Jump to content

Moto Zajednica

suzuki marauder 800vs.honda shadow 750vs.yamaha dragstar 650vs.kawasaki vn 800

Recommended Posts

• U prolazu, 79 postova

nadjoh ovu temu na jednom inostranom sajtu,pa mislim da bi bilo zanimljivo procitati  misljenja i iskustva i ovdasnjeg naroda sa ovim mašinicama ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest Borko_smorko

Bogami meni je za oko zapala Kawa i deluje mi bas merakliski. Nije ni skupa nova da se kupi. Bice zanimljivo cuti misljenja ljudi koji ih voze.

• Svrati ponekad, 254 postova

prijatelj mi dobar zapeo prije mjesec dana da kupi novog dragstara a ja ne dam pa ne dam, i poslusa me i uzme kavasakija i sad je najzadovoljniji covjek u gradu, prvo, mislim da je motor ko motor bolji a druga stvar je da dragstarova u herceg novom za otprilike stotinjak vise nego kusih pasa

• Drug član, 1779 postova

prijatelj mi dobar zapeo prije mjesec dana da kupi novog dragstara a ja ne dam pa ne dam, i poslusa me i uzme kavasakija i sad je najzadovoljniji covjek u gradu, prvo, mislim da je motor ko motor bolji a druga stvar je da dragstarova u herceg novom za otprilike stotinjak vise nego kusih pasa

Sto se jamahinog agregata tice konkretno 650 dragstar provereno je dobar jedini problem je fabricka greska na kardanu puca na 20000km informacija iz servisa greska je doduse izleciva  na tipicno srpski nacin budzenjem .

.

• U prolazu, 79 postova

sto se tice izgleda,najvise mi se dopadaju Kawasaki i YAmaha,Kawasaki sam imao jedini priliku da probam,stvarno mocna masina,ima puno mesta i udobna sedala,kako za vozaca tako i suvozaca,a agregat mislim da je za tu kategoriju odlicno pogodjen.prenos je preko lanca,sto je i prednost i nije,najvise zbog prskanja po zicanim felnama,koje posle treba da cistis pola dana,sto se tice pouzdanosti,nisam cuo da je neko imao probleme.

Za yamahu mogu isto reci da izgleda jako lepo,takodje velik i udoban motor,zavrsna obrada,stvarno na zavidnom nivou.Prenos je  preko kardana,sto je po mom skromnom misljenu najbolji izbor za ovu vrstu motocikala(za probleme sa kardanom iz predhodnog posta nisam cuo,ali verovatno covek ima puno vise iskustva sa ovim motorom od mene).ljudi su se zalili da je agregat malo slabasan,posebno ako vozite suvozaca.Takodje jedan nemacki  specijalizovani list za motocikle,je radio maratonski test na 50000 km,sa ovim motorom,nakon njega delovi agregata i menjaca su bili poprilicno potroseni,sto bih ja opet uzeo sa rezervom,jer vozili su ga novinari,ko zna koliko njih i kako...za  preostala dva motocokla,ne bih mogao nista dodati,ali nadam se da ce neki vlasnik u nastavku dati neko misljenje i iskustvo

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Pit , ne znam odakle ti ta (dez)informacija o pucanju kardana na Dragstar-u ?!  ???

Donedavno sam vozio Dragstar650 i nikakvih problema imao nisam , ni sa kardanom ni sa bilo cim drugim...

Niti sam ikad cuo za takvo nesto , bilo u razgovoru sa drugim vlasnicima Dragstar-a , bilo na internetu...

Moguce je da je to neki pojedinacan slucaj koji ti navodis , ali to sigurno nije tipicno za taj model.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja