ranko 211 Napisano Jun 28, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Po opisu to je etno kuca u Zvecanu, tamo smo doruckovali :). Sjajan kajmak i prijatna usluga, cak sta vise, 2 momka iz KM koje smo upoznali sat vremena ranije su nas castili ruckom tu. Ma sta vise da ti pricam vidim da sve znas svaka cast druze... onda mi nije zao za Bisevac ... pa mora neko dole i da pomogne lokalnu mikro ekonomiju meni zao sto nisam overio pitu rednicu ali... brzo cu ja u tazbinu ... milom ili silom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo lepo i nazaboravno.Pozdrav i zahvalnost clanovima MK. Kosovski Vitez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan -U baloni ni najosnovnijih higjenskih uslova. Zavrnuli su i vodu. Jeste, zavrnuli su vodu, ali sa juzne strane K.Mitrovice-siptari. Tako mi ovde zivimo vec vise od 12 godina, voda u nizim krajevima grada nestane oko 18.00 sati, a u visim (gde je i balon sala) znatno ranije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan pps. bolje da davim neko ce mozda ponovo dole... selo se zove Zerovnica... na putu KM - Zubin potok preko brda ( pre penjanja a posle Zvecana ) Zapravo selo se zove Banov Do (SO Zvecan), atar Zerovnice je do Osnovne skole, pa jos oko 100-ak metara prema Z.Potoku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...brisem iz aparata a mozda se neko prepozna pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 29, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, ti si bio odmah iza nas. Zeleni motor sa druge slike je moj brm-brm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 29, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan pps. bolje da davim neko ce mozda ponovo dole... selo se zove Zerovnica... na putu KM - Zubin potok preko brda ( pre penjanja a posle Zvecana ) Zapravo selo se zove Banov Do (SO Zvecan), atar Zerovnice je do Osnovne skole, pa jos oko 100-ak metara prema Z.Potoku Eh Deki ti ga bas udavi heheh u pravu si ... Banov Do ... mada ja tako zezam devojku da je iz Varaga jer tabla za ZP je 20 metara posle njene kuce i naravno uvek hoce da me ubije ... ko da Varage nisu extra turbo mesto ... mada meni je ceo Kolasin lep... odo ja u off ps. ovi moji me voze i voze i voze reko sad kad krenu preko brda ima da crknem gladan btw kazu mi da ima jos lepsi etno restoran par kilometara prema brdu ? ne znam kakav je taj ali ja sam Zavicajem odusevljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 29, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ps. ovi moji me voze i voze i voze reko sad kad krenu preko brda ima da crknem gladan btw kazu mi da ima jos lepsi etno restoran par kilometara prema brdu ? ne znam kakav je taj ali ja sam Zavicajem odusevljen... Super je. Nas je u nedelju vodio prijatelj tamo na klopu. Ima ribnjak kao i taj gde ste vi bili i sedi se kao na splavu, levo i desno je voda. Opushtajuca atmosfera i dobra klopa, ali nemam ni jednu fotku. Ima bash lepu fontanu a izolovan je skroz, nigde nishta u krugu od 500m ja mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 30, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan par slika sa lepog nam skupa... cisto da se vidi kolika je vaznost bike rock misije kada je i gospodin Rossi dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Ranko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ranko care evo i mene na šestoj fotki od vrha koja je snimljena u jarinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ovako nesto se trba doziveti. osecaj je neponovljiv. hvala svima koji su pomogli da se ovakav dogadjaj napravi i da sve prodje u redu. veliki pozdrav i za drugara miinju iz raske pozz za sve koji su bili i dali moralnu podrsku svima koji su sa druge strane administrativne granice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 30, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan nino , minja evo jos kad ste navalili ps. nino stvarno ti je masina a imas i pozdrav od koleginica hehehe... tako da ako ti treba neka da ti zabranjuje da se vozis i da ti zvoca po ceo dan samo reci i bice sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan takve ponude na pm, xe xe xe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... hteo sam svasta nesto da napisem ali ipak necu... komentarisati magarce koji su se provozali o trosku drzave i bili kuci pre nego smo mi presli granicu je izlisno... Nas petorica se sinoc kasno vratismo