviti na zadatu temu a da sam zadovoljan. Poslacu nesto najpribliznije, da podrzim takmicenje U zadnje vreme fotkam jedino kada idem na voznje, na 90% fotki glavni motiv je motor. Malo mi bezveze da saljem fotku za koju ce svi znati cija je, smanjuje draz takmicenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 21, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bambi za gligu! stigla fotkica za takmičenje ..... aj sad vi ostali, mojne da prozivam poimence! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Taštine ruže i moje magare (fokus je na onome što više volim) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 21, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nije neki kvalitet, al` je meni mnogo draga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22041 Napisano Maj 22, 2012 Integrisan, 9506 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dvobojni cvet interesantnog oblika... Trudio sam se da telefon drzim mirno, sada gledam slike na kompu i prijatno sam iznenadjen kvalitetom. Pozdrav Nenad. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 22, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan stvarno odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...