DuleSlash 12 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozivam sve bajkere i ljude dobre volje na 2. moto susret mancula cacak 3,4,5 avgusta... Nadam se da cete vec na sledecem moto susretu mancule mene gledati kao jednog manculovca... sada me mozete gledati kao bubnjara grupe koja ce nastupiti na ovom moto skupu... suska se da dolaze, divlje jagode ili atomci... ali jos se ne zna... svejedno DODJIITE!!! vise informacija http://www.mcmancula.com pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Jul 15, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan "brate" ja bih prvo pitao Zuzu,Kostu i Cunka u vezi tvoga clanstva a i svirke, posto oni nisu upuceni u to!U svakom slucaju ja i Ere dolazimo kod brace Manculovaca u Cacak.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan male ispravke... mozda moj bend i nece svirati na moto skupu,ali to se jos ne zna... ja licno bih voleo ali iskrslo je nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan jel ti bas hoces da se kacimo? E jesi probrao s kim da se kačiš... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan E jesi probrao s kim da se kačiš... ;D ma to je pogresno protumaceno, ja ne volim nasilje!!! i izvinuo sam se za svoju drskost merlinu-ali on izgleda nije prihvatio izvinjenje... pozdrav.. P S Hoces doci na moto skup u CA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 20, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan E jesi probrao s kim da se kačiš... ;D ma to je pogresno protumaceno, ja ne volim nasilje!!! i izvinuo sam se za svoju drskost merlinu-ali on izgleda nije prihvatio izvinjenje... pozdrav.. P S Hoces doci na moto skup u CA? Rado ću doći,volim te krajeve i mam mnogo prijatelja tamo.Upisao sam ga u kalendar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 20, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan E jesi probrao s kim da se kačiš... ;D ma to je pogresno protumaceno, ja ne volim nasilje!!! i izvinuo sam se za svoju drskost merlinu-ali on izgleda nije prihvatio izvinjenje... pozdrav.. P S Hoces doci na moto skup u CA? Rado ću doći,volim te krajeve i mam mnogo prijatelja tamo.Upisao sam ga u kalendar. onda se vidimo tamo,nadam se,da cu ipak svirati... pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da da mi motor da tada stane na tockove, naravno da dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za brata Zuzu! Iako niko nije bio kod nas u Majilovcu mi dolazimo! Iskreno: RADIJE BIH BIO 5 PUTA GOST NEGO JEDNOM DOMACIN!!! HA,HA, A VI?!! NOCA1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne brini nisam ljut.Bio sam nekoliko dana na Kokinom Brodu.Videcemo se u Cacku obavezno.Koji dan ne znam jer moram i u Brcko.To su mi dva veoma vazna Susreta.Verujem da to nece biti samo meni problem jer ja bih voleo da budem na oba skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prtobaj nekako da dodjes... i ja cu probati... nemas pojma koliko mi je krivo sto mozda necemo svirati na moto skupu... mozda odemo na gitarijadu... danas je plasiranje... krivo mi zbog zuze, vec ga jedan bend ispalio... pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga od organizatora na forumu da da zvanicnu najavu skupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Jul 31, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan evo,organizatora ako nekoga nesto interesuje neka pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan evo,organizatora ako nekoga nesto interesuje neka pita spavanje hotel,motel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Jul 31, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan ima svakakvih varijanti,samo da kazes sta treba od kamp kucice do hotela.Samo da nas obidje ova zajebancija sa vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Jul 31, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par reci iz prve ruke.Pripreme za skup su u punom jeku tako da organizatorima ostaje jako malo vremena za druge stvari. Danasnja kisa je dodatno iskomplikovala stvari ali mislim da ce sve biti spremno vec u cetvrtak vece. Na skupu cu ja tojest moja firma izlagati alpinestars opremu i neke druge sitnice ( majice, metalni motorici, motul ulja,i td.) bice tu svega i svacega kao i deljenje nekih sitnih pokloncica. Pozivam sve da dodju u Cacak na skup da se vidimo poneku progovorimo a obavezno po pivo popijemo.Ako nekom bilo sta treba neka me kontaktira rado cu pomoci ako mogu.Pozdrav i vidimo se na skupu. Ako neko ima nalepnicu BJB neka mi ponese nepitam koliko kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ja bih samo ime motela koji prima motoriste i da pivo ne bude kao nu beloj crkvi inace sve je propalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Jul 31, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan motel prezident,a pivo pa zar sumljas u nas.Ovako idu stvari ;jelen toceni,jelen flasa,becks veliki,becks mali,niksic flajka aaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan motel prezident,a pivo pa zar sumljas u nas.Ovako idu stvari ;jelen toceni,jelen flasa,becks veliki,becks mali,niksic flajka aaaa ispuni obecanje i ni jedno lose vrijeme me nece sprijeciti da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Jul 31, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan ima da bude sve kako treba e a ovo ti nisam rekao,klopa sva tri dana,pasulj,gulas u subotu,a u nedelju riblja corba i BULJOV BUREK a sta kazes,gde to ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan za sad mogu samo da vas pohvalim,a kad prodje svecanost onda cu to javno da iznesem,ponegdje budem prevaren pa sad moram da cekam kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Daj Boze da Vas posluzi vreme da ne bude ko prosle godine... A ko svira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Avgust 1, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan e sad sam seo ceo dan tamo vamo ali sve je gde treba sto se nas tice moze da pocne,a bendovi u ima ihhhhh,poker cacak,arterija cacak,ben hur bgd,static pozarevac,dilivers pancevo mc mancula band.Ako verujete bina montirana ,satra,sank,pokoseno samo da se udzekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan tako i treba ne moze svako biti domacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...