jer nikako da se rastanemo od drage brace bajkera koji su nas fenomenalno ugostili ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Veljo imas pivo kad se vidimo. Mi smo u roku 3 nadelje dvaput bili dole{sa kupljenim benzinom}. Stvarno je sramota sta ljudi sve rade.Bili smo gosti drugara iz MK Kosovski Vitezovi i prvi put i sada za Vidovdan odlicno se proveli sa bracom, koji su nas u petak docekali u Kraljevu, a onda smo u subotu svi zajedno otisli za K. Mitrovicu.Sa nase strane {a bilo nas je dosta} samo veliko hvala i do skorog vidjenja sa svima iz KM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan vidjamo se vec sutra sa njima u Uzicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da kazem da mi je bilo bolje ove godine od prosle godine ili pretprosle kada sam bio prvi put jer je bila svirka samo jedan dan. Ceo vikend sam isplanirao da provedem sa njima i sto je najgore tek u Nedelju ujutru onako mamuran ustajem i TEK TAD mi kazu da nema nista veceras!? :'( Popizdeo sam Ali sam dogovorio da u toko ovog leta odem kod drugarica u posetu skroz do Shtrpca na jugu Kosova sam ili eventualno sa jos nekim. Shtrpce je selo na samom jugu Kosova, ispod Share. Bice to avantura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 30, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bigbad86, uh pogodi me sa izjavom da je Štrpce selo!!!!!!!Strpce je grad, u Sirićinskoj zupi, na jugu Kosova, na granici sa makedonijom,, a na putu Urosevac- Prizren.Nekada je bila varos sa 3000 stanovnika, a od 1991 je opstina .sam grad ima sad oko 7-8000 stanovnika(svi Srbi, jer albancima nije dozvoljen dolazak i naseljavanje u Štrpce).Sama opština ima oko 10 -12 000 stanovnika(90% srbi).....albanci vrse veliki pritisak da udju u Štrpce, usli su u neka od okolnih sela.....Kad udjes u enklavu(selo Drajkovce, iz pravca Urosevca), juzno se pruza pogled na Ljuboten, jedan od najlepsih vrhova Sare.....ako ides obavezno idi na Brezovicu, pogled koji se pruza je fascinantan.....obavezno probaj suvu govedinu, slani kravlji sir, i najlepsi med...naravno, i domace mleko kravlje.....Takodje ima i nekoliko crkvi iz 15 i 16 veka...... samo vise nema ptica, kazu oterale su ih bombe Nato pakta....sve je tako uzasno tiho..... narod je skroman, prost ali veoma dobar......i naravno, napisi kako si se proveo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 30, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan U subotu ili u nedelju idem opet u Mitrovicu na bar 2 dana i u planu mi je josh jedan obilazak Kosova. Ako ima raspolozhenih za zajednichku vozhnju bilo bi super jer od mojih sa kojima se stalno vozim ne mozhe niko da ide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Pred skupštinu mnogi stigli dosta pravih al' i kurton ekipa, fora idu na Kosovo gorivo se džabe sipa. Vozili do Kraljeva medj' prvima u celoj grupi, napunili rezervoar i nestali u mišjoj rupi. Braćo, sestre, nije bitno njihovo je srce sitno postojanje im je lažno videli smo to je važno... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veljo,tako je i bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan veljo kralju :care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo, dubok naklon. Svi cute o tome, treba osuditi to. Pred skupštinu mnogi stigli dosta pravih al' i kurton ekipa, fora idu na Kosovo gorivo se džabe sipa. Vozili do Kraljeva medj' prvima u celoj grupi, napunili rezervoar i nestali u mišjoj rupi. Braćo, sestre, nije bitno njihovo je srce sitno postojanje im je lažno videli smo to je važno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo, dubok naklon. Svi cute o tome, treba osuditi to. Pred skupštinu mnogi stigli dosta pravih al' i kurton ekipa, fora idu na Kosovo gorivo se džabe sipa. Vozili do Kraljeva medj' prvima u celoj grupi, napunili rezervoar i nestali u mišjoj rupi. Braćo, sestre, nije bitno njihovo je srce sitno postojanje im je lažno videli smo to je važno... ma šta se palite bezveze. ljudi su iskoristili priliku kao što bi to napravila i vecina od nas. trebali ste ( organozatori ) naci rješenje da to sprjecite a pošto niste šta sad. sponzor benzina nece propasti za par stotina litara a ionako preplacujemo benzin svaki dan pa onda nije neka šteta što je njih 10 - 20 tankalo đabalesku. šteta je ono što je covjek ostao bez motora a ovo - bože moj pa samo smo ljudi a ne sveci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...